2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
en cok bacak acir. hatta bazen sisebilir igne yerin korkma. pantolonun utu cizgisini dusun. ortadan gecen. sag bacagin olsun misal, o cizgi ile sag yan arasinda kalan bolgeye yapiliyor.
iyi olmana sevindim cnm.
ben de oyle yogun olmuyor cnm. bazen yururken ya da otururken oliyor.

hazirla mutlaka bende erken diye bosvermistim gecen hafta 31 haftalik kuzenim erken dogum yapincaa eteklerim tutuştu o da cok pisman oldum keske hazirlasaydim dedi

Hickirik bence de . Ben alt karin tarafinda hissediyorum başı da asagida zaten :) dün gece oldu ritmik bir sekilde
bende karnimin altinda sol tarafta hissediyorum, ayni ritimde devam ediyor birkac dakika suruyor, zaten en son gittigimde bebegin basi orda demisti doktor

Kızlar tünaydın. Bugun kontrole gittim bebek 10günde sadece 1santim uzamış 39cm olmuş ve 130gram almış yani 1380gram olmuş. 27+5 günlük şuan. Doktor bu haftalarda 250 300 gram alması gerekiyor sağlıklı bir bebeğin dedi. Bebek için süt yumurta somon tavuk sebze yemen lazım dedi. Zaten şeker diyetindeyim bunları yiyorum dedim. Bilmiyorum moralim çok bozuldu. Hergün muz ceviz kaşar yedim hiç etkisi olmamış

Gayet guzel canim.doktorun abartmış bence benim 1150 gramdi pazartesi ve gayet guzel.dedi bence.doktorun abartmis sen normal.protein ağırlıklı beslen yogurt kefir ceviz meyve gerisini Allaha birak

Vajina derken vajinanın yanındaki kemikleri mi kastediyorsun? Orası sanırım leğen kemiği oluyor, ben zamanında hafif bir kaza atlatıp leğen kemiğimi kırmıştım da ordan biliyorum. Benim de o tarz ağrılarım oluyor ama aşırı değil. Çok aşırıysa doktoruna danış bence.

Kızlar bana yüzmek inanılmaz iyi geliyor ya. Resmen hafifliyorum, ödemim olmuyor, bel sırt ağrılarıma bile iyi geliyor. Yürümeye cesaret edemiyorum zaten bu sıcaklarda. Tavsiye ederim.

Ama senin bebişin önden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam tatlım. Takma kafana bence. Yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyordur o da. Haftasına göre bence gayet iyi.

10 gün önce de mi gitmiştin en son.. Haftasıyla uyumlu değil mi yani doktor olumsuz bişey dedi mi daha çok yemelisin o zaman.. Bel ki de şeker diyetine girdin diye azaldı kalori alımın ben de iki gündür dahs az yiyorum bu şeker gudubeti yüzünden korkuyorum çünkü yükselirse diye.. Sıkma canını bence porsiyonunu büyüt biraz yeme sıklığını da arttır ara öğün yap kendine çünkü son 3 ayda aşırı ihtiyacı oluyor bebeğin.. İnşallah Bi dahaki kontrolde güzel haberlerle döneceksin hiç sıkma canını canım

Canim doktor degilim.neticede isine karismakngbi olmasinntabi adamin ama 10 gunfr 1 cm almasi ve 130 gram almasi bana cok normal geldi ve ve haftasina gore boyu kilosu baya baya iyi

Ama senin bebişin önden gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam tatlım. Takma kafana bence. Yeni beslenme düzenine alışmaya çalışıyordur o da. Haftasına göre bence gayet iyi.
Ultrasonda 30haftalık olarak gösteriyor 2hafta ilerdeymis. İnşallah öyledir canım teşekkür ederim

bwbegin gayet saglikli.cnm. korkma sen. kilosu boyu masallah. eger birkac hafta kontrole gitsen ve hic kilo almasa, hic boyu uzamasa sorun derdim....icini ferah tut.

Evet canım en son 10 gün önce gitmiştim. 2hafta önden gidiyor aslında ama 10günlük bir sürede doktor 250-300gram alması gerek sağlıklı bebek diyince acaba dedim benimki mi sağlıksız niye az almış kiloyu diye düşündüm

Ya doktor da var ya. İçini ferah tut inşallah sen ona en iyi gelecek şeyleri yiyorsun daha da takma kafana Rabbime emanetler inşallah.. Bence gayet de yolunda sonuçta durmamış ki ilerlemiş 10 günde de gelişimi.. Bu da sağlıkla büyüdüğünü gösterir..

en cok bacak acir. hatta bazen sisebilir igne yerin korkma. pantolonun utu cizgisini dusun. ortadan gecen. sag bacagin olsun misal, o cizgi ile sag yan arasinda kalan bolgeye yapiliyor.
Ben bide koldan deniyim o zaman oda farketmez dmi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…