2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugünkü paranoyalarim; silah alcam cocumu koruycam (oha yuh), bizim airbegler calismiyor olabilir oyleyse bir sey olursa onu kurtarsinlar (ic ses kim bakcak? Kayinvalidem büyütür)

Ooo analik hormonları yaktı beni. Loading
neden oyle seyleri dusunuyosun kuzum, hic oralara gitmiyorum valla. o dramlari hic dusunup kendimi yoramam. daha bebek odasi gelcek duvari boyicaz bebisin elbiseleri yikanacak utulenecek, bi ton is var
arada dogumda bana bisey olursa bebege nolcak diye dusunuyorum. sonra kocama cok uzulup bana bisey olursa mahvolur diyorum. dusunceleri gozyasina cevirmeden delete’liyorum.
neyse kocama bu aksam fastfood ismarliicam su an onun keyfini surcem sinemadan gelip iftar öncesi tüm evi supurup sildim tozunu aldim bana hormonlar temizlik hirsiyla mi etki yapiyo acaba ki.

sinemada yuksek ses oldugu icin tepki veriyorlar cnm. tekme icerde hic durmuyor
evet kesinlikle tepki verdi, bukadar arka arkaya sert flykick’ler cok hissettirmiyo cunki john wick’in gazina geldi bizim ufaklik

Benim büyümemişti ayaklarım Ama 3. Yani bunda sanırım büyüyor Büyük kalmaz eski haline döner

Tam bana göre psikopat durumlar
Dünya ahret bacimiz olsun da Keanu kardesimizin gazina da gelinmez mi beaaa

Cnm benimde yüksek cıktı yarın dahiliye gitcem bakalim ne dicek

@zhrazynep sadece kilo faktörü değil o zaman benimki, yaşın da etkisini ekleyince ben bayrağı kaptırmam zannımca . Aneyyyy hem tombişim hem yaşlıyım hem hamileyim vay bana bana
Valla her şekilde zirve benim sıkı durun 94,5 kiloya ulaştım

Benn steteskop aldım sırf dinlemek içinn ve ilk defa geçen duydumm sanırım pozisyondan kaynaklı aynı dr da duyduğumuz gibi sadece daha derinden geliyo heycandan olecektim duyduğumda

günaydın güzel anne adayları :) umarım herkes iyidir. ben perşembe günü şeker testi yaptırdım yükleme değil aclık ve tokluk olarak ve sonuç tokluk da şekerim düşük cıktı. dr yükseklık kadar düşük olması da iyi değil dedi ve diete girmiş durumdayım karbonhitrat ve şekerden uzak durmalıymışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…