2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
47 kilo sanırım en son çocuktum ve 47 kiloydum. 47 ne ya.

Benim genetik kuzuu..kiloya karşı vücut tepki veriyor.tek hamilelikte kilo alıyorum onun dışında sabit kalıyorum..

Tilki olarak dönüp dolaşıp kürkçü dukkanına gelecen hanıımm bu kaçış nereye kadar gerçeklerle yüzleşmek zoryndayız
Neden moral.bozuyorsunnn nedennnnn ben kaciyorum.görmüyorum ohhh yataktan.cikmayarak

Valla öyyylece bana bakıyorlar bizi temizle diye bir günüm onlara gider fulll çok korkunç bu göbekle nasıl üsttwkileri silicez
Silmiycez
Belli yani

Benim kocaya diyorum saf saf bakıp bakıp almazsan tükenir tabi diye kızıyorum kendime..o da diyor ki ıkuayko ya şöyle sana yakışmamış de sana yollasın diyor
İcinde kaybolmak istersen neden olmasın
47 kilo sanırım en son çocuktum ve 47 kiloydum. 47 ne ya.
Ölçü birimi diycem ne belim be popom o ölçüde oldu. O zaman santim
He bak cikacak bebelerin boyu olur

@gold-heart ben sizi yerim yerim ikiz kadin gobeee benle üstüne fit üstüne yüzüğü parmagina sigiyordu

Evetttt perde deseni efendim baska dolaplara bakiyorum tavandaki avize falan.filan yapmamam lazim.malum nedenler
İyi yapıyorsun ya bizim nedenimiz de yok yatıştayız valla tadını çıkarak amaannn zaten yapınca da bi hafta bile sürmüyor yine aynı tas aynı hamam benim bebeler Bi günde murdar ediyor

Tünaydınlarrr 5 günden sonra bugün ise gidince hala kendime gelemedim :) doktordan çıktık şimdi 1250 gr olmuş minnoş şükür herşey yolunda yüzünü göstermedi arkasını döndü doktor uğraştı uğraştı banamisin demedi hanımefendi Allah tüm doktor kontrolü olanlara güzel haberler almayı nasip etsin

Tünaydınlarrr 5 günden sonra bugün ise gidince hala kendime gelemedim :) doktordan çıktık şimdi 1250 gr olmuş minnoş şükür herşey yolunda yüzünü göstermedi arkasını döndü doktor uğraştı uğraştı banamisin demedi hanımefendi Allah tüm doktor kontrolü olanlara güzel haberler almayı nasip etsin

Kilo konusu açılmış, yışısın. Dün bir arkadaşım bana “Hahahah şimdi +8’sen hamileliği +30’la tamamlarsın hahahah” dedi. Hem de sofraya yemek gelmeden 5 dk önce dedi. Hem de burnuma burnuma güldü böyle.

Tamam son iki ay daha çok kilo alınır da 22 kilo almayız heralde. Ay nasıl moralim bozuldu. Zaten kafama takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…