2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2 gündür şarkı söylyrm ona böyle bir anaclik geldi bana sanırım midem birazcik düzeldi eskiye gorr kendime geldim
Ben de sürekli 3 bacaklinin suratina el hareketi yapmak istiyorum; yaaa sen ablana yillardir çektirdin basina gelecegi bilmiyosun nabeeer
Diye. O da kirkir yapiyo

Bekledigm cevap babalara uykuszlk sloganı ile yanndym. Yaa 2si deynce deliriyrm ben yaa maşallah kuzularimaa ya gormeden sevdgm bebek seninkilr sanrm

Hahaha aynı ben askeri üni. Okuyup asla düzen bilmeyen ben esimin de annesi askermis öylesine muntazam ki her şeyi onun bile düzenini bozuyrm arada
Anaa kiz srnin de kaynanan var dogru ya ne guzel kaynanamin bir zenci olmasi ve o kulturde olmasi bizimkiler hala gelin oturmaz kafasinda

Ayyy ne tatlilaaaar

Anaa kiz srnin de kaynanan var dogru ya ne guzel kaynanamin bir zenci olmasi ve o kulturde olmasi bizimkiler hala gelin oturmaz kafasinda
Kiz birde ona sor kv nasil acep eminim bizimkilerin yaninda kanatsiz melek PiaLeon kv nasil biri memnunmusun huyu suyu

Ama zenci demiyrz siyahi diyoruz canım artık bana göre o da saçma da neyse bazen kaynana atismalari oluyor ya bende konu olmuyor bozuluyrm müslüman olduklari için geline karışma hariç kultrmz aynı biliyo msn basta bende şaşırdım ama

Kiz birde ona sor kv nasil acep eminim bizimkilerin yaninda kanatsiz melek PiaLeon kv nasil biri memnunmusun huyu suyu
Canım annemden daha çok arar beni görüntülü sınavım olacgnda saat farkını bilip uyandirir şükürler olsn uzaktyz ama henüz en ufak bir problm olmadı. Ama ben de her seferinde dua ederim ona iyi ki eşimi böyle yetstrmis diye

Aman maşallah maşallah Allah bozmasin global.kayinvalide dedikodusu astik astik

Canim valla dusunduhun anlamda demedim aslinda nasil hitap edilir onu bile bilmiyorum hic tanidigim olmadihi icin o konuda cahilim kusura bakma ama hicbir antipatim yok ondan emin olabilirsin... Neyse en onemli kisimda skinti yokmus digerleri onemli degil

Masallah ne guzel vallahi

Regl agrisi gibi yumurtaliklarimda degil de ortalarinda agrim var. Zaten oturunca sıkışıyor ya orasi, bacaklarimi toplarip otururum normalde o da zorlaştı. Arkadasim gelecek iftara bi saat daha ayaktayim sonra benden pas. 2 gün toplamam mutfağı
Amerikan mutfak salonda o manzarayi gormeniz lazım. Nasil basaksam ben de

Canim bak sonun.bana doncek dikkat etsen.artik.otur arada dinlen dinlenerek.yap.canını sokakta mi.buldun sen.ya mutluyu yoruyorsun sen.kiziyorum

Tatlım aciklama yapmana bile gerek yok biliyorum öyle oldgnu evet birde öyle komik ve öyle disiplnli bir kadın ki ayni anda nasıl basaryor merak edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…