2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Lcw deme bana şortlar bitmiş zaten..kesin bu grup aldı.. kim bitirdi S ve M bedenleri
ben değil ben elbiselerine taktım :) ama bugün bir tane geldi gözüme aynı çuval gibi gözüktü akşama deneyeceğim ama geri iade ederim gibi geliyor

Bence uyuz olma mutlu çocukla da gezip eglenecegini bildikleri için psikolojik baskı yapıyorlar eve bağlan diye ben asla engel olarak görmüyorum çocuğu biz istersek herşeyi cocuklada yaparız yeterki sağlık olsun takma kimseyi yaşayıp kendimiz tecrübe edelim

tesekkurler tatlim gobisini yerim.masallah cok guzelsiniz
kufur ederdim de banlancam.diye korkuyorum kibarca tinnnnnn deseydin moral vermezler insana inadina moral.bozarlar
Erkek çocukları için anneler.vazgecilmezz
ayyy hadi.insallah kuzum

Senin koca yine destekçi, benimki dan dan söylüyor. Tamam bizde nezaket kari koca yerlerde de az pohpohlasana be adam
Nefret ediyorum bu insan tipinden. Hayır küfür de edemiyosun yüzlerine çünkü ayıp. Ne dediklerinin farkinda mi degiller, biz yandik siz de yanacaksiniz diye kina mi sürüyorlar anlamıyorum.

Dun yine bir ciftleydik, iste araba icin benim motoru saticam diyince sen zaten binemezsin konusuna geldik tekrar. Yahu dedim neden adama bunu demiyorsunuz da bana diyorsunuz? Bir motor kalacak sonucta. O biniyor ben binemiyor neden?? Nasil o cikabiliyorsa tek ben de cikabilirim. İnek olmak haric anne ile baba arasinda ne fark var? Benim yapabilecegim herseyi o da yapabilir.
Ama cocuklar annelerine düşkün oluyor, ihtiyac duyuyor.
Hayir kardesim anne bakiyor baba ilgilenmiyor cocuk anneyi istiyor. O da ilk günden aynı sekilde ilgilense ona da düşkün olur. Madem öyle neden velayet eşit?

Hayatim bitmedi diye tişört bastiricam.

Bazisi köyü niyetten demiyor onu anlıyorum. Ancak gecmisimi taradigimda böyle konustugumu hic hatirlamiyorum. Bunlar özel şeyler, benim ve bizim hayatimiz, bu kadar icinde olmaniza, görüş beyan etmenize hakkiniz oldugunu nerden çıkardınız?

Sanane lan sanane?!?! Ay lohusaligin arkasina siginsam da birilerine dalsam.
Siz cok tazesiniz annem, bizim evliligin 2.yili dolmak üzere, birlikte yasama da 4.5 desen, oy biz eskidikkkk
Mutlu mutlu mutluuu......musmutlu olsun inşallah
Mutlu'cuk
oğlum evin odalarını paylaştırıyordu dün. onun ve benim odam yatak odasıymış baba çocuk odasında yatacakmış
Baba kim ki kimsin sen köpek ahahah

Hanımlaarr.. Sohpet muhabbet çok güzel anca okudum sayfaları göbüşleriniz çok güzel tadını çıkarın insan çok özlüyor sonra o halleri . Hava çok sıcaaak resmen eridim gece de yatamadım kabuslarla boğuştum sabah 7 de uyudum resmen iki saat uyudum daha ilk defa kramp girdi bacağıma ayy nasıl fırladım çok acıdı

Vay vay sen bende hızlı çıktın ama benim arada komşum geldi o yüzden bıraktım şimdi tekrar başladım :)

K ktphncanne canım o tipler maalesef her dönem var. ben bekarken herkes bekarlık sultanlıktır boşa evlenme evlenip koca dırdırı mı çekeceksin bak maaşın araban evin var istediğin zaman tatile çıkıp giidyorsun. evlenince şöyle olacak böyle olacak sürekli darlıyorlardı. ki ben onlara göre geç evlenmiştim. bence olması gereken herkes kendini hazır hissettiği zamandır. okudum işimi elime aldım ekonomik özgürlüğüm oldu arabamı aldım eyvallahım olmadan evlendim. kafama uyan birisiyle. sonra evleneek oluyorsun yoksa o yırtık kotları giyidrmez sana yok kısa etek giydirmez hep olumsuz insanlar. evlendik kimi çocuk düşünüyor musun. çocuk yapma gez toz. çocuk olunca eve hapis oluyorsun. kimi hemen yap çocuk bak yaş geçecek falan. hepsinin üzerine oturmak istiyorum

Heves kırma uzmanı mı hepsi nedir.. Ayy çok şükür ya ben hiç duymadım böyle şeyler hamile görenlerin içi gidiyor heves ediyor gören dua isteyen oluyor daha çok sen hamilesin dua et diye kilo aldım ya diye yakınına olsun verirsin nolcak deyip avutuyorlar.. İnsan mısınız siz laaaa... Diye ağız burun dalma lık bunları size söyleyenler

Hiç duyma bunları..kulağın birinden girmeden çıksın hemennn..Hiç salonların söylediği gibi değil.. tabiki çocuksuz ve çocuklu fark eder kimse de bunu inkar edemez lakin cocuk olunca da hayat bitmiyor..biz gezmemişsen ödün vermedik çocukta buna hiç engel olmadı.. biz nereye o oraya..daha şimdiye kadar bi kaç saatligine bile biraktigimi bilmem..(hastane isi disinda)..tabi ki cocugun olunca ona gore hareket etmek zorundasin..ama hayattan zevk almasini bildikten sonra istedigin yere de gidersin sorun degil

Lcw deme bana şortlar bitmiş zaten..kesin bu grup aldı.. kim bitirdi S ve M bedenleri
S beden ne ya S beden hamile mi olur hemen 6 kilo alıyorsun. H&M e gittim hamile reyonunda hep XS S M kalmış XS hamile mi olur. XS bir beden bile değil hep L XL bitmiş. türk kadınına aykırı XS. demekki hep L XL alınmışdemek her hamile benim gibi diyip çıkıp kocaman bir dondurma yedim. ohhhhh

Kedi var kedi verim, hic yapmamis gibi olsun senin ev de
Ben de temizlik yapmalıyım ama nasıl nasıl bu şapşallık ve tembellik yapışmışken üzerime hangi güç beni kaldıracakmış şaşarım ben yine yattığım yerde yatarım totiş büyümeye devam.. Bayram da yakın camlaarrr perdeler halılar yerler ütüler mutfak dolapları her yer her yeerr

Mutfak dolaplari deme, onu deme işte. Dışı seni içi beni yakar

Aynen çok doğru tespit s beden hamile kıyafeti mi olur.. Kız kardeşim hamilelik pijamalarını verdi doğumda giymiş ben giydim kavuşmadı düğmeler daha şimdiden tipsiz yaa 47 kiloydu zaten hamile kalınca bu nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…