2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ilk hamileliğimde hiç kullanmadım kızımın direk temas etmesini istedim bu hamileliğimdede kullanmayı düşünmüyorum emzirme önlükleri rahat oluyor birileri varken önlük kullanırım artık.
Ben de oğlumda kullanmamıştım canm. Kış bebeği olduğu için atlet giyiyordum, atletin üstünden sıyırıyordum ipleri bolarmıştı hep. Şimdi yaz bebeği belki gerek olmayabilir. Bulursam 1 tane alayım o zaman bulunsun

Kızlar bende 6 aydan sonra odasında yatırmayı düşünüyorum, istiyorum. Bebeği olan bir komşum deli misin emzirmek için sürekli odadan odaya mı gideceksin diyor. Köşkte yaşamıyorum 2+1 ev altı üstü nolacak diyorum bende :) tabi şimdiden böyle konuşmak kolay bakalım zaman ne gösterecek ama ben çok büyümeden odanın ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Eşler arasındaki ilişkinin sağlığı açısından da çok önemli olduğunu duymuştum. Birde 30 yaşında kazık kadar kadın oldum hala karanlıktan korkarım tekken karanlıkta asla yatamam sabaha kadar ışık açık olur. Çocuğumun bu tür korkuları olsun istemiyorum. Oda da tek başına yatabilmeli.

Kızlar ton balıgı yıyebılıyor muyuz. Doktora sorab oldu malum balık sezonu bıttı.
canım yurt dışındayım ben burada öneriyorlar ama çeşitleri var. Bana verilen "chunk light tuna" yani normal ton balıklarına göre daha minik olan balıklardan yapılıyor. Onlardaki ağır metal içeriği normal balıklar kadar oluyor. Türkiye'de böyle bir ayrım var mı bilmiyorum ama Metro marketlerde dondurulmuş somon vs bulabilirsin bence.

Bu yatak ayırma beşiği koyduğun yer gibi konulara dışarıdan niye bu kadar çok karışan oluyor ya sinir oluyorum millete...

Siz bakmayın kimseye kızlar ne rahatınıza geliyorsa onu yapın. Valla ben gerekirse yanıma yatırırım sıkılırsam diğer odaya bırakırım. Alışsınlar öyle, yer seçmezler hem

Kızlar sürekli karnım kasılıyor akşam üzeri başladı. Çok çok rahatsız edici. Ablamı aradım bebek dönmeye çalışıyordur dedi. İlk oğlum dönmediği için böyle bir şey yaşamamıştım. Bu gün öyle yorucu bir iş de yapmadım. Okula gittim ama yorulmadım. Acaba doğuruyor muyum diye kafamda deli sorular sabaha geçmezse doktoruma giderim yarın diye düşünüyorum. Ben 36 haftayı görürsem çok iyi bence. Bu nedir ya hiç büyük oğlanda görmediğim şeyler. Kasılmalar şişmeler ağrılar vs vs. Bunlar gençlıkte yapılması gereken şeylermiş vallahi.

Alabalık yıyorum haftada bır ama uzak oldugu ıcın el altında olması ıyı olurdu ton balıgı omega 3 alırıyorum haftada 2 gunde. Ama taze balık daga saglıklı. Cok kucuk bır ılcedeyım malesef oyle zıncır marketlere cok uzagım

Benımde gun ıcınde 4-5 kere kasılmam oluyor karında sertlık normal dıyolar doktora gıt ntsye gır ıstersen

hmm o zaman balık bulman zor bence ilk mesajında dediğin gibi.Ama balık yağı takviyesi filan düşünebilirsin bence

Kızlar birşey soracağım, benim üç dört hafta önce göğüslerim şişti hatta sızıntı şeklinde süt geliyordu ama iki haftadır geri indi hatta küçülmeye başladı. Birşeyi yanlış mı yapıyorum? Dikkat etmem gereken birşey var mı?

Benımde gun ıcınde 4-5 kere kasılmam oluyor karında sertlık normal dıyolar doktora gıt ntsye gır ıstersen
Öyle 4/5 kere değil. O bende de oluyordu da. Bu çok sık ama düzensiz. Arada bebek ittiriyor geriyor sonra da hop kasılıp yanlardan öne doğru toplanıyor. 5 dakika kadar kısa Aralıklısı da yarım saat kadar uzun aralıklısı da var. Bir değişik. Ve midem de bulanır gibi bir hisse neden oluyor. Rahatsız edici gerçekten. Yarına geçmezse gideceğim bakalım. Boşa şimdi herkesi telaş da ettirmek istemiyorum. Ablam da doktor öyle endişe etmedi demek ki sıkıntı yok diye düşündüm yani umarım

Yirmili yaslarin basinda yapacaktik veletleri, cok geç kaldık azizim vucutlarimiz isyanda

Hoşgeldinn sağlıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…