Cokbkizardim surekli avm ye gidenlere simdi kendimde avm ci oldum alacagimi alip yemek yiyip cikiyorum
Aynen acelesi yokki
Valla canim bencillikse bencillik kendini korumaya al icin rahat etmesede mecbursun bırak dağınık kalsin.nhaklısınız anlayamıyor ben ağrı çekmeye başlayınca ne yaptım ben diye o da çok kötü oldu. Zorlama gibi değil de..
Ya ben düşünemedim gerçektenhani sanki yapamam deyince bencillik ediyormuşum gibi geliyor. Halbuki artık tehlikeli haftalar.. Nasıl yaptım ya nasıl
Evet canim ben de sevmezdim haklisin ihtiyacta degil aslinda sicak olunca bu sefer sicaktan kacmak icin girer oldum kostebek gbi kapali alandan cikamiyorumBen oldum olası sevmiyorum avmleri kışın bir nebze kurtuluş oluyor soğuk havalarda ama özellikle yazın miss gibi havada neden 4 duvar arasına kapatır insan kendiniiiiiihtiyaç için gitmek ayrı kuzum ama kuru kalabalıktan bahsediyorum ben :)
Orası doğru yavrum aslında :)Kartlarla yasiyor herkes tatlim.kredi.kartlariyla
L labfaresi karsi tarafin senin durumunu anlamasini bekleme benim adir hidir elden gelen budur de yapabildigin kadar yap sinir koy bosver simdi yikadin da noldu Allah askina kendini dusunmuyosan bebelerini dusunValla canim bencillikse bencillik kendini korumaya al icin rahat etmesede mecbursun bırak dağınık kalsin.n
İste ben de dillendirmek istemwdim oyle bi sonucta olabilirdi yok canim benim icini rahat tut olsa su zamana olurdu zaten ama bi daha zorlama kendini pisman olacagin sonuclar cikmasin hersey vaktinda guzel
Dinlen sen güzelce doktoruna git canim rahim uzunluguna baksin normalmi degerler icin rahatlasın ama mumkunse yerinden kalkma en azından iki uc gun kotu dusunme Allah korusun ama ders olsun yapma daha Allaha emanet yavrular
Valla canim bencillikse bencillik kendini korumaya al icin rahat etmesede mecbursun bırak dağınık kalsin.n
Benim de kocam bayılır avm gezmeye yazın çekemiyorum ben akşamüstü sahile gitmek en güzeli bebiştee şöyle klima havası değil de miss gibi deniz havası alsın annesiiii :) aslında hepimizi döndürüyor be yavrum ne kadar istemesekte napalım :)Evet canim ben de sevmezdim haklisin ihtiyacta degil aslinda sicak olunca bu sefer sicaktan kacmak icin girer oldum kostebek gbi kapali alandan cikamiyorumkapitalist sistem beni de carklarinda donduruyor artik
İyi haberlerle insallah ılık dus al guzelce yaglan sonrasinda hafif.masaj yap.kasik.gobegine ayaklarini yukselt.kaldirip yat sola yat dinlen.guzelce iyi haberlerini bekliyoruz Allahin İzniyle.biseycikler.olmaz iyi düşünallah razı olsun bundan sonra böyle yapacağım haklısınız siz. Mesele sadece benim meselem değil iki tane çocuğun haayatı bana emanet. Bir müsibet bin nasihatten iyi derler ama sizin nasihatleriniz de beni kendime getirdi.
Rahim uzunluğu en son çok iyi demişti. Salı günü randevum var zaten inşallah tekrar bakılacak. İki gün korurum kendimi.
İyi ki varsınız sağolun, kensime getirdiniz beni.
Ankara da deniz var da biz mi gitmedik gardassssBenim de kocam bayılır avm gezmeye yazın çekemiyorum ben akşamüstü sahile gitmek en güzeli bebiştee şöyle klima havası değil de miss gibi deniz havası alsın annesiiii :) aslında hepimizi döndürüyor be yavrum ne kadar istemesekte napalım :)
İyi haberlerle insallah ılık dus al guzelce yaglan sonrasinda hafif.masaj yap.kasik.gobegine ayaklarini yukselt.kaldirip yat sola yat dinlen.guzelce iyi haberlerini bekliyoruz Allahin İzniyle.biseycikler.olmaz iyi düşün
Kız netcen bana kalsa kuluçkaya yatıcamda bizim velet durdurmuyor ki evde...daha akşam dan başlıyor anne yarın ne zaman parka gidicez diyeçok geçmiş olsun tatlim bol su ic Allah sifa versin
gecmis.olsun canim.Allah şifa versin keske.senin.gibi deneyimli.olabilsek.bizde
Tulumuna bayıldım al bence❤ gule.gule giyy
peridrol84 anca.gezzzz gezzz sonra sissstim sisersinn dinlen.arada otur
Yavrum yaaa tamam.kiyamazsin ama fazla ayakta kalma otur cocuk hakliKız netcen bana kalsa kuluçkaya yatıcamda bizim velet durdurmuyor ki evde...daha akşam dan başlıyor anne yarın ne zaman parka gidicez diyeoğlum yorgunum deyince de anne parkta oturur dinlenirsin diyor..kıyamıyorsun ki
Aha benimkiler.. Hergün park turu mecburi bugün çıkmadık birbirlerine sataşıp durdular enerji atamıyorlar bize patlıyorlarKız netcen bana kalsa kuluçkaya yatıcamda bizim velet durdurmuyor ki evde...daha akşam dan başlıyor anne yarın ne zaman parka gidicez diyeoğlum yorgunum deyince de anne parkta oturur dinlenirsin diyor..kıyamıyorsun ki
Tansiyon oldum olası düşüktür benim..şuan yine öyle..normalde 10/5 taşırım...şuan da da 11/4 yada 11/5 falan...sıfır tuzsuz yesem bu sefer de tansiyon yerlere düşecekaynen cnm
cnm bana da fazla geldi. tansiyonun ne almde senin? dr.a bi gostersen.
saol cnm.
saol kuzum.
ben de oglumla tecrubeleniyorum..sizlerde kuzulariniz dogumca tecrubeli hale geleceksiniz merak etme :)
yeterki ne kadar zor olursa olsun cocugunuzu iyi gozlemleyin iyi taniyin.
Benim 0 tuz tansiyon 10 4 canim vucut yapiyorTansiyon oldum olası düşüktür benim..şuan yine öyle..normalde 10/5 taşırım...şuan da da 11/4 yada 11/5 falan...sıfır tuzsuz yesem bu sefer de tansiyon yerlere düşecek
Üzdün be hacıAnkara da deniz var da biz mi gitmedik gardassss
Haklisin canim ewwet aksam esim sahile de goturse evimiz yakin Allah tan, galiba en cok avm ye gidiyorum diyebilirim maalesef bi ara yeni evliyken surekli ikea ya gidiliyodu falan oyle oyle kapali alana iyce alistim bide alacaklarim ayni binada oluyo atiyorum ebebekti english home du iste hamile degilken giyim magazalari sonra yemek yiyoruz falan derken ben iyce avm bagimlisi olmusum bile... Simdi mesela avm lerde cocuklara etkinlik oluyo aaa diyorum cocukta ilerde katilir etkinlikleri takip ederim falan derken kendime bakinca avm aliskanligi edinmisimBenim de kocam bayılır avm gezmeye yazın çekemiyorum ben akşamüstü sahile gitmek en güzeli bebiştee şöyle klima havası değil de miss gibi deniz havası alsın annesiiii :) aslında hepimizi döndürüyor be yavrum ne kadar istemesekte napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?