2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şekeri yüksek çıkan arkadaşlar neler yaptiniz hangi bölüme gitmek gerek açlık 92 tokluk 211 çıktı
Canım açlık iyi çıkmışta toklukta nasıl öyle fazla çıkmış ki. İç hastalıkları doktoru ve kendi doğum doktoru ilgilendi benimle. Doktoruna danışırsan yönlendirir seni

o boğazlama olayı çok ince bir detay aynı anda boğazlayıp hemde canım kocam sensiz ne yaparım diye ağlıyabiliyorsun :) tecrübeyle sabit
benide ekleyin o listeye gencler uyurken sonra bakip onsuz ne.yaparim.demek
İnşallah ya bu kadar sıkıntı çekiyorum valla bana düşkün olsun oğluşum
haksizlik.olur yani agzimiza .iciyorlar

bende bu iyice hissettikten sonra daha bir bağlandım daha bir sevdim :) gitgide daha bağlanıyorum. kocamın pabucu çoktan dama :) o ritmik tekmeyi bende hissediyorum. hıçkırıktır diye düşünüyordum :)

atsana bakalım merak ettim

sadece kan 2750 kan + kordon 3750 tl dediler ilk konuştuğum banka diğerlerini bekliyorum

Herkes film cekmeye baslamis sakin kizlar sakin Allah korusunn
snowmotion gecmis.olsun.canim güven hastahanesinde bir beyfendi varmış onu övüyorlardı istersen sorabilirim
teşekkür ederim canım. en sonunda biri teşhis koyduda bir haftadır çektiğimiz bitti. ilk dozdan sonra bir daha çıkmadı ateşi

Canım açlık iyi çıkmışta toklukta nasıl öyle fazla çıkmış ki. İç hastalıkları doktoru ve kendi doğum doktoru ilgilendi benimle. Doktoruna danışırsan yönlendirir seni
Bugün dahiliyeye gittim devlet hast diyetisyene yönlendirdi ama okadar dolanamam yani şeker ölçüp not alacakmışım sonra drla beraber takip edilecekmis bende özel diyetisyene randevu aldim ona gitcem bidaha endokrine gitmeme gerek yok heralde

I ikuayko ben temizliğe başladım sen ne durumdasın :)
Salon bitti, camasir kurutma holdeki dolapta orası çok karışık şu anda makinalarin bitmesi bekleniyor. Buzdolabini duzenledim, yemek yapıyorum.
bende bu iyice hissettikten sonra daha bir bağlandım daha bir sevdim :) gitgide daha bağlanıyorum. kocamın pabucu çoktan dama :) o ritmik tekmeyi bende hissediyorum. hıçkırıktır diye düşünüyordum :)
Garajda jinekolog bir musterimizin kocama dedigi şey

Sen kendine yatacak yer de ayarla şimdiden, onun askı dogacak. Sen öyle bakabilir misin? Bakamazsin. Bundan sonra kil doken ses cikaran horlayan bir seysin evde

Yok canım büyük ihtimal. Bende makine aldım ölçüyorum 4gündür. Dikkat edersen sonuçlar mükemmel düşük çıkıyor. Ama küçücük bir şey yesen yasak olanlardan hemen fazla çıkıyor. Oyüzden verdikleri listeye uy lütfen

Tünaydınnn kızlar
Haftasonu koşuşturmalı geçince ben de pek giremedim. Sabahtan beri okuyorum öğlene anca bitirdim yazdıklarınızı Efelihayat çok geçmiş olsun.Ben de kanamanın nedenini bulana kadar senin yaşadıklarını yaşamıştım. İnşallah bi daha olmaz.
Biz de cumartesi küçük beyimizi görmeye gittik. Doktor hemen geç bakalım dedi. Çok özlemiştim zaten 1 kg yi geçmişiz küçük bey yine kameralara poz vermekten çekindi yan profilden zorla yakaladık. Babası direk aaaa annesine benziyor dedi Küçük burnu ve dolgunca yanakları var. Sen daha bi kilosun bu yanak ne diye söylerken bile gözlerim dolduuuu ve ağladım. Analık is loading...
Bana da doktorum diyet verdi. Ramazanda da çok zor arkadaş diyet yapmak. Hani hamilelik kafana takmadan yemek yeme dönemiydiii. Kandırıldık ey halkım Karnımda kafası yukarıda, ayaklarını da almış kafasının yanında. Göbeğimin az üstünde duruyor. Tek eli yüzünde tek elini kafasının arkasına koymuş. Doktor 1 aya kadar daha çok döner dedi.1 ay sonra yerleri daraldığı için son halini alır. Kafası aşağıda olur ise normal doğum düşünürüz dedi. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz Allam yarappim. Hep bir muallak.

Bu yine iyi bence ya, olur yani

Lcw den aldigim fujya elbiseyle seker paketine dönmüştüm ben iade edicem
Çok kötü bişey ya, geçen eşim ablam ben alışverişe çıktık. Ablam 50kilo bişey istediğini alıyo giyiyo falan. Bende boş boş bakıyorum etrafa eşimde garibim üzülmiyim diye bişeyler gösteriyo bunlar güzel olur al diyo almadım tabi yakışmadı çünkü

Ben hiç o toplara girmiyorum bile eşim diyo gidip birşeyler alalım yok diyom dogurana dek birşey almiycam da bakmiycam da moralim bozuluyor çünkü

Canm bence elbise çok kötü değil, giyilebilir. Saçlarının maşallahı var benim de çok uzadı kurutmak zulüm geliyor. Bayram için giysi bakmam lazım ama gönlüme ve bedenime göre bir şey bulamıyorum maalesef, eskiye oranla daha üşengecim, denemek bile zor geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…