2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biraz abarti geldi tabi ama gaza cok iyi gelir oyle sicacik yatmasi bence. ben karnina kiraz cekirdekli yastiklardan gormustum en fazla ondan alir isitir koyarim sanirim.
Adamlar neleri akil ediyor pes

ben de hep sezeryan istiyorum. bir de özel eğitim öğretmeniyim. normal doğumda ebeler yüzünden omzunda boynunda engellilik olan çocuklar gördükçe geriliyorum. bir de nefessiz kalıp beyin felci geçirenler oluyor. Artık o çocuklar gelince eşim ilgileniyor yoksa ben hep soru soruyorum annelerine neden oldu kim yaptı hangi hastane gibi...

Selam hanımlaarr.. Şeker sonucum biri yüksek çıkmış ya puff onu yeme bunu yeme şunu yeme dedi dahiliyeye yönlendirdi çok bunaltıcı

Valla biraz bunalın ama yemeyin. İnanın şeker yok zararlı bebek ve anne için. Bebeklerde ani kalp durmalarında en baş sebeplerden biri. Mutlaka dikkat edin.

Ben de!!

Ne yicem ben amaa ah pastasız naparım beenn

Benim şekerim çıkmadı mesela ama ben bile yemiyorum. hatta benim şekerim düşük bile. Yumurta tavuk yogurt peynir tam buğday unlu ekmek balık et sebzeler kuruyemişler ve bol su. Mesela ben bu şekilde beslenmeyi daha çok seviyorum. daha dinç tutuyor. Ayrıca bebeğe kilo aldırırken size kilo yapmıyor :)

Zeytinliii gecmis olsun canim.sıkma canını hallolur insallah diyet diye dusunme bebege sifa insallah Allah beterinden korusun
Teşekkür ederim canım.. Evet herşey bebişlerimiz için işte Bi anda ne yesem diye düşündüm ne zararlı napmalıyım kafası karışıyor insanın.. Neyse doktor yardımcı oldu biraz ama kendime uyarlamam lazım menüleri çocuklara eşe ayrı pişicek bana ne pişeceekk ne yicem beenn

Bebişe aldırır dimi aç kalmasın minnoşuumm

Adlinaa sekersizfistikezmesi sinemist57
Hypnobirthing kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. İlk doğumumla ilgili aklıma takılan şeyler vardı, neyin neden olduğunu orada o kadar güzel anlatmış ki. Nefes egzersizleri, doğum sırasında yapılacaklar falan. Tam bir başucu kitabı doğum için.
Bir de doktor çok önemli, normal doğumu gerçekten destekleyen bir doktor olması lazım.

Bebişe aldırır dimi aç kalmasın minnoşuumm
Asla aç kalmaz. Kalsa benim ki kalırdı ki gayet iyi kilosu.. ben tüp mide ameliyatlıyım ve çok az yemek yiyorum. ona rağmen kan sonuçlarım vitamin kullanmamı bile gerektirmiyor. Tamamen protein ağırlıklı beslenip bol su içmekle alakalı. Bir de içtiğiniz suya bir çubuk tarçın koyun öyle için. yani 500 ml bir şişeyi o şekilde için şekerinizi dengeler. Ama abartmayın tarçını bu sefer de şekeriniz çok düşebilir.

Teşekkür ederim canım.. Dikkat edicem artık mecburen.. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Gebelik şekeri çıkan arkadaşlar doyabiliyor musunuz yaa o yasak listesindekilerin dışında yiyerek

Ben de diyetteyim. Söyleyince millet gülüyor. Nerene diyet yapıyosun diyolar Doktor hamur işinden kati süretle uzak dur dedi. Tatlı, kızartma, şekerli içeceklerden uzak dur, Ekmeği azalt dedi. Pide yeme mümkünse dedi (ramazanda çok zor ya) Şöyle yapıyorum ben, yoğurtla destekliyorum tüm öğünlerimi. Ekmeği o şekilde azaltabildim. Doyma kısmına gelince , acıktıkça tuzsuz salata falan atıyorum ağzıma. Zaten ceviz ve kuruyemiş yememiz gerekiyor ya onlarla destekliyorum. Baktım olmadı, azcık peynir tam buğday unlu ekmek atıyorum ağzıma. İnşallah düşer hepimizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…