2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy ne guzel valla cok sevindim ins ikincisi gönlünce olur instagramda takip ettigim bir dogum kocu var onun hikayelerini okuyorum hepsi normal dogum cok guzel anlatiyorlar sanki yeniden doğuş gibi mucizevi bisey

Ben istemiyorummm. Benim payima düşeni alabilirsin sancısız ağrısız olsun diye dua ediyorum. Tamam illaki olcak da az olsun bari

yaaa görürüz inşallah bende en çok emzirmeyi merak ediyorum. Anne karnında bebek hareket etmesini aşırı merak ediyorum. Çok güzelmiş. inşallah bol sütümüz olur emzirmekte güzel gelir.
ins sütümüz olur ben annemi hic emmemisim zaten ters gelmisim annem sezeryan olmus ben doğduktan 4 gun sonra annem beni görmüş kiz oldugunu da o zaman ogrenmis ahh annem neler cekmis benim yuzumden simdi daha iyi anliyorum

Bebe yagi kullan yada losyon tarzi kremlerden ben suan bebe yagi kullaniyorum amin cumlemizin çocuğunu Allah bagislasin
Canım bebe yagi içeriğini incele asla kullanmzsn kendine de bebeğine de hakiki zeytinyağı öneririm. Ben güreşe çıkar gibi yaglnyrm bazen

yurek yiyip de geldim dogumdan sonra bi bakmisiniz ben daha dogurmam bu ne ya diye soyleniyorum buralarda zaten ilk doguranlardan biri olacagim gibi hissediyom bekleyip görücez artik

Bu hafta rahım kasılmalarım başladı normal dıyor makaleler rahım kendını doguma hazırlıyormus. Yasayan var mı karnımın altında fılan sancı veya agrı yok rahımde ayaktayken oluyor genelde.

Benim de bu hafta başladı.Ayağa kalkınca,çok oturunca vajinama baskı oluyor.Uzanınca geçiyor ama bu kasılmamı bilmiyorum.Akşam yemeğinden sonra benim karnımda sertleşiyor.Bende çok yememe bağlıyorum.Perşembe doktora gidicez bakalm o ne diyecek.

ayy ne guzel valla cok sevindim ins ikincisi gönlünce olur instagramda takip ettigim bir dogum kocu var onun hikayelerini okuyorum hepsi normal dogum cok guzel anlatiyorlar sanki yeniden doğuş gibi mucizevi bisey

Gülten Gökkuş mu yoksaaa? Ben de sürekli onu okuyup okuyup hevesleniyorum. Hayırlısıyla çok kolay bir normal doğumumuz olur inşallah.

Bende normal doğuma çok hevesliyim ama çok istekli de olmak istmyorm. Birşeyi çok isteyince olmayacak gibi geliyor.Genelde yapamam edemem diyenler korkanlar çatır çatır doğuruyor.Normal doğum istyenlerde son zamnlrda bi aksilik çıkıp sezeryan oluyorlar.O yüzden Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Anladim canim bende bi daha olursa gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…