2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gecmjs olsun xnm.
ben saklatmayi dusunmuyorum. net olarak kanitlanan birsey degil diyor bazi dr.lar. yillik saklatma ucretleri de yuksekti.
aslinda ben direk bagislamak istiyorum. hastalara hemen o an kullanilsin diye. ama onun icin de ya hacettepe de ya da ankara unv.hast de dogum yapmak gerekiyormus.

Bugünkü paranoyalarim; silah alcam cocumu koruycam (oha yuh), bizim airbegler calismiyor olabilir oyleyse bir sey olursa onu kurtarsinlar (ic ses kim bakcak? Kayinvalidem büyütür)

Ooo analik hormonları yaktı beni. Loading

benim de paranoyalarım feci artmış durumda, ölüme takmış durumdayım. bir ölüm haberi fln duymayayım hemen başlıyorum; bana birşey olursa, eşime bir şey olursa, acaba çocuğumun büyüdüğünü görebilecek miyim falan.. bir şeyler yap uzaklaşmaya çalış o düşüncelerden dipsiz kuyu gibi düşüyo insan içine..

bi de çok alakasız ama ben 2 gündür ayıpcıl rüyalar görmeye başladım hormonlarım çok feci sapıttı

Kimileri kullanilir kimileri kullanilmaz diyor ama kullanan ornekler var ileride keske demek istemiyorum yillik 100 euro bir ucreti var ama ben banka bulamadim henuz

Açıkçası ben ölürüm diye korkmuyorum. Zaten cok uzun yıllar yaşayacağımı da düşünmüyorum oldum olası abuk subuk olasılıkları düşünüp hareket plani çıkaran beynim cocukta da boş durmuyor. Mesela kedilerim icin bana bir sey olursa yapilacaklar belli, seneler önce herkesi tembihledim.

Burda hamile bir kedi var (nerde yok ki?) Ama hayvan sürekli hamile, hic bos gormedik. Bu ara camda kamp kurdu, sabah panjurlari aciyorum hemen geliyor saskaloz. Bir de narin, bir de çirkin yüzlü koydugum kedi mamalarini martisindan kargasina kadar hepsi yiyor, o gelince ona kaliteli mama da koyuyorum. Annecik annecik diye geziyorum. Dün de arazide kurugunu bacak arasina kistirmis köpek vardı; kesinlikle insanlara yaklasmiyor, kampa gittigimizde de o kadar besledik gelmedi. Ay o hayvan sesten korktukca, kuyrugu karnina kadar soktukca ben üzül üzül agliyodum nerdeyse.

Pislik insan oğlu, neler yaptilar kimbilir. Köpek dedigin 2-3 tane olup sürü oldu mu korkmaz, bunlar öyle degil, kediden bile korkuyorlar.

Benn steteskop aldım sırf dinlemek içinn ve ilk defa geçen duydumm sanırım pozisyondan kaynaklı aynı dr da duyduğumuz gibi sadece daha derinden geliyo heycandan olecektim duyduğumda
Benim eşim direk kulağını karnıma dayandığında duyabiliyor tabi ben eğilip dinleyemiyorum

günaydın güzel anneler,
hayırlı haftalar hepinize bu haftayı çarçabuk bitirip tatilimize başlayalım, amin :)
rüya ve paranoyalarım almış başını gidiyor benimde :) geçen rüyamda eşimi hapise atmışlar ben nasıl ağlıyorum ağlayarak uyandım hem sarılıyorum hem ağlıyorum hala buradasın dimi diyip soruyorum zor sakinleştirdi. hormonlar loading bir haftalık diyetimi zar zor bitiriyorum yarın gideceğim bakalım inşlh düşmüştür şeker. düşmediyse insülin

bebek 1500 gr dogmus kuveze almislar. kuzenim yogun bakimda hala cok kan kaybetmis. Kendinde ama odaya almadılar hala. bebegi kimseye gostermiyorlarmis. kordon bebekten ayrilmis pihti seklinde kan gelmeye baslamis kani durduramamis doktorlar

Çok geçmiş olsun. İnşallah ikisi de biran önce iyileşir ve kavuşurlar. Aynı şekilde ben de yengemin doğumu da erken olmuştu, onda görmüştüm. Yoğun kanama. Allah yardımcıları olsun. Sen durumlarını paylaş ara ara. Çok şükür tıp ilerledi, teknoloji gelişti. Bebekler "yaşamın kıyısında" dedikleri dönemi geçtiler. Sağlıkla doğup büyürler inşallah.

cok normal cnm. bu haftalarda kaygilar artiyor. hormonlar artiyor. ben oglumdayken, ölumden hic korkmadim, bana bisi olursa esim ne yapar diye korktum. ogluma kim bakar ben gibi sever kollar mi diye endise ettim.
simdi durum farkli. esim icin korkum sifir. bana bisi olursa oglum ne olur endisesi var. tabi artik olayin hormonal oldugunu cozup özumsedigim icin "degisteremeyecegin seyler icin endise etmeyi birak" diyrm kendime. kalan su az haftalarini guzel gecir diyrm
Kimileri kullanilir kimileri kullanilmaz diyor ama kullanan ornekler var ileride keske demek istemiyorum yillik 100 euro bir ucreti var ama ben banka bulamadim henuz
ilk basta yuklu birsey istiyorlardi cnm.
5 sene once 2000tl istemislerdi. suan ne kadar oldu hic bilmiyorum.

Yıllık ucretler mi napiyorlar yahu bunlar

Geçmiş olsun cnm ben saklamayı dgl ama bağış yapmayı istiyorum perşembe unutmazsam sorucam doktoruma prosedür nedir onlar yapıyor mu fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…