I ikuayko adam hakli dağılın sen.de basaksin vurdu.gol.oldunekadar guzelsiniiiz masallah!
ahaha tamam sustum. biraz da islere yetisiim iki uc mail cevaplamaktan baska bisii yapmadim.
haha, elbette havalanmasi gerekir odanin. ama bebek odadayken bu mantikli degil. direncleri vs ozellikle yenidoganlarda cok hassas. kiyamazsin annesiii kiyamazsin, hele bi dogsun gorcem ben o cami acik mi degil mi eheh..
Yok yok cilt kurulugundan degil o bazi hamilrliklerde oluyormus o kasinti..bu sefer bende de.var ilk zamanlar daha cok kasinirdim simdi ara araGunaydin sabah 5 te uyandım 7 ye kadar kol ve bacaklarım kaşındı uyuyamadim belki kurudu diye yaglandim yok sanki gebelik kolestazi oldu inşallah olmam Kasinmaktan uyuyamamak berbat bisey
Ben bizim o da da birak termosu soguk hava klima kullanirim heraldeBacim bizimkiler yanık bagri yanıktermos o iste metal olan turkiyede hic duymadim kiz torba alin diyen bizim.odalar sauna kuvez sauna oldugu icin sanirim
hastahane odalarimiz zaten saunaBen bizim o da da birak termosu soguk hava klima kullanirim heralde
Bilmiyorum tecrübeli anneler neler söyler ama bnce bu kadar korumacı olmak zarar verir bebise o ztn kendi sıcaklığını ayarlar ki yazın en sıcak zmni doğacaklar eğer biz dışarıdan müdahale edersek hazır verirsek herseyi nasil ayarlamayi ogrencek onun o minik vucudu kendini hem hep buyukler nasil alistirirsan oyle gider derler biraz akışına bırakmak lazım bu kdr detaya girmemeliyiz bncebebekler karnimizda 37 derecede yatiyorlar. dogduklarinda herzaman usuyorlar yani. babanin ciplak vucuduna yatiriyorlar burada isinsin diye. yataga yatirmadan once yatagi isitiyorlar ve cocuk hala usuyorsa yanina bu sicak su seyinden koyuyorlar. sebebi de; zaten azicik mama iciyorlar. bebek o emdiginden aldigi enerjiyi isinmak icin harcamamali, buyumesi gelismesi icin harcamaliymis (kadin videoda oyle dedi)z
simdi bende olanlar bunlar:
Eki Görüntüle 2273583
ustelik ikisi minicik birisi buyuk. minikler tam bebeklik diyodum kendi kendime.
ama video da kadin bunu kullanin:
Eki Görüntüle 2273584
Ve bunu boyle paketliyorlar:
Eki Görüntüle 2273586
video da bu:
O yuzden bilemedim bitane demir alsam mi.
Canim sagolasij dusundugun icin evet suanda Allah a sukur bi skinti yok bi daha boyle bisey olursa doktora giderim artik simdilik uzatmadim ama baya surduGünaydın canım şimdi nasılsın gece dinlenince geçti mi?
Canim.naptin kasilmalarin gectimihastahane odalarimiz zaten sauna
Ayaga kalkmayip kuluckadayken.sorun yok.kalkinca.basliyor sert kasilmaya ama.normalmis.dinlenince sorun.yok sen iyisin.okudum.masallah korkma demistim ben bu hafta dinlencem.haftaya ufak.ufak.yuruyus dinlenme baslarimCanim.naptin kasilmalarin gectimi
yaz da doğacak miniklerimiz. zaten hava sıcaklıgı nerdeyse 40 lı derecelerde olacak ilk bir hafta uzun kolu giydirmek ve örtmek yeterli. yatağına su torbası koymak bebeği pişirmek bence . ilk kızımı temmuz ayında doğurdum ve ilk bir kaç gün dışında hep ince giydirdim ve klima yaktık cünkü sıcaktan heryeri sılık oluyordu.bebekler karnimizda 37 derecede yatiyorlar. dogduklarinda herzaman usuyorlar yani. babanin ciplak vucuduna yatiriyorlar burada isinsin diye. yataga yatirmadan once yatagi isitiyorlar ve cocuk hala usuyorsa yanina bu sicak su seyinden koyuyorlar. sebebi de; zaten azicik mama iciyorlar. bebek o emdiginden aldigi enerjiyi isinmak icin harcamamali, buyumesi gelismesi icin harcamaliymis (kadin videoda oyle dedi)z
simdi bende olanlar bunlar:
Eki Görüntüle 2273583
ustelik ikisi minicik birisi buyuk. minikler tam bebeklik diyodum kendi kendime.
ama video da kadin bunu kullanin:
Eki Görüntüle 2273584
Ve bunu boyle paketliyorlar:
Eki Görüntüle 2273586
video da bu:
O yuzden bilemedim bitane demir alsam mi.
Bebe yagi kullan yada losyon tarzi kremlerden ben suan bebe yagi kullaniyorum amin cumlemizin çocuğunu Allah bagislasinGünaydın kızlar, nasılsınız? Ben takipteyim hep fırsat buldukça yazabiliyorum. Tüm hastalara şifa diliyorum çok şükür bat saymaktan bugünlere geldik inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlere. O kadar çok şey konuşulmuşki bende sorayımdoğum sonrası korse takmayı düşünen var mı ve tercih ettiğiniz marka var mı? Ben araştırma aşamasındayım iyice ağırlaştım çok kilo almadım ama zaten tombik gebe kaldım 75 29.haftada +4 teyim şimdilik. Bebek baskı yapıyor sanırım sürekli lavabodayım. A birde çatlaklar için vazelin kullanıyordum hava çok ısındığı için artık midem bulanıyor sanırım başka birşey kullanmalıyım önerisi olan varsa bekliyorum. Sizleri ve bebişlerinizi Allah’ a emanet ediyorum
valla tatlim ilk bebegim, hic bilmiyorum dogru nedir degildir. cevremde gorduklerimden yola cikiyorum, ayrica mantigima yatan seylerle ilgileniyorum. bide ben almanya da yasiyorum, burdaki havalar turkiyeyle kiyaslanmiyor malumunuz. son iki yildir burdada agustosta yakici sicaklar vardi, bakalim bu sene neler olcak.Bilmiyorum tecrübeli anneler neler söyler ama bnce bu kadar korumacı olmak zarar verir bebise o ztn kendi sıcaklığını ayarlar ki yazın en sıcak zmni doğacaklar eğer biz dışarıdan müdahale edersek hazır verirsek herseyi nasil ayarlamayi ogrencek onun o minik vucudu kendini hem hep buyukler nasil alistirirsan oyle gider derler biraz akışına bırakmak lazım bu kdr detaya girmemeliyiz bnce
Çok şanslısıniz yaşam kocu gibi dogum koçuvalla tatlim ilk bebegim, hic bilmiyorum dogru nedir degildir. cevremde gorduklerimden yola cikiyorum, ayrica mantigima yatan seylerle ilgileniyorum. bide ben almanya da yasiyorum, burdaki havalar turkiyeyle kiyaslanmiyor malumunuz. son iki yildir burdada agustosta yakici sicaklar vardi, bakalim bu sene neler olcak.
asiri korumaci bi anne elbette olucam, hangimiz olmiicaz. ama mantikli olmaya devam edicem tabikide insallah eeheh.
kaldi ki hastaneden ciktiktan sonra eve ebe gelecek ilk hafta her gun. daha sonra iki uc gunde bir. kadin ne derse o olacak. patron o. oda soguk derse isiticaz, sicak derse sogutucaz. termos derse kullanicaz, bebegi soyalim derse soyacaz.
temmuzun ilk haftasi ebemizle tanisicaz. eve gelip odamizi esyalarimizi kontrol edecek, eksikleri/fazlalari soyleyecek. onun talimatlarina uygun eklemeler filan yapicaz artik, bakalim:)
Ben e bebekten korse aldım sezeryan olacak bnm doğum kullanabilirsem kullanmayı düşünüyorum çatlaklar için doğal zeytin yağı kullanıyorum her akşam sürüyorum şükür şimdilik catlagim yokGünaydın kızlar, nasılsınız? Ben takipteyim hep fırsat buldukça yazabiliyorum. Tüm hastalara şifa diliyorum çok şükür bat saymaktan bugünlere geldik inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlere. O kadar çok şey konuşulmuşki bende sorayımdoğum sonrası korse takmayı düşünen var mı ve tercih ettiğiniz marka var mı? Ben araştırma aşamasındayım iyice ağırlaştım çok kilo almadım ama zaten tombik gebe kaldım 75 29.haftada +4 teyim şimdilik. Bebek baskı yapıyor sanırım sürekli lavabodayım. A birde çatlaklar için vazelin kullanıyordum hava çok ısındığı için artık midem bulanıyor sanırım başka birşey kullanmalıyım önerisi olan varsa bekliyorum. Sizleri ve bebişlerinizi Allah’ a emanet ediyorum
Ya benim.anlamadihim.erken dogum kasilmasiyla normal kasilmanin farki agri sizi olmamasi mi insallah dogru anlamisimdjr ben de dinlenicem yok yani iyce stres oldum stres oldukca daha da kasiliuorumAyaga kalkmayip kuluckadayken.sorun yok.kalkinca.basliyor sert kasilmaya ama.normalmis.dinlenince sorun.yok sen iyisin.okudum.masallah korkma demistim ben bu hafta dinlencem.haftaya ufak.ufak.yuruyus dinlenme baslarim
Aradaki fark ritmik olması yani düzenli aralıklarla ve sancıyla birlikte geliyor doğum kasılması.. Misal 15 20 dk da bir düzenli olarak kasılma olursa sancı eşliğinde o zaman kontrole gidilmeli.. Ama yorgunluktan olan kasılma düzensiz oluyoYa benim.anlamadihim.erken dogum kasilmasiyla normal kasilmanin farki agri sizi olmamasi mi insallah dogru anlamisimdjr ben de dinlenicem yok yani iyce stres oldum stres oldukca daha da kasiliuorum
Uc gun senin gibi gezdim ortalarda dogurcam.diyeYa benim.anlamadihim.erken dogum kasilmasiyla normal kasilmanin farki agri sizi olmamasi mi insallah dogru anlamisimdjr ben de dinlenicem yok yani iyce stres oldum stres oldukca daha da kasiliuorum
Vala çok güzelmiş bu ebe işi ..valla tatlim ilk bebegim, hic bilmiyorum dogru nedir degildir. cevremde gorduklerimden yola cikiyorum, ayrica mantigima yatan seylerle ilgileniyorum. bide ben almanya da yasiyorum, burdaki havalar turkiyeyle kiyaslanmiyor malumunuz. son iki yildir burdada agustosta yakici sicaklar vardi, bakalim bu sene neler olcak.
asiri korumaci bi anne elbette olucam, hangimiz olmiicaz. ama mantikli olmaya devam edicem tabikide insallah eeheh.
kaldi ki hastaneden ciktiktan sonra eve ebe gelecek ilk hafta her gun. daha sonra iki uc gunde bir. kadin ne derse o olacak. patron o. oda soguk derse isiticaz, sicak derse sogutucaz. termos derse kullanicaz, bebegi soyalim derse soyacaz.
temmuzun ilk haftasi ebemizle tanisicaz. eve gelip odamizi esyalarimizi kontrol edecek, eksikleri/fazlalari soyleyecek. onun talimatlarina uygun eklemeler filan yapicaz artik, bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?