2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu hafta sonu resmen sabrım sınandı. Hamilelik yorgunluğu, uyku durumu, kilo, gezme ve aklınıza ne gelirse her konuda yakın ve uzak çevremden söylenenler:
*Bu daha iyi günlerin
*Sen bi de doğur bakalım görüceksin dünya kaç bucak
*Uyuyabildiğin kadar uyu hasret kalıcaksın uykuya
*Bu daha şimdiden böyleyse ohoooo...
*Deliksiz uyku ne demek unutucaksın
*Heee sen birinciyi doğur görücez bakalım ikinciyi bile yapmazsın bu tembellikle
*Hazır çocuk yokken gezin
*Bunlar iyi günleriniz
*Çocuk olunca böyle gezemiceksiniz
*Çocuk olunca öyle kafana göre takılamicaksınız
*Sen bi de göğüs ucu yarasını çek bak neymiş anlarsın
*Sen şimdiden bu kadar kilo aldıysan son 3 ayda bittin sen
*Hiç 6.5 aylık gibi değilsin sanki doğuma gidiceksin
*Oha karnın kocaman
*Hayyy maşşşşşşaaallllaaaahhhhh....
*Şişmişssin baya
*Bu ne biçin isim bıktık herkeste aynı isim
*Saçlarıma bakıp : baya beyazlamışsın sen
*Ben senin gibiyken bu kadar kilo almamıştım
ve daha neler neler. Hepsini duydu bu kulaklar. Eşimle akşam tur atalım bahanesiyle dışarı çıktık ve yalnız kaldık. O da bnm kadar şikayetçiymiş bu muhabbetlerden. Ona da hep bunlar iyi günlerin eskisi gibi gezemiceksin hayatın bitti gibilerinden konuşuyolarmış. Adam diyo ki bu insanlar resmen bize köstek oluyor, moral bozuyor nasıl yakınlarımız bu şekilde düşüncesiz olabilir.
Valla dedim bize bunu söyleyenlere bi bak, çocukları olmadan önce de bizim kadar gezmeyi, tatil yapmayı vakit geçirip eğlenmeyi gereksiz gören insanlardı. Biz tatile giderdik ne gerek var bu kadar masrafa derlerdi. Ya da ayyy hiç üşenmiyo musunuz falan. Yani çocuk olunca da Allah imkan ve sağlık verdikçe hayattan zevk almaya bakarız hiç takma onları dedim. O da evet doğru söylüyosun dedi ama ben baya takıp uyuz oluyorum gizli gizli

Canım bazı insanlar fesatlıktan da olumsuz konuşuyorlar... Senin yaptıklarını yapamadıkları için senin de mutsuz olmanı istiyorlar. Gül geç. Çocuklu hayat zor ama çok güzel, yoksa biz ikincileri nasıl yapardık? Allah ömür versin sevdiklerimizle, sağlıkla hayatın tadını çıkaralım

Valla süpersin, sadece göbek şişmiş.
Teşekkür ederim tatlım
İşte sorun burada göbek fazlaca büyüdü.gören haftaya doğuracağım falan sanıyor. Az kaldı herhalde diyorlar. Karnımı gören öncelik veriyor. Bi de penguen gibi yürüyorum. Kocam bile ben gidiyim haledeyim sen gelene kadar şimdi ohooooo diyor. Geçen asansörde bi teyzeyle karşılaştım. Ayak bağcığım çözülmüş. Dur sen eğilme Kızım dedi teyze Ben bağlarım dedi durum o kadar vahim gözüküyor sanırım.

valla biliyorum canım kadın doğum doktorun yönlendirmedi mi seni?
bana endokrin demediler dahiliye dedi, oda diyetisyen dedi yarın ikisine de gideceğim

Benim de yürüyüş değişti eşimle oğlum önden gidiyor ben arkalarında penguen gibi yetişmeye çalışıyorum
Olsun ya ben seviyorum göbeğimi, hatta üzülüyorum az kaldı diye
Allah herkese yaşatsın bu eşsiz mucizeyi
Tadını çıkartalım son 2 ayımız.

ahahahaha çok güzel özetlemiş benimki de şimdiden bunalıma giriyor, bebişle konuşunca bu birşeyler diyor duymuyorum benimle ilgilen şimdi evde bir tek ben varım benimle ilgilen diyip duruyor :) belki de beni sahura illa kaldırması bundan kendisiyle ilgilendiğimi düşünüyor

ya umut oldun bana :) ben uyuyorum tam tamına uydum hatta günlük ekmek bile çok geldi az yedim. inşlh düşmüştür o zaman. şimdi açlık birde tokluk bakacaklar ya tokluğa bakacakları ne yesem de yüksek çıkmasa ki acaba :)

sırf bebek var diye gezmemem kendinizi kııstlamak sizin elinizde. evet uykusuz günler olacakdır ama hepsi gecici ve inan ki şikayet edemiyorsun sana bir bakısı bebeğin dünyaya bedel. eğlenip gezebilirisniz cocukdan sonrada tabiki gideceğiniz yerler bebeğe uygun mu diye düşünüp seçeceksiniz gidilecek yerleri... ama inanın bir sırt cantası ve bebekle dünyayı gezen anne babalarda var :) kiloya gelince verilir kilolar . diet yaparsın spor yaparsın ucup gider :)

Mutlu mutlu mutluuu......musmutlu olsun inşallah

elbetteki hayat değişiyor. değişmedi diyen yalan söylüyordur. evde bir kedimiz var o bile gelince hayatımız değişti. pencerelere sineklik takıldı aman düşmesin tatile gittik. gitmeden maması bitmesin kapılar kapanmasın diye iplerle bağlanıyor. insanın evladı doğunca elbette hayatı değişiyor. minicik bir bebek yaşamın ortasına oturuveriyor. evin kokusu bile değişiyor. bebek kokuyor ev. zor mu zor hemde çok. pazartesi gününden beri oğlum hasta ateşi 40da ben ilk kez pazar günü ateşi düşünce düzgün yemek yedim. ama hayat çocuklarla çok eğlenceli. tamam belki saatlerce avm gezemiyorum ama her şeyide yapıyorum. dışarıda çıktık yemekte yedik. tatile de gittik. sadece eskisinden biraz farklı oluyor. önceden hadi gidek diyip çantaya iki mayo atıp tatile giderken şimdi oğlanın uykusuna denk getirmeye çalışıyoruz yolculuğu. iyi otel seçiyoruz. vs vs. yani eğlenceli taraftan bakmak lazım olaylara

ay bende uzun sürsün istiyorum biraz daha dursun içerde 40.haftada değilde 41 hatta 42 de gelsin istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…