Oruç tutmuyorum 2 gündür ya.. Tutmicam artık zaten.. Dikkat edicem inşallah insan bebek için endişe ediyor ister istemez işte.. Bebiş doğana kadar gerekeni yaparım ya şaka bi yana yani herşey onlar için zaten.. Allah dermansız dert vermesin..
Bısey olmaz korkma tabı temkınlı ol bebısler buyudugu ıcın oruc tutmak bıraz tehlıkelı. Sımdı ben ıkı uc saat bırsey yemeyım kan sekerım dusuyor. Yıyorum yuyorum doymuyorum. Normal zamanda yesem hemen doyuyorum. O yuzden hıc tutmadım. Boyle senı vıcdanlıyanlar oluyor ben tutmustum yaza gelmıstı ama tutmustum sonra bırıkıuor tutulmuyor. Hıcbırını tınlamadm. Sagolsun esım zaten saat bası arayıp yedın mı ıstın mı fılan sorar.
Bende tarçın kullanmak istiyorum ama kan sulnadırıcı ve tansiyonu düşük olanlar kullanmasın diyorlar.Bende ikisi de var,o yüzden tarçın kullanamıyorum.
Bısey olmaz korkma tabı temkınlı ol bebısler buyudugu ıcın oruc tutmak bıraz tehlıkelı. Sımdı ben ıkı uc saat bırsey yemeyım kan sekerım dusuyor. Yıyorum yuyorum doymuyorum. Normal zamanda yesem hemen doyuyorum. O yuzden hıc tutmadım. Boyle senı vıcdanlıyanlar oluyor ben tutmustum yaza gelmıstı ama tutmustum sonra bırıkıuor tutulmuyor. Hıcbırını tınlamadm. Sagolsun esım zaten saat bası arayıp yedın mı ıstın mı fılan sorar.
Ben de kendimi iyi hissediyorum diye tuttum işte iki gün önce artık rahatsız oldum çok fazla halsiz düştüm tutmuyorum 2 gündür.. Diğer çocuklarımda da tutmamıştım halbuki.. Ama şekerden haberim yoktu diğerlerinde çıkmayınca bunda da çıkmaz diye düşünüyordum ama belli olmuyormuş işte..
Ben de kendimi iyi hissediyorum diye tuttum işte iki gün önce artık rahatsız oldum çok fazla halsiz düştüm tutmuyorum 2 gündür.. Diğer çocuklarımda da tutmamıştım halbuki.. Ama şekerden haberim yoktu diğerlerinde çıkmayınca bunda da çıkmaz diye düşünüyordum ama belli olmuyormuş işte..
şimdi kafamda deli sorular yine,
emzirme sütyeni son ayda mı alınmalı, şuan ki bedenden ne kadar farklı olmalı?
doğumdan sonra süt gelince daha da büyüyor diyorlar, biz bunu neye göre alacağız:)
e bebekten hem kaplı hem kapsız olandan almak istiyorum.
@Adlinaasekersizfistikezmesisinemist57
Hypnobirthing kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. İlk doğumumla ilgili aklıma takılan şeyler vardı, neyin neden olduğunu orada o kadar güzel anlatmış ki. Nefes egzersizleri, doğum sırasında yapılacaklar falan. Tam bir başucu kitabı doğum için.
Bir de doktor çok önemli, normal doğumu gerçekten destekleyen bir doktor olması lazım.
Iikuayko
Korbell konusunu ben de netleştiremedim. Bazen gereksiz geliyor bazen lazım.
İlk zamanlar gereksiz de sonrası için lazım gibi. Ama yorumlarda da her gün atılması lazım diyor e zaten her gün çöpü atınca koku pek yapmıyor. Bilemedim valla
doğumdan sonra süt gelince daha da büyüyor diyorlar, biz bunu neye göre alacağız:)
40 i cikan yapiyo dis bugdayi 6 ay kinasi hastane suslemesi dogum gunusu derken cocuklar bisey anlamiyo ama olan bizlere olur bunlarin icinden bi tek dogum gunu yapicam galiba
40 i cikan yapiyo dis bugdayi 6 ay kinasi hastane suslemesi dogum gunusu derken cocuklar bisey anlamiyo ama olan bizlere olur bunlarin icinden bi tek dogum gunu yapicam galiba