2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben yemiyorum canim.karbonhidrat pasta.ekmek sekerli.seyler.cok.nadir az ucundan doyuyorum sana uygun diyeti vericektir sen uzulme doyarsin bebise sifa saglik hem.duzenli bir beslenme duzenin olur Zeytinliii
Neyse allahtan yaz geldi yaz sebzeleri bol sebzelerle takılıcam artık bol bol desene

Son kontrolde normaldi kilosu çok şükür.. Hmm elveda pasta börek tatlı
Bak pırınc pılavında seker daha yuksek. Bırden herseyden vazgecme benım komsum 115 hamıle kalmıs ılerı derece sekerı cıkmıs dırek unsulın basladılar. Kadın o kadar rahattı kı hem yası buyuktu ucuncu cocugu benden daha cok tatlı hamır ısı yıyordu dogurdu valla ıkısıne de bırsey olmadı 140 kılo ıle doguma gıttı bebegı 4.5 kılo dogdu. Sütlü tatlı yersın ev yapımı borek yersın.

Amin inşallah düşer yaa neyse sağlıklı fit anneler olcaz desene herşey yasak ya yemek kültürümüze ters bu diyet ne yicem ben ot kemiricem ha bire uff hiç de sevemem haa

140

Pilav da yasak dedi bir sürü şey saydı meyve bile azıcık ye dedi mesela meyvede de şeker var hele de yazın soğuk soğuk meyve yemeden nasıl olcaksa.. Ahh yaktın beni şeker benim gibi iştahlı bir anayı

Pilav da yasak dedi bir sürü şey saydı meyve bile azıcık ye dedi mesela meyvede de şeker var hele de yazın soğuk soğuk meyve yemeden nasıl olcaksa.. Ahh yaktın beni şeker benim gibi iştahlı bir anayı
Valla bende ıstahlıydım otuz kılo alırm dıyodum. Ne sekerkı ne de borek tarzı yıyesım var. Meyve olarak su yesıl elma guzel secım.bırde ıncır fılanda az yersın dogal seker bı nebze ıyı. Ama cok sartlama kendını dedıgım gıbı komsuma bırsey olmadı aramızda hala. Senın kılonda az. Oruc tutuyorsun ya normalde uzun ac kalıyorsun tetıkler sık az yemen lazım.

11 olmadan çıkrık büyük e bebek' e gittik gorumcemle. Listemi de yanima almistim ama dışına çıktık elbette. 3 saat ayakta durabiliyormusum, daha olmemisim

Yalniz o kadar sey geldi yeni almama gerek yok derken yine bin kagitlik olduk. Cok pahali ya

Ates olcer almadim, netten daha ucuza alirim dedim. Korbell konusunda kararsiz kaldim. Kendime kiyafet pijama vs bakamadim, yoktu. Kaba listemin son hali bu

Mustela catlak oncesi 1 tane bitirdim. Frei oil (benzer bisi adı) yeni basladim, herhalde bununla bitiririm. Bir tane daha yag ama azdi, onu en basinda gorumcem getirmisti onu da kullandim.

Vazelin bence dogru degil, petrol turevi gibi gelir bana hep.
Kızlar deterjan yumuşatıcı falan ayrı mı kullancaz? Aldıklarımı yıkayım diyorum ama kararsız kaldım
Yumusatici kullanmayacagim, bebek icin mumkun olan en temiz icerikte deterjanlardan birini sectim kendimce. Arastir sen de derim.

Oturdun mu arada o kadar saat hadi hayirli.olsun.cicileriniz saglikla kullanin

Oruç tutmuyorum 2 gündür ya.. Tutmicam artık zaten.. Dikkat edicem inşallah insan bebek için endişe ediyor ister istemez işte.. Bebiş doğana kadar gerekeni yaparım ya şaka bi yana yani herşey onlar için zaten.. Allah dermansız dert vermesin..

Öyle düşününce de çok haklısın canım.Olumsuz kötü düşünmemek bolbol dua etmek lazım. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım da normal sezeryan önemli değil .Ben hep böyle dua ediyorum.Herşeyin hayırlısını versin Rabbim.

Bende tarçın kullanmak istiyorum ama kan sulnadırıcı ve tansiyonu düşük olanlar kullanmasın diyorlar.Bende ikisi de var,o yüzden tarçın kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…