2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canm bugün gelip arkadan duvara sabitleme yapacak bu şekilde olmaz zaten oynuyor. Çocuklar var sonuçta. Bir daha bu adama bir şey yaptırmam. Sıfır tasarım
Ay çok bekledim bu dolabı şuan içim içimi yiyor hiç istediğim gibi olmadı diye. Eşime de yazamıyorum kızıyor, yedin kafayı diyor vallahi başım ağrıyor düşünmekten

Tatlim benimki.onermedi içinde katki maddesi.cok diye yeme bence
pratik45 kizzz kocan yaptimi dolaplari terzi.kendi.söküğünü dikemezmis mi oldu
hahaha yok bacım dikemedi:) 1 tane dolap yaptı onu yatak dolabı ve kıza kullanacağım. ama daha şifonyer bekliyorum:) birde tek kişilik bazamız var yeni almıştık oda boş kalmasın diye, onu montesseri yapacak inşallah:) bayraamdan sonra badana boya olacak o arada bekliyorum eksikleri:)

boşver düşünme kullanımı iyi olsun renk güzel, değişmez zaten hazır malzeme boya değil. boyanmaz o malzeme.
sadece kullanış açısından olanları diret adama, raylar, sabitleme gibi:)
iyi günlerde kullansın paşalar:)

Kasılma bende çoktandır var sancı su gelmesi kanama olmadığı ve düzenli kasılma olmadığı sürece korkmaya gerek yok.. Yorulunca susuz kalınca oluyo kasılma.. Endişe etme inşallah yolunda herşey

O görüşler umarım doğru değildir

Aa ben evde abi olduğunu bilmiyordum o zaman tastamam oldu işte, rahat rahat toplar tüm eşyalarını
Canım benim yaa oğlum olmasa böyle bebek dolabı hiç düşünemezdim.. Oğlumda da almamıştık şimdi ihtiyaç arttı oğlum 1 e başlayacak ders çalışma alanı gerekli, eşyaları çoğaldı falan. Biraz fazla ileri yatırım yaptım yani

Akşam bir kaç eksik için tekrar uğrayacak adam, fren sistemini konuşucam, ama özel ölçü yaptı adam rengini nasıl değişecek ki? Dolabı söküp yeni yapması lazım
Canım dolaba ahşaptan kesilmiş obje görünü ekleyeblrsn böylece de hem daha sevimli görünür hem de o ahşap objeyi istdgn renk boyayablrsn. Örnek gönderim istersen

ben de bilmiyorum bunları çatı ağrısı dediğin ne tam olarak?
Ben de bilmiyorum. Benim velet vurdumduymaz ya ne o bahsedilen bilmemne tekmeleri ne bisiler. Ya ben cahilim ya velet miskin
Doğum yakın galiba komsu
Cocuklara stoper yapmiyoruz dedi heryer ama öyle anlastiysan yaptirabilirsin, onun da dahil oldugu fiyati verdi ve maliyeti düşürdü teslimde. Renk bence degismesin ancak kirisi uydursun ve sabitlesin, o nedir kardesim. Oyle dolap istesek hazir aliriz zaten.

İstanbul' da olanlar benim holdeki hayvani dolabimi yaptırdığım yerden memnundum, lazim olan varsa numarasini paylasirim. Ne cizdiysek onu yaptılar.
Kiz bebeklere mesaj gondermenis bak goruyo musunuz oğlan anasını
Gunaydin. Bugun egitmenlik gunum. Az konusun öz konusun

Gece rahat uyuyamadim okul meselesi yuzunden. Birazdan okula gidecegim yine oglumu birakmak icin. Ama guvenim sifir
Ben silah alicam diyince guluyolar bir de bana. Siddete karşı falan degilim şu aşamada.
Akşam çıtlatıcam bakalım canım neler olacak. Adam da tanıdık çok yüz göz olmak istemiyorum.
Ama eşim kızıyor yeter artık düşünme güzel oldu boşver bizimle mi yaşıcak diyor.
Tanidiga is yaptırmak böyle; evi boyattik Allah' im butun alcilar belli, kesmeler kötü, ben hic memnun degilim. Bir de adam ayni binada 3 daire boyadi.

Canım dolaba ahşaptan kesilmiş obje görünü ekleyeblrsn böylece de hem daha sevimli görünür hem de o ahşap objeyi istdgn renk boyayablrsn. Örnek gönderim istersen
Aaa süper fikir canm ya. Hatta o ahşap etrafından led ile aydınlatma da yapılabilir. Çok saol bişey ler denk gelirse atarsan sevinirim

Son düzenleme:
Sağlıkla gelsin inşallah.. Hiç bişey de olmaz allahın izniyle benim de tanıdığım var bebekte öyle gördüler sezeryan la yaptırdılar doğumu hem de 38 dolunca yani sonradan düzeldi kendi kendine Bi sıkıntı da olmadı çok şükür.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel olumlu düşün..

Planli ileriyi düşünen insani severim biliyosun, seni sevdim pikacu
Cok mantikli

Çok saol canm. Çok haklısın Tandıkla iş yapınca böyle oluyor. Neyse artık sağlık olsun

Ya benim oğlan da yapıldı çıkmadı şeker bunda çıktı vardır Bişey bildikleri.. Ama devlette yaptır ben de devlete gidiyorum dahiliye ne diyecekse artık zaten şekeri yükselticek şeyleri yemekten kaçınıcsz inşallah ilaca falan da gerek kalmaz.. Diyetle hallolur inşallah.. Kontrol altında olmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…