2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bunu bend3 anlamayacam diye korkuyorym
ilk dogumu suni sanci ile yaptim ve aci esigim yukseldi
normal sanci gelirde anlamazsam diye korkuyorum bi de doguma gitmek icin yola gidecem
Önceden nişan su gibi belirtiler oluyor.. Bazen de gelmiyor onlar işte sancı ile başlıyor sadece ama anlarsın bence acı eşiğin ne kadar yükselse de normal olmayan bişeyler oluyor saate bakıp anlarsın ben ilk doğumda 15 dakikada düzenli sancı gelmesiyle gittim doktora ve başlamıştı doğum açılma olmuştu inşallah hepimiz için herşey yolunda gider.. Dua ile

Yok canim yanmiyo da gece uyurkende geliyo bazen aksam vakti hani o da dinlenmeye giriyo ya ama agri sizi yok evet dogurucam galiba diye geziniyorum suan aslinda bi hastaneye gitmem gerek ama agri olmadigi icin hala gitmiyorum

Günaydın canım. Geçen Ceyda düvenci söylüyordu. Tuzlu suda bekletmek iyi geliyormuş denemedim ama bi dene istersen çok tuz koymuyorsun.

Yok sancim yok oyle cok ritmik gelmedi bana belkide sadece yorgunluktan

Bebe yagi kullan yada losyon tarzi kremlerden ben suan bebe yagi kullaniyorum amin cumlemizin çocuğunu Allah bagislasin
Ben e bebekten korse aldım sezeryan olacak bnm doğum kullanabilirsem kullanmayı düşünüyorum çatlaklar için doğal zeytin yağı kullanıyorum her akşam sürüyorum şükür şimdilik catlagim yok
Benim doktor zeytinyağı önermedi diye denemedim bebek yağı deneyecem. Korseye bende bir bakayım ebebekten
Teşekkür ederim kızlar

Yok canim yanmiyo da gece uyurkende geliyo bazen aksam vakti hani o da dinlenmeye giriyo ya ama agri sizi yok evet dogurucam galiba diye geziniyorum suan aslinda bi hastaneye gitmem gerek ama agri olmadigi icin hala gitmiyorum
Kalk git nstye hadi.benim.gibi için rahat etsin yuru gitt

benimde ilk dogumda nisan gelmis ama onum nisan ildugunu sonra anladim
suyum once geldi acilmam hic olmadi

Merhabalar ben 29+1 erkek bebeğe gebeyim. Kasılmalarım oluyor. Ağrı sızı şeklinde değil ama rahim kasılıyor ve karnım taş gibi oluyor. Dinlenirken de oluyor yürürken de. kasılma gelince dik durmak istemiyorum mesela. rahatsız ediyor. Bazen bütün gün sert ve kasılmalı oluyor. bazen 2 gün olmuyor. doktoruma bahsettim normal dedi. bol su iç dedi. zaten 3litre içiyorum. başka ne yapabilirim..?

Dinlenceksin canim bol.dinlenme.ben.yatak istirahatindayim

bunu bend3 anlamayacam diye korkuyorym
ilk dogumu suni sanci ile yaptim ve aci esigim yukseldi
normal sanci gelirde anlamazsam diye korkuyorum bi de doguma gitmek icin yola gidecem
Doğum kasılmalarını doktorum bana şöyle anlatmıştı. Karnın, belin ve rahmin aynı anda kasılacak, sertleşecek.
Gerçekten de öyle oldu hepsi bir anda taş gibi olup, sonra açılıyordu. O yüzden mutlaka anlarsınız. Şu an ki karın kasılmaları (yorulunca olan) onun çok daha güçlüsü, tüm bel-karın-rahim bölgenizde hissettiğinizi düşünün. İlk etapta zaten ben de ağrı falan olmamıştı direkt kasılma oluyordu.
Bazı şanslı kişiler de tabi 4-5 cm açılma oluyor hiç farketmiyorlar keşke öyle olsa da farketmesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…