2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
udg06 korkma canim sakin ol yarina kadar bekle benimde oyleydi normal kasilma değillermiş onlar icin rahat etmezse gidersin
Sağol canım evet bekleyeceğim. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor işte biliyorsun. Normal bunlar diyorum bir yandan da hiç tahlil yapmadılar aylardır ya enfeksiyon falan varsa erken Doğumu tetikliyorsa gibi fikirler geliyor aklıma. Artık Allah’a emanet napalım. Bekliyorum bakalım. Sağlıkla doğsunlar inşallah bebişlerimiz. Korkmuyorum ama gerildim biraz doğrusu.

2. Aydan itibaren düzenli olarak nemlendirmeme rağmen çatladı göbeğim ya hergün artıyo sanki bol suda içiyorum göbüşü çatlayan bi ben miyim ya sizin çatlaklar ne alemde kızlar
canim vucut yapisiyla daha cok alakali bu durum. benim oglumdayken olan catlaklarim buyuyor suan. ama asil bebekler ciksin disari, o zaman belli olur catlaklar.
bisi degilmis 8.5 da benim
cnm ögunlerini azalt iyice ve böl o zaman. 2 saatte bir beslenmen cok onemli demisti dr.um
bana diyetisyenin dedigi temmuzdan itibaren tuz, seker ve beyaz un iceren herseyi kes. bol su ic. sicakta cok kalma demisti.
mycey marka benim kullandiklarim cnm. sutyen degil atlet en cok ise yarayan. ne de olsa ilk zamanlar meme ucu hassaslasiyor. sutyen daha bir yapisip acitiyor ama atletler super oluyor. netten bakin, ebebekteki fiyatinin yarisi oluyor neredeyse.

11. Haftadan sonra tahlıl yaptırmadm. Doktor zaten soruyor kasıntı yanma var mı dıye yok dıyorum gerek gormuyor. Enfeksıyon olsa boyle duramazsnz. Rahat olun ya sız bızden deneyımlısınız bu Allahın ıznıyle bırsey olmaz hem ben kotu dusuncenın cagrınca geldıgıne ınanırım rahat olun. Sız ayakta cok klıyorsunuz bıze gore agr gecırmenız normal bence.

Arkadaşlar malum zaman farkı, burda akşam 11 oldu, benim için yatma vakti, sabah erken kalkıyorum. Yarın yazdıklarınızı okurum..

Sevgiler..
iyi ukular..artik sabaha bilmem kac sayfalik destani okumaniz gerekecek
ben suraya bir "hayaller hayatlar" cumlesini not duseyim.

canim.. bebek buyuturken bircok etken var.. her bebek ayni degil, her lohusa ayni degil bs gibi. hic bir zaman teori ve pratik birbirini tutmuyor. 2 aylik dediginiz bebek sizi bir sekilde yonlendirebiliyor. misal bebek anneyi oyle cok yorabiliyor ki, ille de kendi odasinda uyuyacak diyen anne, aman 5dk olsun dinleneyim bari diyerek bebegini koynundan birakamayacak vs. yasanarak tecrube ederek sekillenecek bu durumlar.
ben olgumda cok okudum.kisaca ozetlersem..." anneden saglikli ayrilma yasi 4, mumkunse ilk 2 yil ya anne ile temas ederek ayni yatakta, ya da anne uykusu agirsa yataga bitisik bir yatakta yatsin. 2-4 yas arasinda ise anne ile ayni odada ama ayri ve daha uzak bir yatakta yatsin".... bu durum cogu kaynakta karsima cikmisti ama tabi farkli goruslerdw vardi. anne hangisini benimserse daha rahat buyutuyor sanirim. tek bir dogru yoktur bence de. dedigim gibi her bebek ve her anne farklidir cunku...
oglum gelmeden once odasini hazirladim, yatagini benim odama kurdum... gece kalkar emzirir yatagina koyarim dedim. ama oglum dogduuu... bir de kolik bebek oldu mu.. birakin kendi yatagini benim yatagimda yatmadi. ben oturur vaziyette uyurken uzerimde uyurdu. biraktigim an aglama nobeti. zaman gecti. ben karatliyim 2 aylik. uyku duzeni olacak kendi yataginda yatacak vs.... yokkkķ oyle nasil alisirsa gider cumlesi oluyormus.. tecrube ile sabit. diyelim alisti en ufak bir hastalanmalarinda hoppppp huylari degisir... kisaca demem o ki, kendinizi bosuna sartlamayin. bir dogsunlar, gidisata gore yonlenirsiniz.
not: ben cok severek birlikte uyudum oglumda. 3 yasainda kendi istegi ile odasina gecse de 5 yasina kadar benimle yatti odasinda yatti vs. simdi de sabah geliyor 10dk benle keyif yapip kalkiyor...

Haklısın canım gerekli görselerdi tahlil yaparlardı herhalde. Hem enfeksiyonun belirtisi de olurdu. Teşekkür ederim. Sabaha geçer umarım ki. Geçmezse içim rahat etsin diye gider gözükürüm artık. Sizleri de gerdim kusuruma bakmayın tatlı anneler.

udg06 kac gündür beni bilmiyorum okudun mu nst ye bile girdim yarin enfeksiyon sonucum.çıkcak bakalim ama kotu.dusunme gerginsen ayakta kaldiysan yuruduysen normal belin agriyormu kasigina vuruyormu bebek kasilma esnasında hareket ediyormu sorularim bunlar

Yok canım sen sakın ol bende bazen stres yapıyorum ıkı gun cocugun haraketlerını hıssemedım cok korktum. Insan basına gelınce saglıklı dusunemıyor. Belkı bu ara streslısındır ondan kasılman daha sıddetlı olur. Bı dus felan alıp sevdıgınız bırsey yesenız bol su ıcın bırde o da rahatlatıyor dıyolar. Hem tatıle ıkı gun kaldı bunu dusunmekte rahatlatır.

Biliyorum canım takipteyim seni zaten çok geçmiş olsun tekrardan. Bebek kasılmadan önce sanki geriniyormuş gibi yanlardan ittiriyor. Sonra kasılma oluyor. Belimde hafif ağrı var ama kasığıma vurmuyor daha çok karnımın yanlarına vuran bir kasılma ağrısı gibi. Belki de ablamın dediği gibi bebek dönüyordur. Benimkinin pozisyonu yatay çünkü. Kafası sağ tarafımda ayakları ise sol alt karnımda. Pozisyon değiştiriyor gibi değişik yerlerden de vuruyor arada anlamadım bir şey. işte oğlumda olmamıştı o yüzden de yadırgamış olabilirim bilmiyorum ki yarın sabah duruma bakıp okuldan iZin alıp doktora giderim devam ederse. Umarım etmez yarın iZin almak istemiyorum çocuklarla planımız vardı.
Ah bir de bu gün rutin dışında yorucu extra bir şey yapmadım. İş, market, yemek, mutfak vs süpürme gibi her günkü şeyler

Bende oyle bılıyorum canım ama nette gordum son uc ay ıcın somon ve ton balıgı onermıs
somonu bilemiyorum da cnm tol baligino onermedi bana dr.

cnm. 2+1 degil 1+1 de olsa, uykudan kalkip da yataktan cikmakkkk. beni cokkkkkk zorlar
bir de su konuda korkun olmasin. oglumu hic isikla uyutmadim ben. suan kendi odasinda ve hic isik yok. gece kalkip tum evi gezebilir. odama geliyor wc ye gidiyor vs. yeterki sen kendi korkunu ona belli etmemeye calis zamani gelince
bu da sonraki ders konumuz olsun.

cnm..bak gecenlerde sanirim kizim döndu demistim hatirlarsan. senin bu yasadiklarini yasadim. oglumda da yasamistim ve kontrolde cidden döndugunj ogrenmistim. hatta surdan anlayabilirsin. donerlerken migde kismindan biraz asagi iniyor. 1-2 parmak belki. sen fark edesin onu. daha sonra da migdeye geri cikiyorlar..

normal cnm..sutle dolunca.hu huuuu

Vallahi herkes 3ay dememe takılmış kızlar erkek kardeşim 10yaşında ve hala annem olmadan uyuyamıyor. 3sene öncesine kadar aynı yatakta uyuyorlardı. Ben gözümün önünde örneği oldupu için çok karşıyım. Uzmanlar 4yaşına kadar yanında yatsın diyolarmış, annemde yatırdı öylede devam etti. Söylediği tek şey bebeklikten ayrı odaya koy kızım oldu. Ben rahatıma düşkün insanım, sizi bilemem. 2 veya 4yaşına kadar çocukla falan yatamam kim ne derse desin. Ben bir kadınım herşeyden önce kendime ve eşime ait özel alanım olmalı. Çocuğun yanında cinsel hayatmı yaşayalım yoksa uyumasını mı kollayalım? Çocuğunda kendi özel alanı olmalı. 5aydan itibaren öyle bir cin göz oluyorlar ki yalandan ağlamalar kucakta kalmak istemeler. Ben gözü açılmadan alıştırmak istiyorum. Herkesin fikrine saygı duyarım kimsenin anneliği bir değil, olmayacakta

AA öyle mi? ablam da dönüyordur dedi. Senin yaşadıklarına benziyorsa dönüyordur kesin. Evet aşağı indiğini hissettim bu gün kasılmadan önce zaten. Benim ilk oğlan hiç dönmedi ki ters olduğundan sezeryan oldum. İşte ben bunu yaşamadım daha önce. Çok tuhafmış gerçekten. Sağol canım

Korkutuyor bizi bu bebeler yaa.. Herşey yolundadır inşallah annesi sancı falan yoksa düzenli değilse inşallah sorun yoktur bazen böyle yapıyorlar ya hava da ısındı bol su iç uzan dinlen.. Sabaha bişey kalmaz inşallah haberdar edersin bizi durumdan

cnm rahatlatmak icin demiyorum inan. benimde oyle oluyor..hatta artik sezeryandaki kesi yeri vardir. orada. hissediyorum ben kizi. onceden orada degildi.. sen yine de dikkat et. rahatlamazsan onlem amacli gidersin dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…