2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya niye takıyorsun kafana 40 kiloda alsan emzirme.doneminde gidiyor onlar hemen moral.bozma

Kizlar selamlar;
Size laf ederken kendim camlara giristim baktim doguma yakin gelir seilerim camlari diyo annem e camdan da disarisi gozukmuyo ben de giristim bugun perdesi takilacak cunku les gbi camla olmaz... odasinin mobilyalarini temizledim esyalari en son haziran sonu falan yerlestirmeyi dusunuyorum hepsi bi boydan yikansin utulensin diye cunku bidik bidik hepsi daha alinacaklarik bitmedi... velhasil beyle bubarada isim konusunda konusmalar olmus buradan annelere sesleniyorum lutfen iki isim koymayin cidden her gittigi okulda farkli isimle seslenecekler falan cift kisi oluyosunuz resmen o duyguyu bilirim bi tane guzel hosunuza giden koyun gecin...

Masallah canim coknguzel

Sen de benim kardeşin tipindesin 40 lı kiloda.. Hay allahım nasıl öyle zayıf kalabilyonuz ya ben su içiyim 2 kilo alıyorum. Normalde yani hamile falan değilken de.. Sizi dövmek istiyoruz çok kıskandım
bir yerde okuyup çok gülmüştüm. kilo alamayanları hiç anlamıyorum. hiç bir şey bulamazsam buzdolabının kapısını yer yinede 2 kilo alırım.

oyyy masallah masallahhh
yolla bana adres ver ankara ici gelirim.doverim
Bende +8ile 58 kiloyum
kiz cok.aldim.diyormusun.doverim
Karnı küçük annısler bebısın gelısımı nasıl. Kılodan zıyade karnı küçük olunca bebıste kucuk mu acaba?
simdi.ciktim.doktordan 1150 gramiz hersey.yolunda dedi
biri.sizi durdursunnnnn fren.fren.temizlik
Bu arada.doktora yine geldim.kendi.hastaneme baska.doktora hersey.yolunda nst alcaklar.kultur aldilar.bebek.iyiymis.sukur acilma.yok 1150 gramiz

Çok fit ne demezsin ama çok şükür ödem fln olmadi bn de şimdilik o yüzden oluyor yüzüğüm

Kiz vallahi b.. goturuyo uce boldum odalari bugun iki oda yapabildim zaten yok yani rezil gbi.. ohh gecmis olsun kanaman mi wardi

Kiz vallahi b.. goturuyo uce boldum odalari bugun iki oda yapabildim zaten yok yani rezil gbi.. ohh gecmis olsun kanaman mi wardi
Evet tatlim.yine sukur yolunda hersey lutfen.yorma bana yol yasak hareket yasak

emzirme döneminde kilo alan tek ben miyim acaba. hiç sütüm yoktu. bulgur pilavları kompostolar içirdiler 2 ayda 8 kilo aldım.
Bana hiç süt yapmıyordu öyle şeyler bildiğin etli yağlı yemekler anca yapıyordu süt benim emzirme dönemi masraflı geçiyor

Ben de almadım bişey daha bayramdan sonra alırım ben de üst baş yatak araba var zaten başka almadım bişey kaynanam almış biraz.. Ama eksik çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…