Her fani bu duygulari tadacakAğlama isteği, paranoyalar, ateş basmalari bende hiç olmuyor diyordum, meğer sizden bir kaç hafta geriden geliyormuşum
Geçen gün aynı şeyi düşünüp eşimle ben konuştum.. dedim oğlumda doguma giderken böyle olmadı ama şimdi endişe ve korku oluyor dedim..ya bana bisey olursa oğlum ne yapar diye sonuçta 4 yaşında herşeyi algılıyor ve biliyor artik..bunu dusunmek canimi acitiyor istecok normal cnm. bu haftalarda kaygilar artiyor. hormonlar artiyor. ben oglumdayken, ölumden hic korkmadim, bana bisi olursa esim ne yapar diye korktum. ogluma kim bakar ben gibi sever kollar mi diye endise ettim.
simdi durum farkli. esim icin korkum sifir. bana bisi olursa oglum ne olur endisesi var. tabi artik olayin hormonal oldugunu cozup özumsedigim icin "degisteremeyecegin seyler icin endise etmeyi birak" diyrm kendime. kalan su az haftalarini guzel gecir diyrm
ilk basta yuklu birsey istiyorlardi cnm.
5 sene once 2000tl istemislerdi. suan ne kadar oldu hic bilmiyorum.
canım benimde ikinci 100ml yüklemede yüksek çıktı. dahiliyeye yönlendirdi, oda diyetisteyene gönderdi. 1 haftalık diyet yazsın onu uygula açlık tokluk ölçelim dedi. bir haftadır diyet uyguluyorum. yarın gideceğim bakalımŞekeri yüksek çıkan arkadaşlar neler yaptiniz hangi bölüme gitmek gerek açlık 92 tokluk 211 çıktı
cnm ilk basta o yuklu ucreti istiyorlar. sonra her yil saklama ucreti. dolar ya da euro olarak istiyorlar.Yıllık ucretler mi napiyorlar yahu bunlar
cnm genelde 28 haftadan sonra yogunlasiyor. sanirim dogum psikolojisine giriyoruzAğlama isteği, paranoyalar, ateş basmalari bende hiç olmuyor diyordum, meğer sizden bir kaç hafta geriden geliyormuşum
cunku suan en kiymetlilerimiz yavrularimiz canim. beynimize hukmetmek zorundayiz. hemen o ruh halinden cikmak lazim. dusunerek zamanimi kotu gecirecegime, bu vakti oglumla eglenceli deyler yaparak gecirmeyi tercih ederim.diyrm. her zaman kolay olmasa da kendimi zorluyorum.Geçen gün aynı şeyi düşünüp eşimle ben konuştum.. dedim oğlumda doguma giderken böyle olmadı ama şimdi endişe ve korku oluyor dedim..ya bana bisey olursa oğlum ne yapar diye sonuçta 4 yaşında herşeyi algılıyor ve biliyor artik..bunu dusunmek canimi acitiyor iste
amannnn sal gitsin yahuEvi supurmek, domestosla bi tur silip duru suyla tekrar silmek (kizlar basacak sonra patilerini yalayacak diye klasik yontemim), camlarin tozunu almak, kedilerin tuvaletini temizlemek, kedileri taramak, koltuklarin minderlerini yikamak istiyorum.
Ama sadece istiyorum yani yaptığım yok
Normalde sirkeyle silerim çünkü onun kedilere de zarari yok ama kirli sanki, Türk kadini olarak domestos as eriyorumamannnn sal gitsin yahu
not: domestos degil de sirke kullansan mi acaba diye dusunuyorum... gebelikte o kimyasallar zarar verebiliyor
esim bi gece kalkamamis, migreni tuttu o gun yine. sonraki sahur kalktim ama esim kizdi uyusana diye bidaha da kalkmadim. yarin bebek olunca ‘vicdan’ yapma firsatimiz olmiicak:)
Bide calisan calismayan kadin farkli aslinda. ben calisiyorum, zaten sabah 6 bucukta kalkmam gerekiyo bide sahur eklenince cok yorgun geciyodu gunler. bir hafta iyi dayanmisim yinede
ne merak ediyorum biliyor musunuz? acaba bizde başı kim geçecek nasıl doğum hikayeleri bekliyor bizi :)
Ben de bir keresinde oglumla eczanedeydim. O zaman gebe degilim. Yasli amcanin biri geldi "evlilik cocugu dimi parmaginda yuzuk yok da" dedi. Kaldim oylece. Devreleri yaniyor sanirim bazilarinin...
gecende komsu teyzenin biri durduk yere "boyle arka arkaya dogurunda ilk cocuklariniz sefil olsun" dedi. Ne sefili teyze ben kendim bakiyorum dedim. "Hiiii benim kizim rezil etti buyuk olani " dedi. Kisilik meselesi teyze, O senin kizin, ben senin kizin o degilim dedim sustu.
napcan cikiyor boyle kendini bilgin sanan cins insanlar her yerde...
kizlar iyi oglenden bu zamana cok kaynatmamissiniz hemen yetistim sizeesimin aylardir bekledigi filmi sinemada izlemeye gittik. kan govdeyi goturdu silah havada ucustu tabikide. bizim oglan ya cok sevdi yada cocugun ödü patladi asiri gurultu patirti kuturtuden cocuk kimil kimildi tum film boyunca alisiversin annesi babasi gurultulu film sever
günaydın güzel anneler,
hayırlı haftalar hepinize bu haftayı çarçabuk bitirip tatilimize başlayalım, amin :)
rüya ve paranoyalarım almış başını gidiyor benimde :) geçen rüyamda eşimi hapise atmışlar ben nasıl ağlıyorum ağlayarak uyandım hem sarılıyorum hem ağlıyorum hala buradasın dimi diyip soruyorum zor sakinleştirdi. hormonlar loadingbir haftalık diyetimi zar zor bitiriyorum yarın gideceğim bakalım inşlh düşmüştür şeker. düşmediyse insülin
bi de ona tuz ruhu katip zehirlenen furyamiz varNormalde sirkeyle silerim çünkü onun kedilere de zarari yok ama kirli sanki, Türk kadini olarak domestos as eriyorum
Süpersin canım bende buna benzer şeyleri tam bir haftadır istiyorum. Ama sadece istiyorum işlerin hepsi beni bekliyor. Bakalım. Ne kadar daha bekleyecekler :))Evi supurmek, domestosla bi tur silip duru suyla tekrar silmek (kizlar basacak sonra patilerini yalayacak diye klasik yontemim), camlarin tozunu almak, kedilerin tuvaletini temizlemek, kedileri taramak, koltuklarin minderlerini yikamak istiyorum.
Ama sadece istiyorum yani yaptığım yok
Ben bilinclendim ya 90larda kaldi tuz ruhu günlerimbi de ona tuz ruhu katip zehirlenen furyamiz var
Hadi kalk başlayalım tatlı kısSüpersin canım bende buna benzer şeyleri tam bir haftadır istiyorum. Ama sadece istiyorum işlerin hepsi beni bekliyor. Bakalım. Ne kadar daha bekleyecekler :))
Ayh Ayh benimki de dönse midem öyle fena yanıyor ki anlatamam. Çok fena baskı yapıyor başıyla. Zaten pekte yemek yiyemiyorum. Maşallah bitirmişsin işleri. Bizde hala bekleyelim :))ben herseyi yika utule hazirlamistim. jelatinlet icindeydi. dolapta beklemesin dedim. hastane cantami hazirlayiverdim sabah sabah...
emin olmamakla birlikte benim kiz döndü sanirm diye dusunuyorum. mide kismim bosaldi karnim az asagi indi gibi geliyor cunku. bir de tekme tokat yedigim yerler degisti
ellerine sağlık canım. büyük bir sorundan kurtuldun bence :) darısı bizlere :)ben herseyi yika utule hazirlamistim. jelatinlet icindeydi. dolapta beklemesin dedim. hastane cantami hazirlayiverdim sabah sabah...
emin olmamakla birlikte benim kiz döndü sanirm diye dusunuyorum. mide kismim bosaldi karnim az asagi indi gibi geliyor cunku. bir de tekme tokat yedigim yerler degisti
dogumda dagitacagim susler var daha cnm. kendim yapacagim.Ayh Ayh benimki de dönse midem öyle fena yanıyor ki anlatamam. Çok fena baskı yapıyor başıyla. Zaten pekte yemek yiyemiyorum. Maşallah bitirmişsin işleri. Bizde hala bekleyelim :))
aminnn cnm. sizde halledersinizellerine sağlık canım. büyük bir sorundan kurtuldun bence :) darısı bizlere :)
benimki de cumartesi o kadar hareketliydi ki. uykumdan sıçrattı gece boyu tekmelerle :)
Önce bir şeyler yiyimde kahvaltı yapıcam ki 10 gibi aslında atıştırmalık yedim. Sen başla ben sana arkadan destek geliyorum :))Hadi kalk başlayalım tatlı kıs
Satış hea vay bea.Önce bir şeyler yiyimde kahvaltı yapıcam ki 10 gibi aslında atıştırmalık yedim. Sen başla ben sana arkadan destek geliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?