Kızlar gittim sağlık ocağına ebe ne kadar da ilgiliydi. Ön yargının dibine vurmuşum resmen, kollarım delik deşik olduğu zamanlar bende baya bi kötü etki yaratmış farkında olmadan..
Açlık şekerime bakıldı kahvaltı yaptım 11 buçuk da tekrar giidcem tokluğa bakılıcak.
Valla şeker falan çıkarsa ben iptal ben vefat Doğumdan sonra görüşürüz arkadaşlar
Kizlar 90 dereceye sakin atmayin benim bi arkadas atti valla kiyafetleri suan parmak cocuk giyiyo bana ilk uyarisi al 30 da 40 neyse yika utule gec bu arada ben de deterjan da unibaby ve yumusaticidda da unibaby, sampuan bebek yaginda bubchen aldim bekliyolar
Kızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
Kızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
kızlar böyle tekme değil de kalp atışı gibi ritmik o hıçkırık mı yoksa kalp atışı mı? eğer hıçkırıksa onu nerede hissediyorsan bebeğin başı orada diyorlarda emin olamıyorum
28. haftadan, 3. trimesterdan günaydınlar herkeseee
Bayram dönüşü 30. haftaya geleceğim, inanamıyorum!
Zaman nasıl hızlı geçiyor..
Ben 36. haftaya kadar çalışıp sonra doğum iznine ayrılıp ailemin yanına Ankara’ya gideceğim.
Bütün eşyalarımız vs orada.
Ama sizler söyleyince bi telaş yaptım, acaba burada da bi hastane çantası hazırlasam mı ne olur ne olmaz diyorum
Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri
Tatile çıkmamıza son 1 gün kaldı Allah’ım çok mutluyum
Bi marka var oioi diye. Mama önlüğü mama kaşığı felan 50 indirime girmiş. Civil.com da 25 tl ye kargo ücretsiz. Şu silikon mama önlüklerinden kullanan oldu mu hiç? Tavsiye ediyor musunuz?
Ben de yaşıyorum canım. Özellikle sabahları. Bi de gece dönerken çok hissediyorum.Uzun oturduğumda da ağrıyor. Benim doktorumda normal dedi. İnternette çatı ağrısı olarak geçiyor. Araştır istersen. Bazen idrar yolu enfeksiyonu ya da iltihapında da ağrı yapabiliyormuş. Çok var ise bir idrar tahlili yaptırabilirsin. Ben de çıktı. İlaç kullanıyorum şimdi.
Kizlar bu hastane cantasi konusinda akasyaana diye youtube kanali var ordan biraz kopya cekicem tecrubeli annelerde yazarlarsa insallah son zamanlarda cok yarari olur ben cunku o geeekli bu gerekli derken evi yuklenip giderim
ben tatile giderken mini bi hastane çantası yaotim ne olur ne olmaz giderken goturecem insalalh sinavim iyi gecer de tatilide kafa rahatligiyla yaparim
günaydın kızlar, bu hafta o kadar uzun geldi ki anlamadım. artık gelse şu tatil gelmiyor bir türlü. birde üstüne üstlük yarın 80 kişinin maaşını hesaplayıp ödüyeceğim yarım günde bakalım nasıl olacak :) birde 2 gündür bebişin hiç hareketi yok. uyuyordur yorgundur diye telaş yapmamaya çalışıyorum :) bugünde beklicem bakalım.
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 1600 gram geldi haftasında boyu falan dedi 32+0 da çalışabilir almaya gidecem
bayramdan sonra alışveriş yapmam lazım kısa mı alcam uzunmu bilemedim çalıştığım için sizlerin yazılarını çok okuyamıyorum mazur görün fikirlerinize ihtiyacım var kızımda kıştı bu yaz çocuğu olunca alınacak şeyler hakkında yardımcı olabilirmisiniz birde bebek 1400 gram yazıyor profilimizde doktorda niye fazla çıkmıştır sizlerde nasıl
masallah. benimki de bu takvime gore onde. dr.a gore 3gun onde cnm.
benim oglum bahardi kiz yazin olacak. ama baslarda usur diye ben ince ama uzun kollu seyler aldim cnm. ince battaniye..