2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bısey olmaz korkma tabı temkınlı ol bebısler buyudugu ıcın oruc tutmak bıraz tehlıkelı. Sımdı ben ıkı uc saat bırsey yemeyım kan sekerım dusuyor. Yıyorum yuyorum doymuyorum. Normal zamanda yesem hemen doyuyorum. O yuzden hıc tutmadım. Boyle senı vıcdanlıyanlar oluyor ben tutmustum yaza gelmıstı ama tutmustum sonra bırıkıuor tutulmuyor. Hıcbırını tınlamadm. Sagolsun esım zaten saat bası arayıp yedın mı ıstın mı fılan sorar.

Ben de kendimi iyi hissediyorum diye tuttum işte iki gün önce artık rahatsız oldum çok fazla halsiz düştüm tutmuyorum 2 gündür.. Diğer çocuklarımda da tutmamıştım halbuki.. Ama şekerden haberim yoktu diğerlerinde çıkmayınca bunda da çıkmaz diye düşünüyordum ama belli olmuyormuş işte..

Aynen gebelık sekerı bellı etmıyor zayıf olanda da cıkıyor . Az kılo alanda da.

şimdi kafamda deli sorular yine,
emzirme sütyeni son ayda mı alınmalı, şuan ki bedenden ne kadar farklı olmalı?
doğumdan sonra süt gelince daha da büyüyor diyorlar, biz bunu neye göre alacağız:)
e bebekten hem kaplı hem kapsız olandan almak istiyorum.

Yaaa çok duydum onu, bayramdan sonra okuyacağım hatta. Çok teşekkürler

Oturdun mu arada o kadar saat hadi hayirli.olsun.cicileriniz saglikla kullanin
Yok ya, alisveristen nefret eden ben baya gezdim magazada. Bir yerden sonra afakanlar bassa da evladim icin dayandim
Simdi kullanan biriyle yazistim, hediye gelmis ve kesinlikle gerek yok dedi
Bugun aldim ben kapsiz 90. Artık kac bedenim onu da bilmiyorum ya

Ayy şu an aydınlanma geldi resmen meğer bendeki o taşlaşma hissi de kasılmaymış demek. E ama hiç sancı filan yok? Kabul oluyor mu böyle de
Aynen bende de sanci yok ama kabul oluyo hocam o da caiz keske bu gercegi doguma kadar bilmeseydim bosa stres iste

40 i cikan yapiyo dis bugdayi 6 ay kinasi hastane suslemesi dogum gunusu derken cocuklar bisey anlamiyo ama olan bizlere olur bunlarin icinden bi tek dogum gunu yapicam galiba
Valla bende öyle. Sadece doğum günü yaparım kısmet olursa onu da nişan merasimine çevirmeden :))

Yaklasik 4.ayimdan beri emzirme sutyeni giyiyorum cup buyuk geliyo biraz bilerek buyuk almistm. Kapli aldim penti ve lcwden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…