Evi supurmek, domestosla bi tur silip duru suyla tekrar silmek (kizlar basacak sonra patilerini yalayacak diye klasik yontemim), camlarin tozunu almak, kedilerin tuvaletini temizlemek, kedileri taramak, koltuklarin minderlerini yikamak istiyorum.
Merhaba herkese ,cumartesi günü kontrolüm vardı, bebeğimiz büyüyor çok şükür...Bir daha ki gidilimde 32 haftalık olduğum için 37 .haftaya kadar çalışabilir raporunu verecek doktorum.. Zaman su misali ne hızlı geçiyor.. Bebeğim dönmüş bile :))))Kafası aşağıdaydı ...
gözün aydın canım. benim doktora soruyorum döndü mü dönmedi mi demiyor. pozisyon iyi doğum şekli için daha çok döner diyor kafası aşağıda yukarıda birşey demiyor
Sende bi kahve iç biraz kedilerini sev yaparız daha saat erken ( sakın bana kanma her gün aynı şeyleri söylüyorum kendime ve işler kalıyor böylece) :)))
Ben an.an.hissediyorum.iyice kafayi taktigim.icin her an her hareket hissediyorum artik depresyon mode.on Iikuayko
arap.sabunu kullan benim.kedilerim.alerjik tuvalet haric arap.sabunu kullaniyoruz kizim yormasana kendini dellenme
Yormak degil de hareket etmezsek bu bebeler nasıl cikacak? Belim iyi degil zaten, cok zorlamıyorum.
Arap sabununu bir sevemedim ben ya yer temizliginde. Sirke kalp ben
Ahahah inşallah yapabilirsiniz tatlı kıslar. Ben de öyleydim, evi kök götürüyordu. (Kök? skjvkvd) Cumartesi hazır iş de yok, bir girişmişim. Süpürgeyi eşime kitledim, mutfak banyolar, çiçeklerin bakımı vs. hallettim. Çok yoruldum ama şu an çok mıtlıyım, temizliğin etkisi sadece iki gün sürecek olsa da.
Aynen canm yaaa hep mutsuzum istediğimi yiyemedigim için hangi bölüme gidiyon canm şeker icin eşim herşey yerken resmen ağzına bakıyorum ins biran önce düzelir
birde bu ara davet geziyoruz, pilav yok almam börek yok almam ekmek yok teşekkürler tatlı yok sağolun diye diye öldüm :)
dahiliye bölümü canım kadın doğumcum ona yönlendirdi.
Arkadaşlar dün annemn yazlgndan evime döndüm eşim evi pırıl pırıl yapmış sağlsn aglamkli hallerim bir anda bitti meğerse kocacimii özlemişim
7. Ayimda henüz eşimi bogazlmyi dusunmedm ama her an her şey olabilir
RRzg14
yanlız benim bir sorunum var beni tekmeliyor hareketleniyor. konuşmaya başladığım an kesiyor hiç bir hareket yok. susuyorum tekrar başlıyor. benim sesimi sevmiyor heralde diyorum :)
Ya sorma bide bu ara bizim kinin kafasına nerden takıldıysa anne siz yaslanmiycaksiniz demi diyor..Bazen sen de büyuceksin baba gibi olacaksın diyorum ona (büyüme sevdasında da)ama ben evlenmicem hep sizinle yaşicam diyor..gelde yeme bunu...o öyle konuştukça daha insan bi duygulanıyor
Arkadaşlar dün annemn yazlgndan evime döndüm eşim evi pırıl pırıl yapmış sağlsn aglamkli hallerim bir anda bitti meğerse kocacimii özlemişim
7. Ayimda henüz eşimi bogazlmyi dusunmedm ama her an her şey olabilir
gözün aydın canım. benim doktora soruyorum döndü mü dönmedi mi demiyor. pozisyon iyi doğum şekli için daha çok döner diyor kafası aşağıda yukarıda birşey demiyor
benimki de dönmüş kafa aşağıda popo yukarida.. bazen sol kasik tarafinda kafanin olduğu yerde yani ritmik tekme gibi bisey hissediyordum, birkac dakika suruyordu internetten baktim megerse bebegi hickirik tutuyormus amniyon sivisini yutuyormus sapsik
Ay gerçekten böyle bayram için elbise almıştım kendime görür görmez vuruldum aldım hemen. Bi giydim fil yutmuş gibi kaldım içinde. Eşim çok güzel oldu falan desede hiç böyle hayal etmemiştim buraya atsam resmi herkes gülme krizine girer bir daha doğurana kadar almam kendime bişey