Bedelli ile çözülür omasallah gayet guzel kilosu annesigecmis.olsun gozun aydin
fazla.yorma.kuzuyu yavas yavas yap Allah.kolaylik versin canim
ahaa yine sulugoz modu.acilmis kaynana mode onay ayyy askere gidicekler diye baslayin birde
Google sapitti dusunO ne bea? Demirden sicak su tulumunu ilk defa duydum.
Sicak su torbasının olayi neymis ki?
O ne bea? Demirden sicak su tulumunu ilk defa duydum.
Sicak su torbasının olayi neymis ki?
Bacim bizimkiler yanık bagri yanıkbebekler karnimizda 37 derecede yatiyorlar. dogduklarinda herzaman usuyorlar yani. babanin ciplak vucuduna yatiriyorlar burada isinsin diye. yataga yatirmadan once yatagi isitiyorlar ve cocuk hala usuyorsa yanina bu sicak su seyinden koyuyorlar. sebebi de; zaten azicik mama iciyorlar. bebek o emdiginden aldigi enerjiyi isinmak icin harcamamali, buyumesi gelismesi icin harcamaliymis (kadin videoda oyle dedi)z
simdi bende olanlar bunlar:
Eki Görüntüle 2273583
ustelik ikisi minicik birisi buyuk. minikler tam bebeklik diyodum kendi kendime.
ama video da kadin bunu kullanin:
Eki Görüntüle 2273584
Ve bunu boyle paketliyorlar:
Eki Görüntüle 2273586
video da bu:
O yuzden bilemedim bitane demir alsam mi.
yatagi isitsin diye zaten olay. burda cocuga kat kat giydirmezler, giydirmeyi hic sevmezler. o yuzden yatagini isitiyorlar. tabi bide burasi turkiyenin iklimi gibi degil kizlar. kardeslerimin esleri kullandilar bu termoslari (turkcemi idare edin ben hollandacayi size cevirince oyle bisii cikiyo ahaha). mantiksiz degil aslinda, bebek enerjisini isinmaya degil buyumeye harcasin dusuncesi, dimi?Sanmıyorum ya, kedi yavrusu degil ki annesiz kaldiginda sıcak su torbasiyla buyutelim, vucut sıcaklığını yukseltelim. Ok usutmeyelim ama bunlar bana fazla geldi.
Bilemedim.
dogsun hele bi, buz gibi ellerine bi dokunuver, gorurum seni ben hahah.. 40i yeni cikti yegenimin, buz gibi hala elleri yanaklari valla. yazik insan kiyamiyo. diger yegenim simdi 1 yasina girdi, dogumdan sonra (ayni gun) eve geldiklerinde odaya bi girdik, kardesimin ustu ciplak bebek gogsunde, uzerlerinde baddaniye. 'napiyon oglum!' dedim ahaha..ebe var baslarinda tabi, ebe talimati uzerine bebek usudugu icin isitmaya calisiyorlarmis. bikac saat isitamadilar bebegi. mayis bebegi iyi bu arada, havalar gayet guzeldi.Bacim bizimkiler yanık bagri yanıktermos o iste metal olan turkiyede hic duymadim kiz torba alin diyen bizim.odalar sauna kuvez sauna oldugu icin sanirim
Alma alma varmis zaten kiz ne gerek var giydirirsin battaniye mis sen.bebeyi pisik etcen sicaktan isilik.döktürcen anammm doktor eminim.kizar ruslar 22 derecede buyutuyorlarmis zibinla sadece dusunbebekler karnimizda 37 derecede yatiyorlar. dogduklarinda herzaman usuyorlar yani. babanin ciplak vucuduna yatiriyorlar burada isinsin diye. yataga yatirmadan once yatagi isitiyorlar ve cocuk hala usuyorsa yanina bu sicak su seyinden koyuyorlar. sebebi de; zaten azicik mama iciyorlar. bebek o emdiginden aldigi enerjiyi isinmak icin harcamamali, buyumesi gelismesi icin harcamaliymis (kadin videoda oyle dedi)z
simdi bende olanlar bunlar:
Eki Görüntüle 2273583
ustelik ikisi minicik birisi buyuk. minikler tam bebeklik diyodum kendi kendime.
ama video da kadin bunu kullanin:
Eki Görüntüle 2273584
Ve bunu boyle paketliyorlar:
Eki Görüntüle 2273586
video da bu:
O yuzden bilemedim bitane demir alsam mi.
aynen canım bu aralar tek eğlencem tek mutluluğum diyebilirim. akşam olup onun hareketlerini izlemek için cana tyorum resmen :) bu tekmelerini çok özleyeceğim sanırım
Benim de yürüyüş değişti eşimle oğlum önden gidiyor ben arkalarında penguen gibi yetişmeye çalışıyorum
Olsun ya ben seviyorum göbeğimi, hatta üzülüyorum az kaldı diye
Allah herkese yaşatsın bu eşsiz mucizeyi
Tadını çıkartalım son 2 ayımız.
ay bende uzun sürsün istiyorum biraz daha dursun içerde 40.haftada değilde 41 hatta 42 de gelsin istiyorum :)
bebekler okadar narin ki. usutur bide bronsit olursa? avrupa nin havasi bebekleri maalesef hemen bronsit yapiyor Allah korusun o bide astima donerse naapcam. bebege nasil buyuk eziyet. kendimi suclar dururum valla usuttum diye. ablamin oglu bronsit oldugunda kocaman kocaman pompalarla nefes verdiriyordu ilac cektiriyordi icine. ne eziyetti. yakin zamanda dogum yapan bi tanidigin oglu da aynen oyle. burun bogaz hasir hasir yazik.Alma alma varmis zaten kiz ne gerek var giydirirsin battaniye mis sen.bebeyi pisik etcen sicaktan isilik.döktürcen anammm doktor eminim.kizar ruslar 22 derecede buyutuyorlarmis zibinla sadece dusun
Tamam tamam al al oranın iklimi sen daha iyi bilirsin biz burayla kiyasliyoruz canim.herkes aliyorsa kullaniyorsa al ayyyyy felaket telllali su basak.kadınını sustur da iki dakika biseycikler.olmaz.aslan parçasina rahat ol.insallahbebekler okadar narin ki. usutur bide bronsit olursa? avrupa nin havasi bebekleri maalesef hemen bronsit yapiyor Allah korusun o bide astima donerse naapcam. bebege nasil buyuk eziyet. kendimi suclar dururum valla usuttum diye. ablamin oglu bronsit oldugunda kocaman kocaman pompalarla nefes verdiriyordu ilac cektiriyordi icine. ne eziyetti. yakin zamanda dogum yapan bi tanidigin oglu da aynen oyle. burun bogaz hasir hasir yazik.
ay yok ben o demir termosu siparis veriim en iyisi hahah..biz hamilelikte ne votka iciyoz ne bisiii, ruslar benden ornek alsin ruslarda kimmis be ahaha.
Voleybol topu yutmus 36 beden anneTek tek yazamadım ama bayıldım göbüşlere ❤❤❤ Bu da bizim göbüşümüz
Oyyyy masallah cok kibar top var erkek miTek tek yazamadım ama bayıldım göbüşlere ❤❤❤ Bu da bizim göbüşümüz
Evet tam da öyle canımVoleybol topu yutmus 36 beden anne ❤
Cok belli kalkik.top gibi masallah Allah saglikla.kucaginiza almayi.nasip etsin insallahErkek canımcım ❤❤
nekadar guzelsiniiiz masallah!Tek tek yazamadım ama bayıldım göbüşlere ❤❤❤ Bu da bizim göbüşümüz
ahaha tamam sustum. biraz da islere yetisiim iki uc mail cevaplamaktan baska bisii yapmadim.Tamam tamam al al oranın iklimi sen daha iyi bilirsin biz burayla kiyasliyoruz canim.herkes aliyorsa kullaniyorsa al ayyyyy felaket telllali su basak.kadınını sustur da iki dakika biseycikler.olmaz.aslan parçasina rahat ol.insallah
haha, elbette havalanmasi gerekir odanin. ama bebek odadayken bu mantikli degil. direncleri vs ozellikle yenidoganlarda cok hassas. kiyamazsin annesiii kiyamazsin, hele bi dogsun gorcem ben o cami acik mi degil mi eheh..Valla dış mihraklara (anneler) karşı gelebilirsem odasinda hep cam açık olsun istiyorum.
Bebekli evlerde genelde sıcaklık çok yüksek burda, hep yaniyorlar yazlık diye düşünürüm.
İnşallah sonuç temiz gelir tatlimmerhaba agustos anneleri;
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp
dun 100 gr ogtt yuklemem vardı, ne kadar zorladı beni. once ac karnına, 1.-2.-3. saat sırayla. tum o sureyi ac gecirdim bir de. escegizim yanımda olmasaydı bayılır kalırdım herhalde.
perinotolojide takibim oluyor ya sagım solum sıkıntılı gebeler. dolayısıyla bu kontrole gidip gelme isi de bir gerginlik sebebi. dun 29 haftalık bir hanım ile tanıstım. 18. haftadan bu yana bebeginin bacakları anne karnında carpıkmıs, kalbinde de parlaklık varmıs. bu hanım ogretmendi, nasıl bir tevekkul nasıl bir kabullenis...umarım saglıklı gecer bundan sonraki sureci, amin. bir diger hanım tip 1 diyabet hastasıymıs, yeni dogum yapmıs, bebekcik 8 gunluk, sarılık icin kan vermeye gelmisler, onunla da hastane ve ameliyathane kosulları hakkında konustuk ve birinci elden yeni bir deneyim dinlemek muhtesem iyi geldi bana. isin en harika kısmı anlattıgı dogum hikayesi idi. insallah bende once saglıkla sonra keyifle dogum surecini atlatırım, tabi hepimiz...
sanıyorum allah, bu yeni dogum yapmıs anneyi sırf bana dogum hikayesini anlatsın diye aynı saatte aynı kan verme sırasında yan yana oturtmayı sagladı. iste bu tevafuk! hayatta bazen boyle olaganustu mucizeler denk gelmeler oldugunu dusunuyorum.
guzel bir gun diliyorum hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?