2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Orman 45 dk uzaklikta camlidere kizilcahamam

Aha benimkiler.. Hergün park turu mecburi bugün çıkmadık birbirlerine sataşıp durdular enerji atamıyorlar bize patlıyorlar ama ben de halsizim bugün yaa kasılıp durdu bebiş yattım hep napiym
Ya benimkinin etrafında hiç cocuk yok..O da haklı çocuklarla oyun oynamak istiyor..etrafında tek cocuk abimin kızı onu da haftada bir görüyor zaten..O yüzden çıkarıyorum bende hergun..yoksa nerde enerji atıp kiminle oynayacak baska

Canısı alışkanlık oluyor çok normal. Aslında güzel tarafları da var aradığın birçok şeyi birarada bulabiliyorsun faydalarından elbetteki yararlanmak lazım. Ama düşünsene öyle bir büyüsü var ki avmlerde herşey insanların algısını dondurmak için tasarlanmış resmen güneşin battığını farkedemiyorsun göremiyorsun zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Bana fazlası cidden tehlikeli geliyor.

Ve magazalarda, böyle yerlerde hic saat olmaz. İçerde gecirdiginiz zamani fark etmeyin diye.

@peridrol84 oyun arkadasi yok diye cocuguna oyun arkadasi yapan ana gibi ana!

korkutma kendini. vesvese yapma. asiri yorgunluktan agriyor sagin solun. Allah esirgesin bisi olacak olsa coktan olurdu.
ama dikkat etmelisin kendjne. karninda 2 minis var. zaten dogduklari zaman istemedigin kadar ev isi sana bakacak.

Kız netcen bana kalsa kuluçkaya yatıcamda bizim velet durdurmuyor ki evde...daha akşam dan başlıyor anne yarın ne zaman parka gidicez diyeoğlum yorgunum deyince de anne parkta oturur dinlenirsin diyor..kıyamıyorsun ki
ya o modelden bende de var. anne hani senin karninda bebis var ya, sen yorulma bahcede otur ben oynayim diyor .. olmazsa komsu teyzeleri sayiyor. onlardan biri cikarsin sokaga diye
Tansiyon oldum olası düşüktür benim..şuan yine öyle..normalde 10/5 taşırım...şuan da da 11/4 yada 11/5 falan...sıfır tuzsuz yesem bu sefer de tansiyon yerlere düşecek
dr.una sen bi dais cnm benim. cok sismis cidden..tansiyondan olmamasi super haber. ilk akla o geliyor cunku ve ciddi tehlike. bende de tansiyon 11-6. tuzu sifirlarsam yapisir kalirim yere
yok annem yok. sehrin disinda hep... oyle aksam ketyfime gidip gezegim diyecegin orman da yokkk.

Evet kesinlikle tasarim o sekilde yani sen iceri giriyosun kucuk bi kasaba gibi hani herseyini al yeterki burdan ayrilma seni somurebildigimiz kadar somurelim cuzdanini bosaltip cikaralim sen de wakit gecirdigini zannet bos vaktini degerlendirdigini zannet olay bu... Ewet tehlikeli zaten canim sanal bi gezme oluyor

Gecmis olsun Maşallah sana bu saydiklarinin yarisini yapsam perte cikiyorum iki gundur zaten ayaklarım sismeyede başladı artık hiç yapamıyorum bu haftalardan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor boşver işi fln önce senin ve bebislerin sağlığı bol bol dinlen ve bol sıvı tüket

Ve magazalarda, böyle yerlerde hic saat olmaz. İçerde gecirdiginiz zamani fark etmeyin diye.
Kesinlikle işte bu yüzden avmden bir çıkıyorsun ki ohaa hava kararmış ne ara akşam oldu diyorsun :)

yok annem yok. sehrin disinda hep... oyle aksam ketyfime gidip gezegim diyecegin orman da yokkk.
Ah ankarada yaşamak zor o vakit :/ buarada oğluşuna çok çok geçmiş olsun canım biran önce iyileşir inşallah Rabbim dermansız hastalık vermesin yeterki

Malesef öyle canım diyorum ya garip bir büyüsü var ve insan ister istemez kapılıyor.

amin canim amin...

hayirki aksamlar arkadaslar bende ankaraad sinavimi atlatyim geldim insallah hepsind3n gecerim okul biter
butun hastalara halssizlare gecmis olsum Alalh iyilik guc kuvvet versin bende diz kapagin alti sis hemde agroyo bi bacagim sabah krampla uyandim
iki gundr fena uykusuzm
herkesin bayrami simdiden mubarek olsun⚘⚘

cok moralim bozuk ya bebegimin hicbirseyi yok babasi cok rahat ne beşik ne dolap ne arabası var ne zaman alicaz ne yapacaz artik cok sıkıldım herseyi ben mi dusuncem bu erkekler niye böyle bi de kaynanam bizde allahim her lafa atliyor esimle iki sohbet edemiyoruz bakkala bile gitsek pesimize takiliyor. siz gidin benim ne işim var demiyor.

Canım alınacak şeyler konsnda eşin hep böyleyse demek ki tarzı bu oldgu gibi kabullenmktn başka çaren yok. Hem bunlar elde para varsa 2 saatte alinck şeyler hiç üzülme biz oda takmni aldk halâ kurmaya usta cagirip yaptrmdk mesela.
Kaynanlrda sürekli siz de değiller diye geçir içinden gdcklr diye düşün üzülme. Sana karşı yaptıkları olursa eşine söyle arada o kalsn sen degl canim

canım artık herşey internetten alınabiliyor. Madem beraber bakamıyorsunuz eşini ikna et mobilya tarzı şeyleri ikea gibi sitelerden ısmarla gelsin. Kurulumunu eşin yapar basit. Arabayi filan da oyle yap. Belli miktarin uzerinde alisverislere hep.kargo bedava zaten. Kendini de uzme oturdugun yersen bitir isini. Kaynananla beraber mi yasiyosunuz?

hep boyle malesef ben kendim gidip alabilsem hic ugrasmadan annemle gidip alirim maddi olarak sıkıntım yok zaten calisiyorum ama bu tarz mobilya satan yerlere arac olmadan gidilmiyor bende de arac yok... Kaynanaya gelince kp vefat etti gorumcem de evlendi ortada kaldi kendi evi var ama 7 24 bizde kalıyor esim de annesine hic kiyamaz ayip olmasin diye nezaketen çağırıyor ama kadin kuyruk gibi pesimizde zaten ilerde bizimle yasayacak napcam bilmiyom psikolojim bozuldu surekli dusunmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…