Neyse allahtan yaz geldi yaz sebzeleri bol sebzelerle takılıcam artık bol bol deseneBen yemiyorum canim.karbonhidrat pasta.ekmek sekerli.seyler.cok.nadir az ucundan doyuyorum sana uygun diyeti vericektir sen uzulme doyarsin bebise sifa saglik hem.duzenli bir beslenme duzenin olurZeytinliii
Aynen sıvı agirlikli.yogurt kefir sulu.meyveler.porsiyonu.doktor belirler.ohhhhh misssNeyse allahtan yaz geldi yaz sebzeleri bol sebzelerle takılıcam artık bol bol desene
Bak pırınc pılavında seker daha yuksek. Bırden herseyden vazgecme benım komsum 115 hamıle kalmıs ılerı derece sekerı cıkmıs dırek unsulın basladılar. Kadın o kadar rahattı kı hem yası buyuktu ucuncu cocugu benden daha cok tatlı hamır ısı yıyordu dogurdu valla ıkısıne de bırsey olmadı 140 kılo ıle doguma gıttı bebegı 4.5 kılo dogdu. Sütlü tatlı yersın ev yapımı borek yersın.Son kontrolde normaldi kilosu çok şükür.. Hmm elveda pasta börek tatlı
Amin inşallah düşer yaa neyse sağlıklı fit anneler olcaz deseneBen de diyetteyim. Söyleyince millet gülüyor. Nerene diyet yapıyosun diyolarDoktor hamur işinden kati süretle uzak dur dedi. Tatlı, kızartma, şekerli içeceklerden uzak dur, Ekmeği azalt dedi. Pide yeme mümkünse dedi (ramazanda çok zor ya) Şöyle yapıyorum ben, yoğurtla destekliyorum tüm öğünlerimi. Ekmeği o şekilde azaltabildim. Doyma kısmına gelince , acıktıkça tuzsuz salata falan atıyorum ağzıma. Zaten ceviz ve kuruyemiş yememiz gerekiyor ya onlarla destekliyorum. Baktım olmadı, azcık peynir tam buğday unlu ekmek atıyorum ağzıma. İnşallah düşer hepimizinki.
140Bak pırınc pılavında seker daha yuksek. Bırden herseyden vazgecme benım komsum 115 hamıle kalmıs ılerı derece sekerı cıkmıs dırek unsulın basladılar. Kadın o kadar rahattı kı hem yası buyuktu ucuncu cocugu benden daha cok tatlı hamır ısı yıyordu dogurdu valla ıkısıne de bırsey olmadı 140 kılo ıle doguma gıttı bebegı 4.5 kılo dogdu. Sütlü tatlı yersın ev yapımı borek yersın.
Pilav da yasak dedi bir sürü şey saydı meyve bile azıcık ye dedi mesela meyvede de şeker var hele de yazın soğuk soğuk meyve yemeden nasıl olcaksa.. Ahh yaktın beni şeker benim gibi iştahlı bir anayıBak pırınc pılavında seker daha yuksek. Bırden herseyden vazgecme benım komsum 115 hamıle kalmıs ılerı derece sekerı cıkmıs dırek unsulın basladılar. Kadın o kadar rahattı kı hem yası buyuktu ucuncu cocugu benden daha cok tatlı hamır ısı yıyordu dogurdu valla ıkısıne de bırsey olmadı 140 kılo ıle doguma gıttı bebegı 4.5 kılo dogdu. Sütlü tatlı yersın ev yapımı borek yersın.
Ivet doktor kılo alma alırsanda en fazla bes dedı yanımda kadın yanlıs anladı +25 kılo ıle gıttı kı zaten kılosu fazla
Pilav da yasak dedi bir sürü şey saydı meyve bile azıcık ye dedi mesela meyvede de şeker var hele de yazın soğuk soğuk meyve yemeden nasıl olcaksa.. Ahh yaktın beni şeker benim gibi iştahlı bir anayı
Ben daha agzimi acmam kilo.konusundaIvet doktor kılo alma alırsanda en fazla bes dedı yanımda kadın yanlıs anladı +25 kılo ıle gıttı kı zaten kılosu fazla
Yok ya çıkmamıştı çok rahattım ya şaşırdım açıkçasıDiger iki cocugunda seker cikmismydi
Valla bende ıstahlıydım otuz kılo alırm dıyodum. Ne sekerkı ne de borek tarzı yıyesım var. Meyve olarak su yesıl elma guzel secım.bırde ıncır fılanda az yersın dogal seker bı nebze ıyı. Ama cok sartlama kendını dedıgım gıbı komsuma bırsey olmadı aramızda hala. Senın kılonda az. Oruc tutuyorsun ya normalde uzun ac kalıyorsun tetıkler sık az yemen lazım.Pilav da yasak dedi bir sürü şey saydı meyve bile azıcık ye dedi mesela meyvede de şeker var hele de yazın soğuk soğuk meyve yemeden nasıl olcaksa.. Ahh yaktın beni şeker benim gibi iştahlı bir anayı
Mustela catlak oncesi 1 tane bitirdim. Frei oil (benzer bisi adı) yeni basladim, herhalde bununla bitiririm. Bir tane daha yag ama azdi, onu en basinda gorumcem getirmisti onu da kullandim.Günaydın kızlar, nasılsınız? Ben takipteyim hep fırsat buldukça yazabiliyorum. Tüm hastalara şifa diliyorum çok şükür bat saymaktan bugünlere geldik inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlere. O kadar çok şey konuşulmuşki bende sorayımdoğum sonrası korse takmayı düşünen var mı ve tercih ettiğiniz marka var mı? Ben araştırma aşamasındayım iyice ağırlaştım çok kilo almadım ama zaten tombik gebe kaldım 75 29.haftada +4 teyim şimdilik. Bebek baskı yapıyor sanırım sürekli lavabodayım. A birde çatlaklar için vazelin kullanıyordum hava çok ısındığı için artık midem bulanıyor sanırım başka birşey kullanmalıyım önerisi olan varsa bekliyorum. Sizleri ve bebişlerinizi Allah’ a emanet ediyorum
Yumusatici kullanmayacagim, bebek icin mumkun olan en temiz icerikte deterjanlardan birini sectim kendimce. Arastir sen de derim.Kızlar deterjan yumuşatıcı falan ayrı mı kullancaz? Aldıklarımı yıkayım diyorum ama kararsız kaldım
Oturdun mu arada o kadar saat11 olmadan çıkrık büyük e bebek' e gittik gorumcemle. Listemi de yanima almistim ama dışına çıktık elbette. 3 saat ayakta durabiliyormusum, daha olmemisim
Yalniz o kadar sey geldi yeni almama gerek yok derken yine bin kagitlik olduk. Cok pahali ya
Ates olcer almadim, netten daha ucuza alirim dedim. Korbell konusunda kararsiz kaldim. Kendime kiyafet pijama vs bakamadim, yoktu. Kaba listemin son hali bu
Eki Görüntüle 2273769
Mustela catlak oncesi 1 tane bitirdim. Frei oil (benzer bisi adı) yeni basladim, herhalde bununla bitiririm. Bir tane daha yag ama azdi, onu en basinda gorumcem getirmisti onu da kullandim.
Vazelin bence dogru degil, petrol turevi gibi gelir bana hep.
Yumusatici kullanmayacagim, bebek icin mumkun olan en temiz icerikte deterjanlardan birini sectim kendimce. Arastir sen de derim.
Oruç tutmuyorum 2 gündür ya.. Tutmicam artık zaten.. Dikkat edicem inşallah insan bebek için endişe ediyor ister istemez işte.. Bebiş doğana kadar gerekeni yaparım ya şaka bi yana yani herşey onlar için zaten.. Allah dermansız dert vermesin..Valla bende ıstahlıydım otuz kılo alırm dıyodum. Ne sekerkı ne de borek tarzı yıyesım var. Meyve olarak su yesıl elma guzel secım.bırde ıncır fılanda az yersın dogal seker bı nebze ıyı. Ama cok sartlama kendını dedıgım gıbı komsuma bırsey olmadı aramızda hala. Senın kılonda az. Oruc tutuyorsun ya normalde uzun ac kalıyorsun tetıkler sık az yemen lazım.
ben de hep sezeryan istiyorum. bir de özel eğitim öğretmeniyim. normal doğumda ebeler yüzünden omzunda boynunda engellilik olan çocuklar gördükçe geriliyorum. bir de nefessiz kalıp beyin felci geçirenler oluyor. Artık o çocuklar gelince eşim ilgileniyor yoksa ben hep soru soruyorum annelerine neden oldu kim yaptı hangi hastane gibi...
Bende tarçın kullanmak istiyorum ama kan sulnadırıcı ve tansiyonu düşük olanlar kullanmasın diyorlar.Bende ikisi de var,o yüzden tarçın kullanamıyorum.Asla aç kalmaz. Kalsa benim ki kalırdı ki gayet iyi kilosu.. ben tüp mide ameliyatlıyım ve çok az yemek yiyorum. ona rağmen kan sonuçlarım vitamin kullanmamı bile gerektirmiyor. Tamamen protein ağırlıklı beslenip bol su içmekle alakalı. Bir de içtiğiniz suya bir çubuk tarçın koyun öyle için. yani 500 ml bir şişeyi o şekilde için şekerinizi dengeler. Ama abartmayın tarçını bu sefer de şekeriniz çok düşebilir.
Çok teşekkür ederim canım.. Evet son aylar inşallah belli bir şr süre allahtan ya çok şükürZeytinliii Geçmiş olsun canım hemencecik düşer şekerin inşallah ilerlemeden sonra yine gönlünce yersin istediğini az kaldı zaten
Cunku bi tanidihimda birinci cocuk icin seker testi yaptilar cikmadi diye ikinciyi yapmadilar falan demekki bak doktor iyi ki yapmis sana... Yalniz meyve kismi can skici olmusYok ya çıkmamıştı çok rahattım ya şaşırdım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?