2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O sepeti kırk uçurmaya gittiğin evden sana hediye olarak hazırlayıp veriyorlar diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum ki
Ben de öyle biliyorum. İçine yumurta ve hediyeler koyuluyor.

Kırk uçurma sepetindekilerin anlamları nedir?

1. Un: Ak sakallı bir dede olup torunlarını görecek kadar uzun bir ömrü olsun.
  2. Şeker: Tatlı dilli olsun.
  3. Yumurta: Yumurta gibi sağlıklı ve gürbüz olsun.
  4. Pirinç: Hayatından bereket hiç eksik olmasın.
  5. Tuz: Tuz gibi tertemiz ve kolay akan bir ömrü olsun.
  6. Bozuk para: Hayatında maddi refah olsun.
  7. Pamuk: Ton ton dedeler gibi ak sakallı oluncaya kadar yaşasın.
Bunlar olmazsa olmazlar, sepete konan bazı diğer nesnelerin anlamları ise şöyle:

1. İp: Uzun ve sağlıklı saçları olsun.
  2. Kahve: 40 yıllık hatrı olan dostlukları olsun.
  3. Kuran: Dini bütün bir insan olsun.
  4. Farklı ülkelere ait bozuk paralar: Çok gezen, çok kültürlü biri olsun.
  5. Sabun: Tertemiz bir alın yazısı olsun.
  6. Ekmek: Ailen elinin ekmek tuttuğu günleri görsün, gurur duysun.
  7. Çörek otu: Şans hep senden yana olsun.
  8. Nazar boncuğu: Nazarlardan uzak olsun.

Aynen hatta benim bı arkadaşım topladığı yumurtalardan menemen yapıp kahvaltıya çağırmıştı

ben dogum sancisini cok merak ediyorum nasıl bir agri oldugunu biraz manyakca geliyor ama o agriyi cekmek istiyorum o doğum anini bebegin cikis anindaki bicak gibi kesilen sancilari vs hergun kafamda kuruyorum ilk karsilasmamizi o an neler yasayip neler hissedecegimi ... bir de benim esim hastaneyi ayaga kaldirir yerinde duramaz birinin eşimi zaptetmesi gerekiyor onun o hallerini gormeyi cok isterdim

Ilk defa boyle bır yorum gordum o acıyı cekmek ıstıyorum dıye senın dogumun kolay gecer hazırlıklısın

yaaa görürüz inşallah bende en çok emzirmeyi merak ediyorum. Anne karnında bebek hareket etmesini aşırı merak ediyorum. Çok güzelmiş. inşallah bol sütümüz olur emzirmekte güzel gelir.

yaaa görürüz inşallah bende en çok emzirmeyi merak ediyorum. Anne karnında bebek hareket etmesini aşırı merak ediyorum. Çok güzelmiş. inşallah bol sütümüz olur emzirmekte güzel gelir.
Ben emzırmekten korkuyorum sankı hemen yara olacak cok canım yamacak gıbı hıssedıyorum

Aynı şeyleri düşünüyordum kızımda nasip oldu çok şükür yaşadım, şimdi tekrardan nasip olsun diye dua ediyorum. Kızımda epidural yaptırmak zorunda kalmıştım, bu sefer inşallah epiduralsiz olur da her şeyiyle yaşarım.
Normal doğum çok özel geliyor bana. İsteyen herkese de nasip olur inşallah.

Bu hafta rahım kasılmalarım başladı normal dıyor makaleler rahım kendını doguma hazırlıyormus. Yasayan var mı karnımın altında fılan sancı veya agrı yok rahımde ayaktayken oluyor genelde.
Son 15 sayfayı.oku gundemimiz.o

Bu hafta rahım kasılmalarım başladı normal dıyor makaleler rahım kendını doguma hazırlıyormus. Yasayan var mı karnımın altında fılan sancı veya agrı yok rahımde ayaktayken oluyor genelde.
ben de 30. haftadayım bende de 2 gündür aynısı var. normal diyorlar ki benim 21. haftadan beri var.

kızlar hastane çıkışı alıcam bir türlü karar veremiyorum delikli modeller var. burda civil yeni mağaza açıyor indirimler olacakmış. beşiklerde falan iyi indirimler ılacakmış. onu bekliyorum. dün gittim baktım model beğenemedim.

Kizlar bi balkon yıkayayım dedim ki
Doğumdan sonraki düşüncelerini merak ediyorum cnm Bn daha önce doğurmadım ama düşük yaptım hiç merak etmiyorum o sancıyı doğum sancısı daha beterdir heralde

Son 15 sayfayı.oku gundemimiz.o
Onlrın karında sertlık var dıyolar benım karnımda yok sadece rahımde adet olurken yasardım bu kasılmaları benım bebıs kafa gelıs durunca endıselıyım bıraz. 24 hafta doktor rahım agzın kapalı bıyu uzun sorun yok demıstı kasılma olunca soraym dedım

Var herkeste hatta ben dun nstye girdim

Cıvıl guzel ben cogu seyı ordan aldım gercı herseyı ordab alcam. Bu ıkısınden bırını alcam dıgerı normal olacak. Bunlar yazlık

Eklentiler

• A76F41B7-1F23-4351-86F6-DA504118F702.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 64
  • FDF9A9D8-0BC5-4994-A924-4F9998D82D98.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 68
Korkma o duzelir zamanla durusu evham.yapma normal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…