- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Benimde aklima geldi ama yikanmadi ki bizim kiyafetler . Sağ salim gidip gelelim inşallah :)ben tatile giderken mini bi hastane çantası yaotim ne olur ne olmaz giderken goturecem insalalh sinavim iyi gecer de tatilide kafa rahatligiyla yaparim
amin canim insallahBenimde aklima geldi ama yikanmadi ki bizim kiyafetler . Sağ salim gidip gelelim inşallah :)
en cok bacak acir. hatta bazen sisebilir igne yerin korkma. pantolonun utu cizgisini dusun. ortadan gecen. sag bacagin olsun misal, o cizgi ile sag yan arasinda kalan bolgeye yapiliyor.Günaydın güzel ağustos anneleri herkes iyidir umarım. Kan sulandırıcı iğneyi bacağından yapan var mı ben dün ilk defa yaptım ağrıdı.yanlis biyere mı yaptım acaba tam nereye yaptığımız farkediyor mu
iyi olmana sevindim cnm.Günaydın tatlı anneler gününüz güzel mutlu sağlıklı geçsin. Dün gece uzunca sürüp beni endişelendiren kasılma gibi şeyler sabah uyandığımdan beri yok Allah’a şükür. Sanırım normalmiş demek ki sorun yok dedim içim rahatladı. Bu ay kontrolümde enfeksiyon için yine de tahlil yaptırmaya karar verdim maksat içim rahat etsin.
Mide yanmaları için düzenli olarak yatmadan önce gaviscon başladım yok denecek kadar azaldı kızlar sorun yaşayanlar için bir öneri olur belki.
Bebek kıyafetleri ütülenince mikrobu ölür aşırı sakınmayın bebekleri hassas oluyorlar sonrA zor oluyor.
Bebeğin yanında yatırılmasına gelince ben de rzg14 gibi düşünüyorum. Bunu bebek belirleyecektir. Kaldı ki ben küçükken annem beni yanlız yatmaya alıştırmış ama az büyüyünce korkmaya başlamıştım. Annem çok zorlardı beni bu konuda yanına gitmemi doğru bulmazdı. Çok üzüldüğümü çaresiz hissettiğimi hatırlıyorum. Anneyiz biz çocuğun ihtiyaç duyduğunda yanında olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Hayatın acımasızlığını katılığını zaten hayat onlara öğretecek biz onlara bunları öğretenden çok bunlarla karşılaştığında sığınacağı güvenli bir yer olmalıyız. Ben oğlumu ne kadar istese o kadar yatırdım yanımda. Şimdi kazık kadar oldu zaten gelmiyordoya doya sevdim uyurken izledim korkunca güven verdim yanımda pısık pısık uyuması çokkk tatlıydı oh çok mutluyum bu konuda. Babası da hiç kıyamaz zaten o da zorlanmadı hatta mutlu oldu. Eş ilişkilerine gelince çocuk orada diye aranıza mesafe koymanıza gerek yok ki. Mekanı kısıtlı düşünmeyin çocuk o odadaysa başka alternatifler düşünebilirsiniz Benim düşüncelerim böyle.
@greyfurt kasılmayı yaşasan bence anlarsın. Çok da öğrenmeye çalışma sonrA insan dikkat kesiliyor boşa stres olmana neden olabiliyor
Dün akşam destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum tatlı anneler. İyi ki varsınız.
ben de oyle yogun olmuyor cnm. bazen yururken ya da otururken oliyor.Kızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
hazirla mutlaka bende erken diye bosvermistim gecen hafta 31 haftalik kuzenim erken dogum yapincaa eteklerim tutuştu o da cok pisman oldum keske hazirlasaydim dedi28. haftadan, 3. trimesterdan günaydınlar herkeseee
Bayram dönüşü 30. haftaya geleceğim, inanamıyorum!
Zaman nasıl hızlı geçiyor..
Ben 36. haftaya kadar çalışıp sonra doğum iznine ayrılıp ailemin yanına Ankara’ya gideceğim.
Bütün eşyalarımız vs orada.
Ama sizler söyleyince bi telaş yaptım, acaba burada da bi hastane çantası hazırlasam mı ne olur ne olmaz diyorum
bende karnimin altinda sol tarafta hissediyorum, ayni ritimde devam ediyor birkac dakika suruyor, zaten en son gittigimde bebegin basi orda demisti doktorHickirik bence de . Ben alt karin tarafinda hissediyorum başı da asagida zaten :) dün gece oldu ritmik bir sekilde
Bebekte anne de iyidir inşallah:)hazirla mutlaka bende erken diye bosvermistim gecen hafta 31 haftalik kuzenim erken dogum yapincaa eteklerim tutuştu o da cok pisman oldum keske hazirlasaydim dedi
Gayet guzel canim.doktorun abartmış bence benim 1150 gramdi pazartesi ve gayet guzel.dedi bence.doktorun abartmis sen normal.protein ağırlıklı beslen yogurt kefir ceviz meyve gerisini Allaha birakKızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Kızlar aşırı vajina ağrısı yaşıyorum yürümemi zorlaştırıyor doktor ne desem normal diyor o yüzden aramadim boyle bir durum yaşayan var mi eger anormal bir durumsa acile gidicem okul çıkışı bilemedim evham yapmakta istemiyorm
Süpersin valla. Stoklar bitmiş. Güncellenir diye bakıyorum aradaBen satınaldım bilehem de senin yazdığın saatlerde. Bi de çok özeniyordum, bu markanın emzikli uyku arkadaşını aldım tavşan
Ama senin bebişin önden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam tatlım. Takma kafana bence. Yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyordur o da. Haftasına göre bence gayet iyi.Kızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
bebek kuvezde canim anne de iyi allaha şükürBebekte anne de iyidir inşallah:)
10 gün önce de mi gitmiştin en son.. Haftasıyla uyumlu değil mi yani doktor olumsuz bişey dedi mi daha çok yemelisin o zaman.. Bel ki de şeker diyetine girdin diye azaldı kalori alımın ben de iki gündür dahs az yiyorum bu şeker gudubeti yüzünden korkuyorum çünkü yükselirse diye.. Sıkma canını bence porsiyonunu büyüt biraz yeme sıklığını da arttır ara öğün yap kendine çünkü son 3 ayda aşırı ihtiyacı oluyor bebeğin.. İnşallah Bi dahaki kontrolde güzel haberlerle döneceksin hiç sıkma canını canımKızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Canim doktor degilim.neticede isine karismakngbi olmasinntabi adamin ama 10 gunfr 1 cm almasi ve 130 gram almasi bana cok normal geldi ve ve haftasina gore boyu kilosu baya baya iyiKızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Ultrasonda 30haftalık olarak gösteriyor 2hafta ilerdeymis. İnşallah öyledir canım teşekkür ederimAma senin bebişin önden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam tatlım. Takma kafana bence. Yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyordur o da. Haftasına göre bence gayet iyi.
bwbegin gayet saglikli.cnm. korkma sen. kilosu boyu masallah. eger birkac hafta kontrole gitsen ve hic kilo almasa, hic boyu uzamasa sorun derdim....icini ferah tut.Kızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış
Evet canım en son 10 gün önce gitmiştim. 2hafta önden gidiyor aslında ama 10günlük bir sürede doktor 250-300gram alması gerek sağlıklı bebek diyince acaba dedim benimki mi sağlıksız niye az almış kiloyu diye düşündüm10 gün önce de mi gitmiştin en son.. Haftasıyla uyumlu değil mi yani doktor olumsuz bişey dedi mi daha çok yemelisin o zaman.. Bel ki de şeker diyetine girdin diye azaldı kalori alımın ben de iki gündür dahs az yiyorum bu şeker gudubeti yüzünden korkuyorum çünkü yükselirse diye.. Sıkma canını bence porsiyonunu büyüt biraz yeme sıklığını da arttır ara öğün yap kendine çünkü son 3 ayda aşırı ihtiyacı oluyor bebeğin.. İnşallah Bi dahaki kontrolde güzel haberlerle döneceksin hiç sıkma canını canım
Ya doktor da var ya. İçini ferah tut inşallah sen ona en iyi gelecek şeyleri yiyorsun daha da takma kafana Rabbime emanetler inşallah.. Bence gayet de yolunda sonuçta durmamış ki ilerlemiş 10 günde de gelişimi.. Bu da sağlıkla büyüdüğünü gösterir..Evet canım en son 10 gün önce gitmiştim. 2hafta önden gidiyor aslında ama 10günlük bir sürede doktor 250-300gram alması gerek sağlıklı bebek diyince acaba dedim benimki mi sağlıksız niye az almış kiloyu diye düşündüm
Ben bide koldan deniyim o zaman oda farketmez dmi canmen cok bacak acir. hatta bazen sisebilir igne yerin korkma. pantolonun utu cizgisini dusun. ortadan gecen. sag bacagin olsun misal, o cizgi ile sag yan arasinda kalan bolgeye yapiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?