2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı ben bi ton iş var ama hava sıcak yapamiyorum bi sağa yatıyorum bi sola olmadı yemek yiyorum gene yatıyorum Az iş bol tembellik

gözün aydın canım. benim doktora soruyorum döndü mü dönmedi mi demiyor. pozisyon iyi doğum şekli için daha çok döner diyor kafası aşağıda yukarıda birşey demiyor

Sende bi kahve iç biraz kedilerini sev yaparız daha saat erken ( sakın bana kanma her gün aynı şeyleri söylüyorum kendime ve işler kalıyor böylece) :)))
Ben 14gr filtre kahvemi ictim, yasal promili doldurdum sabah
Ben an.an.hissediyorum.iyice kafayi taktigim.icin her an her hareket hissediyorum artik depresyon mode.on
I ikuayko arap.sabunu kullan benim.kedilerim.alerjik tuvalet haric arap.sabunu kullaniyoruz kizim yormasana kendini dellenme
Yormak degil de hareket etmezsek bu bebeler nasıl cikacak? Belim iyi degil zaten, cok zorlamıyorum.
Arap sabununu bir sevemedim ben ya yer temizliginde. Sirke kalp ben
bebegin durumunu bilmiyorum ama anne iyi simdi normal odaya cikarmislar aksam is cikisi ziyaretine gidecegim
Hayırlı haberlerle bekliyoruz
Hastaneye mutlu için en küçükleri koy kuzu..ortalama.47cm ile 52.cm arası doğarlar
Benim dememe alismistim da baskasindan "Mutlu" duyunca garip geldi, gozlerimden kalp çıkmış olabilir
Bende 2 gün surmez; tuvaletlerini temizledim diye sirayla girdiler heryer kum yine
Yanıyorum ne sıcak var modum düştü Garfield gibiyim
Ayaklarim alev alev. Su ev terligi isini cozmem lazim. İshal oluyorum hemen, giyince de yaniyorum.

Aynen canm yaaa hep mutsuzum istediğimi yiyemedigim için hangi bölüme gidiyon canm şeker icin eşim herşey yerken resmen ağzına bakıyorum ins biran önce düzelir
birde bu ara davet geziyoruz, pilav yok almam börek yok almam ekmek yok teşekkürler tatlı yok sağolun diye diye öldüm :)
dahiliye bölümü canım kadın doğumcum ona yönlendirdi.

Hormonlari stabil basmiyolar ki sabit ruh halimiz olsun. Bir günde biri fazla ertesi gün digeri.

R Rzg14 yanlız benim bir sorunum var beni tekmeliyor hareketleniyor. konuşmaya başladığım an kesiyor hiç bir hareket yok. susuyorum tekrar başlıyor. benim sesimi sevmiyor heralde diyorum :)
sesin huzur verdigi icindir annesi
seneye de senle evlenmeye takar .. benimki 5 ya. bu sene benle evlenmeye takik

o boğazlama olayı çok ince bir detay aynı anda boğazlayıp hemde canım kocam sensiz ne yaparım diye ağlıyabiliyorsun :) tecrübeyle sabit

gözün aydın canım. benim doktora soruyorum döndü mü dönmedi mi demiyor. pozisyon iyi doğum şekli için daha çok döner diyor kafası aşağıda yukarıda birşey demiyor
benimki de dönmüş kafa aşağıda popo yukarida.. bazen sol kasik tarafinda kafanin olduğu yerde yani ritmik tekme gibi bisey hissediyordum, birkac dakika suruyordu internetten baktim megerse bebegi hickirik tutuyormus amniyon sivisini yutuyormus sapsik

Ay gerçekten böyle bayram için elbise almıştım kendime görür görmez vuruldum aldım hemen. Bi giydim fil yutmuş gibi kaldım içinde. Eşim çok güzel oldu falan desede hiç böyle hayal etmemiştim buraya atsam resmi herkes gülme krizine girer bir daha doğurana kadar almam kendime bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…