2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar gittim sağlık ocağına ebe ne kadar da ilgiliydi. Ön yargının dibine vurmuşum resmen, kollarım delik deşik olduğu zamanlar bende baya bi kötü etki yaratmış farkında olmadan..
Açlık şekerime bakıldı kahvaltı yaptım 11 buçuk da tekrar giidcem tokluğa bakılıcak.
Valla şeker falan çıkarsa ben iptal ben vefat Doğumdan sonra görüşürüz arkadaşlar

Bende unibaby aldım, şampuan da sebamed

Birde @bilgevisne henüz buluşma falan yapılmadı bayramdan sonra yapsak aslında çok da güzel olur ben de çok isterim görüşmek ❤

Günaydın. Evet ya bayramdan sonra Bursa takımı olarak buluşalım
Çalışanlar için Cumartesi olur ise süper olur

Bi arkadasim cok yasadi bu agriyi bacaklarini aca aca yuruyodu kizcagiz cati agrisi demisti. Seninki de cati agrisi olabilir belki

Geçiriyorsa ve bir zararı yoksa alayım eczaneden ya sağol canım şu naneli şurup dimi gaviskon hiçte sevmem öyle şeyleri :)
aynen valla ben çok seviyorum cnm gaviscon ve renine Allah razı olsun çıkaranlardan :)) sen bi iç rahatla bak aşık olucaksın :)))

benim ilk kızımdada ağrımıştı oluyor canım öyle

28. haftadan, 3. trimesterdan günaydınlar herkeseee
Bayram dönüşü 30. haftaya geleceğim, inanamıyorum!
Zaman nasıl hızlı geçiyor..
Ben 36. haftaya kadar çalışıp sonra doğum iznine ayrılıp ailemin yanına Ankara’ya gideceğim.
Bütün eşyalarımız vs orada.
Ama sizler söyleyince bi telaş yaptım, acaba burada da bi hastane çantası hazırlasam mı ne olur ne olmaz diyorum

Ben satınaldım bile hem de senin yazdığın saatlerde. Bi de çok özeniyordum, bu markanın emzikli uyku arkadaşını aldım tavşan

Ben de yaşıyorum canım. Özellikle sabahları. Bi de gece dönerken çok hissediyorum.Uzun oturduğumda da ağrıyor. Benim doktorumda normal dedi. İnternette çatı ağrısı olarak geçiyor. Araştır istersen. Bazen idrar yolu enfeksiyonu ya da iltihapında da ağrı yapabiliyormuş. Çok var ise bir idrar tahlili yaptırabilirsin. Ben de çıktı. İlaç kullanıyorum şimdi.

Ya enfeksiyon olmussundur ya da hafta ilerledigi icin doguma hazirliktir canim

acep bi dr.a mi ugrasan diye dusundum.
masallah. benimki de bu takvime gore onde. dr.a gore 3gun onde cnm.
benim oglum bahardi kiz yazin olacak. ama baslarda usur diye ben ince ama uzun kollu seyler aldim cnm. ince battaniye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…