2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

  • Kız

  • Erkek

  • İkiz kız

  • İkiz erkek

  • İkiz kız ve erkek


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçen gün aynı şeyi düşünüp eşimle ben konuştum.. dedim oğlumda doguma giderken böyle olmadı ama şimdi endişe ve korku oluyor dedim..ya bana bisey olursa oğlum ne yapar diye sonuçta 4 yaşında herşeyi algılıyor ve biliyor artik..bunu dusunmek canimi acitiyor iste
 
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlar neler yaptiniz hangi bölüme gitmek gerek açlık 92 tokluk 211 çıktı
canım benimde ikinci 100ml yüklemede yüksek çıktı. dahiliyeye yönlendirdi, oda diyetisteyene gönderdi. 1 haftalık diyet yazsın onu uygula açlık tokluk ölçelim dedi. bir haftadır diyet uyguluyorum. yarın gideceğim bakalım
 
Evi supurmek, domestosla bi tur silip duru suyla tekrar silmek (kizlar basacak sonra patilerini yalayacak diye klasik yontemim), camlarin tozunu almak, kedilerin tuvaletini temizlemek, kedileri taramak, koltuklarin minderlerini yikamak istiyorum.

Ama sadece istiyorum yani yaptığım yok
 
Yıllık ucretler mi napiyorlar yahu bunlar
cnm ilk basta o yuklu ucreti istiyorlar. sonra her yil saklama ucreti. dolar ya da euro olarak istiyorlar.
Ağlama isteği, paranoyalar, ateş basmalari bende hiç olmuyor diyordum, meğer sizden bir kaç hafta geriden geliyormuşum
cnm genelde 28 haftadan sonra yogunlasiyor. sanirim dogum psikolojisine giriyoruz

cunku suan en kiymetlilerimiz yavrularimiz canim. beynimize hukmetmek zorundayiz. hemen o ruh halinden cikmak lazim. dusunerek zamanimi kotu gecirecegime, bu vakti oglumla eglenceli deyler yaparak gecirmeyi tercih ederim.diyrm. her zaman kolay olmasa da kendimi zorluyorum.
 
amannnn sal gitsin yahu
not: domestos degil de sirke kullansan mi acaba diye dusunuyorum... gebelikte o kimyasallar zarar verebiliyor
 
ben herseyi yika utule hazirlamistim. jelatinlet icindeydi. dolapta beklemesin dedim. hastane cantami hazirlayiverdim sabah sabah ...

emin olmamakla birlikte benim kiz döndü sanirm diye dusunuyorum. mide kismim bosaldi karnim az asagi indi gibi geliyor cunku. bir de tekme tokat yedigim yerler degisti
 
Günaydın kızlarrrrr sabahtan beri oku oku şimdi yetişebildim :) Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Manisa'ya git 1 gece kal ve gel. Yorucuydu tabi ki hamile olmayan annem, eşim ve babam bile yoruldu ama bence iyiydi bi daha çıkalım yola deseler çıkarım yani :)

Bir sürü konu geçmiş. Bazılarıyla ilgili yazacağım şimdi.


Benim eşimde oruç tutuyor ama ben kalkmıyorum çünkü kendi de kalkmıyor su içip yatıyo. İftarda çok yediği için sahura yemek yemeye hali kalmıyo zaten. Kalksa bile ben yapamazdım zaten 6 da kalkıp işe gidiyorum gece 50 kere dön dön uyan dur imkansız yani. Yapanlara Allah kolaylık versin.

ne merak ediyorum biliyor musunuz? acaba bizde başı kim geçecek nasıl doğum hikayeleri bekliyor bizi :)

Onu bende çok merak ediyorum ama ben Ağustos sonu gibi gözüktüğüm için muhtemelen dizleri okuyup dua ve heyecan içinde olurum. İnşallah her şey yolda giderse.


İnsanlar hadsizlikten kafayı yemiş olmalı. Yazdığını okurken bile şok oldum bi de biri bana dese mahvederim heralde


Bende bir arkadaşımın kınasına gitmiştim ve bu 1 aydan önce olan bi durum. Müzik başlayınca oğluş karnımda baya hareketlendi. İnternetten araştırdım baya okumalar yaptım. Bebekler anne karnında duymaya başladığı için ani ve aşırı sese tepki veriyorlarmış ve aşırı gürültülü ortam bebeğe zarar verebilirmiş. Doğurana kadar sinema, kına, düğün gibi gürültülü yerlere gitmemek lazım aslında. riske atmaya değmez.


Senin şu yazdığını okurken gözlerim dolması :))) Ben dün yol boyunca ben şuan kazadan ölsem annem babam ve eşim ne yaparlar. Yok onları kim sakinleştiricek yok şoka girerler yok kahrolurlar gözlerinden silinmez falan filan gözyaşımı hissedince anlamasınlar diye uyuma numarası yaptım. Bu konuda bende tam bir deliyim. Sürekli ağlatıyorum kendimi.
 
Süpersin canım bende buna benzer şeyleri tam bir haftadır istiyorum. Ama sadece istiyorum işlerin hepsi beni bekliyor. Bakalım. Ne kadar daha bekleyecekler :))
 
Ayh Ayh benimki de dönse midem öyle fena yanıyor ki anlatamam. Çok fena baskı yapıyor başıyla. Zaten pekte yemek yiyemiyorum. Maşallah bitirmişsin işleri. Bizde hala bekleyelim :))
 
ellerine sağlık canım. büyük bir sorundan kurtuldun bence :) darısı bizlere :)
benimki de cumartesi o kadar hareketliydi ki. uykumdan sıçrattı gece boyu tekmelerle :)
 
Ayh Ayh benimki de dönse midem öyle fena yanıyor ki anlatamam. Çok fena baskı yapıyor başıyla. Zaten pekte yemek yiyemiyorum. Maşallah bitirmişsin işleri. Bizde hala bekleyelim :))
dogumda dagitacagim susler var daha cnm. kendim yapacagim.

ama once kardesimin ceyizdi eviydi susuydu o isler var. o yuzden benim kizinkini yaptim
 
ellerine sağlık canım. büyük bir sorundan kurtuldun bence :) darısı bizlere :)
benimki de cumartesi o kadar hareketliydi ki. uykumdan sıçrattı gece boyu tekmelerle :)
aminnn cnm. sizde halledersiniz
tekmeler cok zevkli yahu ben cok seviyrm. hoppidi hoppidi.
 
Leydis
Malum bendeki 0-3 kiyafetlerin çoğu kullanilmis. Ustlerinde yazan bedenlerle kiyafetleri karsilastirinca büyüklük farklari da var baya. Bir gün odanin boyası biterse (çünkü neden olmasin) ve ben bunlari yikayip yerlestirirsem hastane cantasina bir kac boy mu koymaliyim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…