2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende 1 hafta dikkat ettim ctesi pazar tatlı yedim yarın diyetisyen e gitcem bakalim ne dicek çok panik oldum

o delilikle seninle kapışırım inan ki :)

dogumda dagitacagim susler var daha cnm. kendim yapacagim.

ama once kardesimin ceyizdi eviydi susuydu o isler var. o yuzden benim kizinkini yaptim
Bende kendim yapmayı düşünüyorum oda süsü işte dağıtılacaklar falan ama bu ara bir miskinlik kararsızlık çöktü. Hep eşimin yüzünden. Senin ekstra işlerinde var ertelemeye zamanın yok ondan maşallah tam gaz devam :)

Bende 1 hafta dikkat ettim ctesi pazar tatlı yedim yarın diyetisyen e gitcem bakalim ne dicek çok panik oldum
canım valla bende panik ve stresim ama dikkat ettim. hatta ağladım bile stediklerimi yiyemiyorum. hamileyim aşeriyorum ama yiyemiyorum diye :) ben bu hafta kastım insülin e gerek kalmasın diye. sonrasında da dikkat edeceğim diyet listeme uyacağım ama arada kendimi ödüllendireceğim bu arada stres panik bileşekeri yükseltiyormuş. onun için rahat olmak lazım gelde bunu tipik ana başak kadınına anlat

aminnn cnm. sizde halledersiniz
tekmeler cok zevkli yahu ben cok seviyrm. hoppidi hoppidi.
aynen canım bu aralar tek eğlencem tek mutluluğum diyebilirim. akşam olup onun hareketlerini izlemek için cana tyorum resmen :) bu tekmelerini çok özleyeceğim sanırım

seker. 0-3 ay olanlarin en kucuklerini koy derim. benim oglan 3235 g ve 51 cm. 0-3 ay olan hersey buyuk geliyordu. simdi 0 ay olanlardan da aldim bilerek.
bende kendim yapim diyorum ama nasıl ne yapcağım bilmiyorum :)
biraz malzemelerin satildigi yerleri gez cnm fikir edinirsin. ben oglanda buzdolbi magneti yapmistim. bu kez susli kolonya siseleri aldim. onlari susleyip dagitacagim.

AMİN CANIM HEPİMİZİN RAHAT BİR DOĞUMU OLUR İNŞALLAH :)

evet cnm oyleymiş
Ben şimdi mevlitte oda kokusu dağıtmayı düşünüyorum.ama kendim hazirliycam siseleri..bu kokuları nerden alabilirim acaba..nette var ama kokusunu da bilmeden ezbere almak istemiyorum..
sürekle yeme cnm düzenli yememen gerekli şimdiden

Merhaba herkese ,cumartesi günü kontrolüm vardı, bebeğimiz büyüyor çok şükür...Bir daha ki gidilimde 32 haftalık olduğum için 37 .haftaya kadar çalışabilir raporunu verecek doktorum.. Zaman su misali ne hızlı geçiyor.. Bebeğim dönmüş bile :))))Kafası aşağıdaydı ...

Ya sorma bide bu ara bizim kinin kafasına nerden takıldıysa anne siz yaslanmiycaksiniz demi diyor..Bazen sen de büyuceksin baba gibi olacaksın diyorum ona (büyüme sevdasında da)ama ben evlenmicem hep sizinle yaşicam diyor..gelde yeme bunu...o öyle konuştukça daha insan bi duygulanıyor

Benimkiler hiç yer değiştirmiyor heralde..oldum.olasi hareketler hep aşağıda..oğlumda oyleydi junier da öyle...bide her dr gitmem de hep yan yatarlar...farklı bir pozisyonda görmedim şimdiye kadar ikisinide

bebegin durumunu bilmiyorum ama anne iyi simdi normal odaya cikarmislar aksam is cikisi ziyaretine gidecegim

Hastaneye mutlu için en küçükleri koy kuzu..ortalama.47cm ile 52.cm arası doğarlar

Hadi kalk başlayalım tatlı kıs

Ahahah inşallah yapabilirsiniz tatlı kıslar. Ben de öyleydim, evi kök götürüyordu. (Kök? skjvkvd) Cumartesi hazır iş de yok, bir girişmişim. Süpürgeyi eşime kitledim, mutfak banyolar, çiçeklerin bakımı vs. hallettim. Çok yoruldum ama şu an çok mıtlıyım, temizliğin etkisi sadece iki gün sürecek olsa da.

Aynen canm yaaa hep mutsuzum istediğimi yiyemedigim için hangi bölüme gidiyon canm şeker icin eşim herşey yerken resmen ağzına bakıyorum ins biran önce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…