Bende 1 hafta dikkat ettim ctesi pazar tatlı yedim yarın diyetisyen e gitcem bakalim ne dicek çok panik oldumcanım benimde ikinci 100ml yüklemede yüksek çıktı. dahiliyeye yönlendirdi, oda diyetisteyene gönderdi. 1 haftalık diyet yazsın onu uygula açlık tokluk ölçelim dedi. bir haftadır diyet uyguluyorum. yarın gideceğim bakalım
o delilikle seninle kapışırım inan ki :)Günaydın kızlarrrrr sabahtan beri oku oku şimdi yetişebildim :) Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Manisa'ya git 1 gece kal ve gel. Yorucuydu tabi ki hamile olmayan annem, eşim ve babam bile yorulduama bence iyiydi bi daha çıkalım yola deseler çıkarım yani :)
Bir sürü konu geçmiş. Bazılarıyla ilgili yazacağım şimdi.
Benim eşimde oruç tutuyor ama ben kalkmıyorum çünkü kendi de kalkmıyor su içip yatıyo. İftarda çok yediği için sahura yemek yemeye hali kalmıyo zaten. Kalksa bile ben yapamazdım zaten 6 da kalkıp işe gidiyorum gece 50 kere dön dön uyan dur imkansız yani. Yapanlara Allah kolaylık versin.
Onu bende çok merak ediyorum ama ben Ağustos sonu gibi gözüktüğüm için muhtemelen dizleri okuyup dua ve heyecan içinde olurum. İnşallah her şey yolda giderse.
İnsanlar hadsizlikten kafayı yemiş olmalı. Yazdığını okurken bile şok oldum bi de biri bana dese mahvederim heralde
Bende bir arkadaşımın kınasına gitmiştim ve bu 1 aydan önce olan bi durum. Müzik başlayınca oğluş karnımda baya hareketlendi. İnternetten araştırdım baya okumalar yaptım. Bebekler anne karnında duymaya başladığı için ani ve aşırı sese tepki veriyorlarmış ve aşırı gürültülü ortam bebeğe zarar verebilirmiş. Doğurana kadar sinema, kına, düğün gibi gürültülü yerlere gitmemek lazım aslında. riske atmaya değmez.
Senin şu yazdığını okurken gözlerim dolması :))) Ben dün yol boyunca ben şuan kazadan ölsem annem babam ve eşim ne yaparlar. Yok onları kim sakinleştiricek yok şoka girerler yok kahrolurlar gözlerinden silinmez falan filan gözyaşımı hissedince anlamasınlar diye uyuma numarası yaptım. Bu konuda bende tam bir deliyim. Sürekli ağlatıyorum kendimi.
Bende kendim yapmayı düşünüyorum oda süsü işte dağıtılacaklar falan ama bu ara bir miskinlik kararsızlık çöktü. Hep eşimin yüzünden. Senin ekstra işlerinde var ertelemeye zamanın yok ondan maşallah tam gaz devam :)dogumda dagitacagim susler var daha cnm. kendim yapacagim.
ama once kardesimin ceyizdi eviydi susuydu o isler var. o yuzden benim kizinkini yaptim
Sende bi kahve iç biraz kedilerini sev yaparız daha saat erken ( sakın bana kanma her gün aynı şeyleri söylüyorum kendime ve işler kalıyor böylece) :)))Satış hea vay bea.
canım valla bende panik ve stresim ama dikkat ettim. hatta ağladım bile stediklerimi yiyemiyorum. hamileyim aşeriyorum ama yiyemiyorum diye :) ben bu hafta kastım insülin e gerek kalmasın diye. sonrasında da dikkat edeceğim diyet listeme uyacağım ama arada kendimi ödüllendireceğimBende 1 hafta dikkat ettim ctesi pazar tatlı yedim yarın diyetisyen e gitcem bakalim ne dicek çok panik oldum
bende kendim yapim diyorum ama nasıl ne yapcağım bilmiyorum :)dogumda dagitacagim susler var daha cnm. kendim yapacagim.
ama once kardesimin ceyizdi eviydi susuydu o isler var. o yuzden benim kizinkini yaptim
aynen canım bu aralar tek eğlencem tek mutluluğum diyebilirim. akşam olup onun hareketlerini izlemek için cana tyorum resmen :) bu tekmelerini çok özleyeceğim sanırımaminnn cnm. sizde halledersiniz
tekmeler cok zevkli yahuben cok seviyrm. hoppidi hoppidi.
seker. 0-3 ay olanlarin en kucuklerini koy derim. benim oglan 3235 g ve 51 cm. 0-3 ay olan hersey buyuk geliyordu. simdi 0 ay olanlardan da aldim bilerek.Leydis
Malum bendeki 0-3 kiyafetlerin çoğu kullanilmis. Ustlerinde yazan bedenlerle kiyafetleri karsilastirinca büyüklük farklari da var baya. Bir gün odanin boyası biterse (çünkü neden olmasin) ve ben bunlari yikayip yerlestirirsem hastane cantasina bir kac boy mu koymaliyim?
biraz malzemelerin satildigi yerleri gez cnm fikir edinirsin. ben oglanda buzdolbi magneti yapmistim. bu kez susli kolonya siseleri aldim. onlari susleyip dagitacagim.bende kendim yapim diyorum ama nasıl ne yapcağım bilmiyorum :)
Hurmayı duymuştum hatta ben yiyodum arkadaşım dedi şimdi yeme doğuma yakın başla diye inşallah denicem onu. Fatma Ana eli otunu hiç duymadım aktardan kurusunu mu alicaz onuda yapayım mutlaka sağol canım bu Arda Allah razı olsun inşallah bu defa da kolaylıkla olur doğumun
Fatma ana elini biz ablamlarda ve kuzenlerimde hep yaptık bende inanıyorum ona. Mucizevi bi şey. İnşallah bana da nasip olur. 1 tane olsa yeter. Suya koyuyarsunuz açılıyor ve çıkarınca tekrar eski haline dönüp kapanıyor. Defalarca kullandık bizdekini.
sürekle yeme cnm düzenli yememen gerekli şimdidenBen şimdi mevlitte oda kokusu dağıtmayı düşünüyorum.ama kendim hazirliycam siseleri..bu kokuları nerden alabilirim acaba..nette var ama kokusunu da bilmeden ezbere almak istemiyorum..
Ya sorma bide bu ara bizim kinin kafasına nerden takıldıysa anne siz yaslanmiycaksiniz demi diyor..Bazen sen de büyuceksin baba gibi olacaksın diyorum ona (büyüme sevdasında da)ama ben evlenmicem hep sizinle yaşicam diyor..gelde yeme bunu...o öyle konuştukça daha insan bi duygulanıyorcnm ilk basta o yuklu ucreti istiyorlar. sonra her yil saklama ucreti. dolar ya da euro olarak istiyorlar.
cnm genelde 28 haftadan sonra yogunlasiyor. sanirim dogum psikolojisine giriyoruz
cunku suan en kiymetlilerimiz yavrularimiz canim. beynimize hukmetmek zorundayiz. hemen o ruh halinden cikmak lazim. dusunerek zamanimi kotu gecirecegime, bu vakti oglumla eglenceli deyler yaparak gecirmeyi tercih ederim.diyrm. her zaman kolay olmasa da kendimi zorluyorum.
Benimkiler hiç yer değiştirmiyor heralde..oldum.olasi hareketler hep aşağıda..oğlumda oyleydi junier da öyle...bide her dr gitmem de hep yan yatarlar...farklı bir pozisyonda görmedim şimdiye kadar ikisinideben herseyi yika utule hazirlamistim. jelatinlet icindeydi. dolapta beklemesin dedim. hastane cantami hazirlayiverdim sabah sabah...
emin olmamakla birlikte benim kiz döndü sanirm diye dusunuyorum. mide kismim bosaldi karnim az asagi indi gibi geliyor cunku. bir de tekme tokat yedigim yerler degisti
bebegin durumunu bilmiyorum ama anne iyi simdi normal odaya cikarmislar aksam is cikisi ziyaretine gidecegimÇok geçmiş olsun. İnşallah ikisi de biran önce iyileşir ve kavuşurlar. Aynı şekilde ben de yengemin doğumu da erken olmuştu, onda görmüştüm. Yoğun kanama. Allah yardımcıları olsun. Sen durumlarını paylaş ara ara. Çok şükür tıp ilerledi, teknoloji gelişti. Bebekler "yaşamın kıyısında" dedikleri dönemi geçtiler. Sağlıkla doğup büyürler inşallah.
Hastaneye mutlu için en küçükleri koy kuzu..ortalama.47cm ile 52.cm arası doğarlarLeydis
Malum bendeki 0-3 kiyafetlerin çoğu kullanilmis. Ustlerinde yazan bedenlerle kiyafetleri karsilastirinca büyüklük farklari da var baya. Bir gün odanin boyası biterse (çünkü neden olmasin) ve ben bunlari yikayip yerlestirirsem hastane cantasina bir kac boy mu koymaliyim?
Hadi kalk başlayalım tatlı kıs
Aynen canm yaaa hep mutsuzum istediğimi yiyemedigim için hangi bölüme gidiyon canm şeker icin eşim herşey yerken resmen ağzına bakıyorum ins biran önce düzelircanım valla bende panik ve stresim ama dikkat ettim. hatta ağladım bile stediklerimi yiyemiyorum. hamileyim aşeriyorum ama yiyemiyorum diye :) ben bu hafta kastım insülin e gerek kalmasın diye. sonrasında da dikkat edeceğim diyet listeme uyacağım ama arada kendimi ödüllendireceğimbu arada stres panik bileşekeri yükseltiyormuş. onun için rahat olmak lazım gelde bunu tipik ana başak kadınına anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?