2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günaydın, dün giremedim hastane iş derken umarım hepiniz iyisinizdir. tüm sayfaları okuyamadım maşallah yine destan yazmışsınız :)
öncelikle dahiliye ye gittim açlık tokluk şekere bakıldı açken bir kez kan alındı. sonrasından karnımı doyurdum 1. ve 2.saat tekrar alındı ve şükür insülin e gerek kalmadan diyete aynen devam dedi. ama diyetisyen o kadar sert ki kesinlikle liste dışına çıkmıyacaksın dedi. 20 günde bir açlık tokluk kanıma baktıracağım işte. eğer yükselirse insülin dedi. ama arada kaçamaklar yapsamda sanmıyorum yükselmez. hamilesin sonuçta canın illa ki çekecek tatlı şeyler :) Zeytinliii canım sana da geçmiş olsun. inşlh en az hasarla atlatırız bu süreyi :) benide çikolata pasta dondurma hamurişleri zorluyor. bir hafta baya sıkı yaptım hatta diyetistenin verdiği ekmekten çok az yedim. çokta doymadım ama kendimce oynamalar yaptım 1 kilo vermişim bir haftada ona da kızdı :) amacımız seni zayıflatmak değil listeye uy dedi. zaten listeye uyarsan baya tıka basa doyarsın inan :) ama işte yasak şeyler yok mu cazip onlar geliyor. sormak istediğin birşey olursa cevaplarım canım :)

Herkese hayırlı sabahlar kızlar. Bende sağlık ocağına gidip kan verdim,ebe muayene etti,iğnemi yazdırdım geldim.Aç karnına 59 kiloyum.Yarın da doktor randevum var İnşAllah hayırlı güzel haber alırız hepimiz.

gunaydınlar,

calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp. kaldı iki gun tatile, yuppi

atlaya atlaya okuyorum, bu kadar hızlı yazmak ve bu kadar cok konuyu konusmak, masallah size. bobregi sıkıntılı gebe arkadasımıza gecmisler olsun, iyi dusunelim iyi olsun. tutkuu85 ne guzel gelmis dolabınız, sen akıllı kadınsın, ufak tefek sorunları cozersin. sıkıntı yapma canım.

gobisler muhtesem! bende yuklemeyi deneyecegim buraya fotograf. evde elime telefon tablet pc teknolojik alet hicbir sey almıyorum, zaten yok:) ne internet, (yani telefon sirketinin verdigi kota haric) ne pc, cocuklardan sonra biz kullanmamayı tercih edenlerden olduk. pc'yi kardesime verdik. tum bu teknolojik isleri isyerinde yapmam gerekiyor boyle olunca, iste bu da zamanı yetistiremem anlamına geliyor.

oyle iste arkadaslar,
guzel bir gun diliyorum hepimize

merak ediyorum bursa grubu? bir bulusma filan yaptınız mı hic? ya da istanbul grubu? yapan olursa ben katılmayı cok isterim.

Akşam çıtlatıcam bakalım canım neler olacak. Adam da tanıdık çok yüz göz olmak istemiyorum.
Ama eşim kızıyor yeter artık düşünme güzel oldu boşver bizimle mi yaşıcak diyor.

Eşin haklı kafaya takmaya değmez adama çekmece kısmını yaptır bence yeterli.. evet bebek mobilyası değil çocuk odası için gibi olmuş ama çok kullanışlı ve uzun vadede çok rahat edeceksin emin ol..kuzular büyüyüp ıvır zıvırları, oyuncakları vs arttıkça o derin dediğin dolaplar kurtarıcın olacak çok kafana takacaksan kaliteli stickerlarla biraz süsleyebilirsin, gözüne daha şirin gözükür..ilerde sökersin..bebişinle güzel günlerde kullanın inşallah

Günaydın canım nasıl oldun hemen ayaklanma emi ? Daha iyisin değil mi?
kuluçkadayim canim sukur daha iyiyim yatiyorum surekli
cok sirin hatun hamarat masallah

Ayyy çok sevindimmmm inşallah cumartesi günü bizimkide yapmış rahatlamış olur :)

Önerilerin için çok saol canm.
Oğlum 6 yaşında olduğu için biraz onu göz önünde bulundurmuştum aslında. Oda çok boştu birden büyük geldi sanırım. Zamanla alışacak inşAllah.

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun inşallah rahatlıkla atlatırız bu kalan dönemi Allah hepimize kolaylık versin.. Vallahi dediğin gibi yasaklandı diye herşey gözümün önünde dönüp duruyor bu yaz sıcağında soğuk ve tatlı şeylerin hayali ile kavruliciiimmmm . Ben de dahiliyeye gitmeliyim bakalım ne diyecek benim için de bildiğin diyetteyiz benim için diyet zaten hamurişi yememek demek hele tatlıııı ahh ah.. Neyze az bir süre inşallah çok az aklıma takılanları sana yazarım ben canım sağolasın.. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Saol canm üstesinden gelcez inşAllah. Tebrik ediyorum valla,, evde internet tablet pc olmaması süper bir zaman kazanımı bence.
Biz yapamıyoruz, eşim geliyor akşamları telefon elinde, ben de vakit buldukça arada bakıyorum. oğlumun da tableti var bazen bilerek şarj etmiyorum unutuyor falan. Keşke biz de yapabilsek..

Bool bol yer olmuş işte herşeyi koyarsın güle. Güle kullan canım

Önerilerin için çok saol canm.
Oğlum 6 yaşında olduğu için biraz onu göz önünde bulundurmuştum aslında. Oda çok boştu birden büyük geldi sanırım. Zamanla alışacak inşAllah.

Aa ben evde abi olduğunu bilmiyordum o zaman tastamam oldu işte, rahat rahat toplar tüm eşyalarını

amin canım inşlh ben acaba şeker yüklemesini yok yere mi yapıyorlar diye düşünüyorum. yani o tatlı şeyleri kim içerse fırlar şeker ya :) bazı doktorlar şeker yüklemesi yapmadan açlık toklukla gerek dediler mesela. bana da direk açlık tokluk denseydi sanmıyorum şeker çıkmazdı. dünden beri o iki yüklemeyi yok yere mi yaptırdım acaba diye düşünmeden edemiyorum. 20 günde bir ayrıca dahiliye görecek tahlil yapacakmış. aylık kafadan en az 200 lira. acaba para için mi diyede düşünmeden edemiyorum. ayda bir giderim devlete dahiliyeden yaptırırım dedim. o parayı bebeğime harcarım daha iyi kadın doğuma zaten veriyoruz o kadar her ay. dün çok pis bilendim :)

canım, eşimde mobilyacı benim. çekmece raylarını değiştirsin madem öyle anlaştınız. çocuk odası orası çekmecelerle oynayacak bu çocuklar çarpmadan dolayı çabuk dağılıyor sonra. ayrıca o 5 cm lik kirişi içeri almadığı için dolap duvara monte nasıl oldu. önde emanet gibi durmasın duvara çok iyi sabitlemesi lazım Allah korusun çocuklar dolaşacak orda.

Kızlar ton balıgı yıyebılıyor muyuz. Doktora sorab oldu malum balık sezonu bıttı.
Tatlim benimki.onermedi içinde katki maddesi.cok diye yeme bence
pratik45 kizzz kocan yaptimi dolaplari terzi.kendi.söküğünü dikemezmis mi oldu

Çok geçmiş olsun ya nasıl oldu nasıl kırıldı kız Allah korusun diş de felaket zor

günaydın kızlar, sabah sağlık ocağına çağırdı ebe. kalp atışı dinledik ve tartıldım yine:) +9 bişey demedi, sanırım kabullendi:) ama şişsin ödemin var dedi. sıcakta çıkma dışarı ve ayakta kalma dinlen bunun çöüzümü yok doğumdan sonra geçer ancak dedi.
güne miniğimin kalp sesi ile başladım keyfim yerinde, yarında doktor kontrolu var sabahtan heyecan dorukta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…