Aynen canm bugün gelip arkadan duvara sabitleme yapacak bu şekilde olmaz zaten oynuyor. Çocuklar var sonuçta. Bir daha bu adama bir şey yaptırmam. Sıfır tasarımcanım, eşimde mobilyacı benim. çekmece raylarını değiştirsin madem öyle anlaştınız. çocuk odası orası çekmecelerle oynayacak bu çocuklar çarpmadan dolayı çabuk dağılıyor sonra. ayrıca o 5 cm lik kirişi içeri almadığı için dolap duvara monte nasıl oldu. önde emanet gibi durmasın duvara çok iyi sabitlemesi lazım Allah korusun çocuklar dolaşacak orda.
hahaha yok bacım dikemedi:) 1 tane dolap yaptı onu yatak dolabı ve kıza kullanacağım. ama daha şifonyer bekliyorum:) birde tek kişilik bazamız var yeni almıştık oda boş kalmasın diye, onu montesseri yapacak inşallah:) bayraamdan sonra badana boya olacak o arada bekliyorum eksikleri:)Tatlim benimki.onermedi içinde katki maddesi.cok diye yeme bence
pratik45 kizzz kocan yaptimi dolaplari terzi.kendi.söküğünü dikemezmis mi oldu
Bool bol yer olmuş işte herşeyi koyarsın güle. Güle kullan canım
boşver düşünme kullanımı iyi olsun renk güzel, değişmez zaten hazır malzeme boya değil. boyanmaz o malzeme.Aynen canm bugün gelip arkadan duvara sabitleme yapacak bu şekilde olmaz zaten oynuyor. Çocuklar var sonuçta. Bir daha bu adama bir şey yaptırmam. Sıfır tasarım
Ay çok bekledim bu dolabı şuan içim içimi yiyor hiç istediğim gibi olmadı diye. Eşime de yazamıyorum kızıyor, yedin kafayı diyorvallahi başım ağrıyor düşünmekten
Kasılma bende çoktandır var sancı su gelmesi kanama olmadığı ve düzenli kasılma olmadığı sürece korkmaya gerek yok.. Yorulunca susuz kalınca oluyo kasılma.. Endişe etme inşallah yolunda herşeySelam kizlar akşam benimde ciddi kasılmam oldu bi yarım saat felan sürdü çok korktum derin nefes alip verdim gecti şükür ama bugün bebek baya da hareketli ondan mıdır normal mi bu durum korkuttu aslında 26 haftalik olduk bugün tam. Insallah devami gelmez tecrubeli anneler cevap yazarsa cok sevinirim
O görüşler umarım doğru değildirHa gayret bugun de biticek hemencik
Tesekkur ederim canım ❤
Benm kiz da geceleri pek sessiz 2 kere wc disinca hic uyanmiyorum masallah diyelim bizebazi gorusler var bebegin uyku duzeni anne karnindaki gibi oluyomus dogunca da insllah dogrudur bakalim yaşayıp gorucez umutluyum :))
Doğunca da böyle olurlarsa çok ağladıklarında veririz kucaklarına :))ayni benimki daha adam bakinca duruyo çocuk
Canım benim yaa oğlum olmasa böyle bebek dolabı hiç düşünemezdim.. Oğlumda da almamıştıkAa ben evde abi olduğunu bilmiyordumo zaman tastamam oldu işte, rahat rahat toplar tüm eşyalarını
Canım dolaba ahşaptan kesilmiş obje görünü ekleyeblrsn böylece de hem daha sevimli görünür hem de o ahşap objeyi istdgn renk boyayablrsn. Örnek gönderim istersenAkşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazım
Çok saol canm teşekkürlerboşver düşünme kullanımı iyi olsun renk güzel, değişmez zaten hazır malzeme boya değil. boyanmaz o malzeme.
sadece kullanış açısından olanları diret adama, raylar, sabitleme gibi:)
iyi günlerde kullansın paşalar:)
Ben de bilmiyorum. Benim velet vurdumduymaz ya ne o bahsedilen bilmemne tekmeleri ne bisiler. Ya ben cahilim ya velet miskinben de bilmiyorum bunları çatı ağrısı dediğin ne tam olarak?
Doğum yakın galiba komsuGünaydın guzel analar ve guzel bebisleri ❤ dun pek bakamadim smdi sabah khvemle okumaya girisicem acabaa kac syfa var
Gebelikten onceki geceligime girebilmenin hakli gururu icindeyim fekat 72kg olmusum tam +10um artikyarin doktor konturolu var heyecan basti 1 ay oldu bebisimi görmeyeli. Umarim doktr dogumla ilgili bebkle ilgili guzel seyler soyler.. Daha hic konusulmadi dogum konusu bakalm bu sefer konu acilcak mi unutmazsam sorucam. Hastaneden de bilgi alicam bakalmm
Cocuklara stoper yapmiyoruz dedi heryer ama öyle anlastiysan yaptirabilirsin, onun da dahil oldugu fiyati verdi ve maliyeti düşürdü teslimde. Renk bence degismesin ancak kirisi uydursun ve sabitlesin, o nedir kardesim. Oyle dolap istesek hazir aliriz zaten.Günaydın Kızlar
Çalışanlara kolaylıklar, evdekilere iyi uykular diliyorum
Bursa inanılmaz sıcak ve nemli 2 gündür, yanıyorum resmen2 gün kaldı tatile ha gayret diyerek sürünüyorum her sabah..
bu arada dün çocuk odasına yaptırdığım dolap geldi. İçime sinmedi ya
yatak odası dolabı gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum
Bana akıl verin bütün gece uyumadım düşünmektenkoyu olan renkleri çok koyu geldi gözüme.
Rafları çok derin, yüksekliğini abartmışım dolap kocaman olmuşçekmecelerini frenli sistem anlaşmıştık öyle yapmamış. Ve en önemlisi dolap arkasındaki 5 cm lik kiriş çıkıntısını dolap içine yedireceğine, dolabı 5 cm önden takmış düz olsun diye.
Dedim ki kirişi dolap içine alsaydınız???
Dolabın içi daralırdı diyor!!!!
Dolap içi zaten 60 cm derinlik, mezar gibi yapmış onu dadolap içleri fazla derin geldi arkalarda kalacak giysiler. Falan fistan...
velhasıl olan oldu artık. Benim bu dolabı kabullenmem gerekiyor...
Kiz bebeklere mesaj gondermenis bak goruyo musunuz oğlan anasınıGunaydinnnnn en guzel anneler ve fıstık gibi tas hatun olcak yakisikli karizmatik bey olcak bebisler
Herkese saglikli mutlu gunler diliyorum Rabbim sifa huzur versin
@afroditi o gobisi yerler masallah masallah sizebizim bebeler uslu olcaklar insallah akıllı sakin sessiz onlar sadece sıkıldı orda
Ben silah alicam diyince guluyolar bir de bana. Siddete karşı falan degilim şu aşamada.Gunaydin. Bugun egitmenlik gunum. Az konusun öz konusun
Gece rahat uyuyamadim okul meselesi yuzunden. Birazdan okula gidecegim yine oglumu birakmak icin. Ama guvenim sifir
Tanidiga is yaptırmak böyle; evi boyattik Allah' im butun alcilar belli, kesmeler kötü, ben hic memnun degilim. Bir de adam ayni binada 3 daire boyadi.Akşam çıtlatıcam bakalım canım neler olacak. Adam da tanıdık çok yüz göz olmak istemiyorum.
Ama eşim kızıyor yeter artık düşünme güzel oldu boşver bizimle mi yaşıcak diyor.
Aaa süper fikir canm ya. Hatta o ahşap etrafından led ile aydınlatma da yapılabilir. Çok saolCanım dolaba ahşaptan kesilmiş obje görünü ekleyeblrsn böylece de hem daha sevimli görünür hem de o ahşap objeyi istdgn renk boyayablrsn. Örnek gönderim istersen
Sağlıkla gelsin inşallah.. Hiç bişey de olmaz allahın izniyle benim de tanıdığım var bebekte öyle gördüler sezeryan la yaptırdılar doğumu hem de 38 dolunca yani sonradan düzeldi kendi kendine Bi sıkıntı da olmadı çok şükür.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel olumlu düşün..Kızlar sanırım enn erken ben doğum yapmış olacağım bebeğimin böbreklerinde genişleme büyümüş sezeryanla temmuz ortası gibi alabiliriz dedi doktorum daha kesin değil ama35 36 haftalık civarında oluyor
Planli ileriyi düşünen insani severim biliyosun, seni sevdim pikacuCanım benim yaa oğlum olmasa böyle bebek dolabı hiç düşünemezdim.. Oğlumda da almamıştıkşimdi ihtiyaç arttı oğlum 1 e başlayacak ders çalışma alanı gerekli, eşyaları çoğaldı falan. Biraz fazla ileri yatırım yaptım yani
Cok mantikliCanım dolaba ahşaptan kesilmiş obje görünü ekleyeblrsn böylece de hem daha sevimli görünür hem de o ahşap objeyi istdgn renk boyayablrsn. Örnek gönderim istersen
Çok saol canm. Çok haklısın Tandıkla iş yapınca böyle oluyor. Neyse artık sağlık olsunBen de bilmiyorum. Benim velet vurdumduymaz ya ne o bahsedilen bilmemne tekmeleri ne bisiler. Ya ben cahilim ya velet miskin
Doğum yakın galiba komsu
Cocuklara stoper yapmiyoruz dedi heryer ama öyle anlastiysan yaptirabilirsin, onun da dahil oldugu fiyati verdi ve maliyeti düşürdü teslimde. Renk bence degismesin ancak kirisi uydursun ve sabitlesin, o nedir kardesim. Oyle dolap istesek hazir aliriz zaten.
İstanbul' da olanlar benim holdeki hayvani dolabimi yaptırdığım yerden memnundum, lazim olan varsa numarasini paylasirim. Ne cizdiysek onu yaptılar.
Kiz bebeklere mesaj gondermenis bak goruyo musunuz oğlan anasını
Ben silah alicam diyince guluyolar bir de bana. Siddete karşı falan degilim şu aşamada.
Tanidiga is yaptırmak böyle; evi boyattik Allah' im butun alcilar belli, kesmeler kötü, ben hic memnun degilim. Bir de adam ayni binada 3 daire boyadi.
Neyse ki sevgi mesajın,Planli ileriyi düşünen insani severim biliyosun, seni sevdim pikacu
Cok mantikli
Ya benim oğlan da yapıldı çıkmadı şeker bunda çıktı vardır Bişey bildikleri.. Ama devlette yaptır ben de devlete gidiyorum dahiliye ne diyecekse artık zaten şekeri yükselticek şeyleri yemekten kaçınıcsz inşallah ilaca falan da gerek kalmaz.. Diyetle hallolur inşallah.. Kontrol altında olmak daha iyiamin canım inşlh ben acaba şeker yüklemesini yok yere mi yapıyorlar diye düşünüyorum. yani o tatlı şeyleri kim içerse fırlar şeker ya :) bazı doktorlar şeker yüklemesi yapmadan açlık toklukla gerek dediler mesela. bana da direk açlık tokluk denseydi sanmıyorum şeker çıkmazdı. dünden beri o iki yüklemeyi yok yere mi yaptırdım acaba diye düşünmeden edemiyorum. 20 günde bir ayrıca dahiliye görecek tahlil yapacakmış. aylık kafadan en az 200 lira. acaba para için mi diyede düşünmeden edemiyorum. ayda bir giderim devlete dahiliyeden yaptırırım dedim. o parayı bebeğime harcarım daha iyi kadın doğuma zaten veriyoruz o kadar her ay. dün çok pis bilendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?