sağol canımozel yapim olmasi fark etmez. Atolyesinde parca parca boyar ve kurutup monte eder. Arkadasim mobilya boyacisiymis de yapmam derse :) kiz kac sene caliatim ben bu alanda...
Eline saglik cnm.
gunaydin canisi bende tatili dört gözle bekliyorum işe gelmek istemiyom artikGünaydınlar herkeseee
Bayram tatiline bugünü saymazsak son 2 kaldııı
Çok ihtiyacım vaaarr
Akşam çıtlatıcam bakalım canım neler olacak. Adam da tanıdık çok yüz göz olmak istemiyorum.
Ama eşim kızıyor yeter artık düşünme güzel oldu boşver bizimle mi yaşıcak diyor.
kuluçkadayim canim sukur daha iyiyim yatiyorum surekliGünaydın canım nasıl oldun hemen ayaklanma emi ? Daha iyisin değil mi?
cok sirin hatun hamarat masallahGünaydın mutlu sabahlarBende dün kendimi bununla yordum acık. sipariş almıştım işten dönünce buna başladım yatana kadar uğraştım araya bide tatlı sıkıştırdım Sabah da yataktan çıkasım gelmedi tabi ama yine işteyim nasıl olmuş sizce.Eki Görüntüle 2273908 işi bırakınca oğlum için de yapıcam inşallah
Ayyy çok sevindimmmm inşallah cumartesi günü bizimkide yapmış rahatlamış olur :)Günaydın Kızlar;
Çok geçmiş olsun canım. Bizim bebiş de öyleydi. Son kontrole gittiğimizde normale dönmüştü. Yapmış çişini. İnşallah sizinki de yapar. Sağ sağlim kucağına alırsın.
Önerilerin için çok saol canm.Eşin haklı kafaya takmaya değmezadama çekmece kısmını yaptır bence yeterli.. evet bebek mobilyası değil çocuk odası için gibi olmuş ama çok kullanışlı ve uzun vadede çok rahat edeceksin emin ol..kuzular büyüyüp ıvır zıvırları, oyuncakları vs arttıkça o derin dediğin dolaplar kurtarıcın olacak çok kafana takacaksan kaliteli stickerlarla biraz süsleyebilirsin, gözüne daha şirin gözükür..ilerde sökersin..bebişinle güzel günlerde kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun inşallah rahatlıkla atlatırız bu kalan dönemi Allah hepimize kolaylık versin.. Vallahi dediğin gibi yasaklandı diye herşey gözümün önünde dönüp duruyor bu yaz sıcağında soğuk ve tatlı şeylerin hayali ile kavruliciiimmmmkızlar günaydın, dün giremedim hastane iş derken umarım hepiniz iyisinizdir. tüm sayfaları okuyamadım maşallah yine destan yazmışsınız :)
öncelikle dahiliye ye gittim açlık tokluk şekere bakıldı açken bir kez kan alındı. sonrasından karnımı doyurdum 1. ve 2.saat tekrar alındı ve şükür insülin e gerek kalmadan diyete aynen devam dedi. ama diyetisyen o kadar sert ki kesinlikle liste dışına çıkmıyacaksın dedi. 20 günde bir açlık tokluk kanıma baktıracağım işte. eğer yükselirse insülin dedi. ama arada kaçamaklar yapsamda sanmıyorum yükselmez. hamilesin sonuçta canın illa ki çekecek tatlı şeyler :)Zeytinliii canım sana da geçmiş olsun. inşlh en az hasarla atlatırız bu süreyi :) benide çikolata pasta dondurma hamurişleri zorluyor. bir hafta baya sıkı yaptım hatta diyetistenin verdiği ekmekten çok az yedim. çokta doymadım ama kendimce oynamalar yaptım 1 kilo vermişim bir haftada ona da kızdı :) amacımız seni zayıflatmak değil listeye uy dedi. zaten listeye uyarsan baya tıka basa doyarsın inan :) ama işte yasak şeyler yok mu cazip onlar geliyor. sormak istediğin birşey olursa cevaplarım canım :)
Saol canm üstesinden gelcez inşAllah. Tebrik ediyorum valla,, evde internet tablet pc olmaması süper bir zaman kazanımı bence.gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslarıma kalp kalp. kaldı iki gun tatile, yuppi
atlaya atlaya okuyorum, bu kadar hızlı yazmak ve bu kadar cok konuyu konusmak, masallah size. bobregi sıkıntılı gebe arkadasımıza gecmisler olsun, iyi dusunelim iyi olsun.tutkuu85 ne guzel gelmis dolabınız, sen akıllı kadınsın, ufak tefek sorunları cozersin. sıkıntı yapma canım.
gobisler muhtesem! bende yuklemeyi deneyecegim buraya fotograf. evde elime telefon tablet pc teknolojik alet hicbir sey almıyorum, zaten yok:) ne internet, (yani telefon sirketinin verdigi kota haric) ne pc, cocuklardan sonra biz kullanmamayı tercih edenlerden olduk. pc'yi kardesime verdik. tum bu teknolojik isleri isyerinde yapmam gerekiyor boyle olunca, iste bu da zamanı yetistiremem anlamına geliyor.
oyle iste arkadaslar,
guzel bir gun diliyorum hepimize
merak ediyorum bursa grubu? bir bulusma filan yaptınız mı hic? ya da istanbul grubu? yapan olursa ben katılmayı cok isterim.
Pekmez de yasakDun bi kek tarifi ogrendim icinde seker olarak sadece pekmez var o da dokunur mu acaba??
Bool bol yer olmuş işte herşeyi koyarsın güle. Güle kullan canımGünaydın Kızlar
Çalışanlara kolaylıklar, evdekilere iyi uykular diliyorum
Bursa inanılmaz sıcak ve nemli 2 gündür, yanıyorum resmen2 gün kaldı tatile ha gayret diyerek sürünüyorum her sabah..
bu arada dün çocuk odasına yaptırdığım dolap geldi. İçime sinmedi ya
yatak odası dolabı gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum
Bana akıl verin bütün gece uyumadım düşünmektenkoyu olan renkleri çok koyu geldi gözüme.
Rafları çok derin, yüksekliğini abartmışım dolap kocaman olmuşçekmecelerini frenli sistem anlaşmıştık öyle yapmamış. Ve en önemlisi dolap arkasındaki 5 cm lik kiriş çıkıntısını dolap içine yedireceğine, dolabı 5 cm önden takmış düz olsun diye.
Dedim ki kirişi dolap içine alsaydınız???
Dolabın içi daralırdı diyor!!!!
Dolap içi zaten 60 cm derinlik, mezar gibi yapmış onu dadolap içleri fazla derin geldi arkalarda kalacak giysiler. Falan fistan...
velhasıl olan oldu artık. Benim bu dolabı kabullenmem gerekiyor...
Önerilerin için çok saol canm.
Oğlum 6 yaşında olduğu için biraz onu göz önünde bulundurmuştum aslında. Oda çok boştu birden büyük geldi sanırım. Zamanla alışacak inşAllah.
amin canım inşlh ben acaba şeker yüklemesini yok yere mi yapıyorlar diye düşünüyorum. yani o tatlı şeyleri kim içerse fırlar şeker ya :) bazı doktorlar şeker yüklemesi yapmadan açlık toklukla gerek dediler mesela. bana da direk açlık tokluk denseydi sanmıyorum şeker çıkmazdı. dünden beri o iki yüklemeyi yok yere mi yaptırdım acaba diye düşünmeden edemiyorum. 20 günde bir ayrıca dahiliye görecek tahlil yapacakmış. aylık kafadan en az 200 lira. acaba para için mi diyede düşünmeden edemiyorum. ayda bir giderim devlete dahiliyeden yaptırırım dedim. o parayı bebeğime harcarım daha iyi kadın doğuma zaten veriyoruz o kadar her ay. dün çok pis bilendim :)Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun inşallah rahatlıkla atlatırız bu kalan dönemi Allah hepimize kolaylık versin.. Vallahi dediğin gibi yasaklandı diye herşey gözümün önünde dönüp duruyor bu yaz sıcağında soğuk ve tatlı şeylerin hayali ile kavruliciiimmmm. Ben de dahiliyeye gitmeliyim bakalım ne diyecek benim için de bildiğin diyetteyiz benim için diyet zaten hamurişi yememek demek hele tatlıııı ahh ah.. Neyze az bir süre inşallah çok az aklıma takılanları sana yazarım ben canım sağolasın.. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ❤
canım, eşimde mobilyacı benim. çekmece raylarını değiştirsin madem öyle anlaştınız. çocuk odası orası çekmecelerle oynayacak bu çocuklar çarpmadan dolayı çabuk dağılıyor sonra. ayrıca o 5 cm lik kirişi içeri almadığı için dolap duvara monte nasıl oldu. önde emanet gibi durmasın duvara çok iyi sabitlemesi lazım Allah korusun çocuklar dolaşacak orda.Günaydın Kızlar
Çalışanlara kolaylıklar, evdekilere iyi uykular diliyorum
Bursa inanılmaz sıcak ve nemli 2 gündür, yanıyorum resmen2 gün kaldı tatile ha gayret diyerek sürünüyorum her sabah..
bu arada dün çocuk odasına yaptırdığım dolap geldi. İçime sinmedi ya
yatak odası dolabı gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum
Bana akıl verin bütün gece uyumadım düşünmektenkoyu olan renkleri çok koyu geldi gözüme.
Rafları çok derin, yüksekliğini abartmışım dolap kocaman olmuşçekmecelerini frenli sistem anlaşmıştık öyle yapmamış. Ve en önemlisi dolap arkasındaki 5 cm lik kiriş çıkıntısını dolap içine yedireceğine, dolabı 5 cm önden takmış düz olsun diye.
Dedim ki kirişi dolap içine alsaydınız???
Dolabın içi daralırdı diyor!!!!
Dolap içi zaten 60 cm derinlik, mezar gibi yapmış onu dadolap içleri fazla derin geldi arkalarda kalacak giysiler. Falan fistan...
velhasıl olan oldu artık. Benim bu dolabı kabullenmem gerekiyor...
Tatlim benimki.onermedi içinde katki maddesi.cok diye yeme benceKızlar ton balıgı yıyebılıyor muyuz. Doktora sorab oldu malum balık sezonu bıttı.
Çok geçmiş olsun ya nasıl oldu nasıl kırıldı kız Allah korusun diş de felaket zorbende de durumlar aynı :)
1 ay önce ayağım kırılmıştı yeni yeni ayaklandım şimdi. Geçen hafta da diş problemim vardı kocamaaannn bir enfeksiyon geçirdim kanal tedsvisi yapılmak zorunda kalındı. Kötüydü.. Ama bu hafta iyiyim çoookk şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?