2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet ne yazikki benim once suyum geldi sifir acilmayla suni sanci cok siddetliydi

Korse kullanacağım canım doğumdan çıkar çıkmaz odada takacağım. Bizde çarşaf bile bağlanır iyice sıkı olsun diye. Ebebektekini doktorlar öneriyor. Bende onu alacağım. Çelik balenli almamaya dikkat et eğilip kalkamazsın

Dinlen canım bol bol, ağır iş yapıp yorma kendini

Sen de bizim dernektensin demek doktorun normal dedi benim de ayni sekilde oluuo yatip uzaniyorum cokta gectigini soyleyemem ben de bulamadim caresini ama banyo yapinca kismen azalmisti

İste onlar kasilmaymis ben de poposu saniyodum

Sen de bizim dernektensin demek doktorun normal dedi benim de ayni sekilde oluuo yatip uzaniyorum cokta gectigini soyleyemem ben de bulamadim caresini ama banyo yapinca kismen azalmisti

rahim ağzına baktı sorun yok dedi. yani karından baktı kasık kısmından sadece idrar yolu enfeksiyonun var ondan oluyor dedi.. mesela şu an yazarken bile oluyor. garip iki gündür bu saatlerde başlıyor. ara ara geliyor. bel ağrısı kasık ağrısı da yok. ayaklarımı uzatıyorum

Teşekkür ederim canım benim kendi başıma alsam kesin balenli alırdım daha iyi olur diye nerden uydurduysam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…