2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Artık azarlar mısınız tebrik mi edersiniz bilmiyorum öyle bir halt yedim ki...
Dün öğlen evden bir çıktık akşam 6 ya kadar alışveriş. Sonra yetmedi "ayy festival varmış" deyip 1-2 saat orada oyalandık. Eve gel yemek telaşesi.. Hadi sahuru bekleyelim dedik. Sahurda bu sefer bebeklerin eşyalarını yıkayalım dedi eşim. Manyağım ben de hee olur dedim. Sabahın 8 ine kadar bebek eşyası asmaca derken...

En son yatağa yattığımda belimi kuyruk sokumunu hissetmiyordum. Geberdim acıdan, ağrıdan. Bunu niye yaptım bilmiyorum. Üstelik bir ayağım kırıktı ve daha tam iyileşmedi. Topallaya topallaya sabaha kadar iş yaptım evde. Hala kendime gelemedim haliyle.

Ben bu adama hayır yorgunum, iş yapmak istemiyorum diyemiyorum yaa nasıl çözeceğim bu durumu

Tebrikler tebrikler yahu neden.boyle yapıyorsunuz caninizin.kiymeti yok mu evet ayagin.kırıktı iyilesmeden pes Allah iyiliğini versin.canım ne diyim dinlenin bole böle yapın Allah sifa versin

Bnm annende tutturdu doğuma bn giricem kimse girmesin diye soğuk kanlıdır ama cok-da duygusaldır korkuyorum o beni dün de bn onu sakinlestiririm dur ağlama tansiyonun fırlayacak diye:))

Bunlari ben hamile degilken yapsam 3 gun yataktan cikmam

Her gün her saat avm mi? Para ve vakit çok demek ki vay arkadaş tüketim çılgını toplum olduk
He valla ben sinemada çalışıyordum hergün aksatmadan film izlemeye gelen birçok insan oluyordu arkadaş gibi oluyorduk bir süre sonra hiçbirşeyi tadında yapmayı beceremiyoruz malesef. İlle cılkını çıkarıcaz. Ben inanmıyorum kimsenin parası olmadığına ahahahah

Bu ayakla olacak şey mi onu bırak sağlam insana bire ağır bu tempo sabaha kadar.. İşte ısınmışsın sen de ama yapma ben en son cam silecem diye düştüm Allah korudu daha da kımıldamıyorum.. Geri kalan şeyleri de yavaş yavaş yapıcam başka yol yok bebiş taşıyoz burda

Cokbkizardim surekli avm ye gidenlere simdi kendimde avm ci oldum alacagimi alip yemek yiyip cikiyorum

Kartlarla yasiyor herkes tatlim.kredi.kartlariyla

Tebrikler tebrikler yahu neden.boyle yapıyorsunuz caninizin.kiymeti yok mu evet ayagin.kırıktı iyilesmeden pes Allah iyiliğini versin.canım ne diyim dinlenin bole böle yapın Allah sifa versin

Bunlari ben hamile degilken yapsam 3 gun yataktan cikmam

valla büyük salaklık ettim farkındayım. Bi de ikiz gebeyim. Eşime de dedim. Bana iş deme artık diye. Hüngür hüngür ağladım hem ağrıdan hem pişmanlıktan. Benim acilen hamileyim nazı yapmayı öğrenmem gerekiyor

oldu mu ama simdi
hem de ×2 bebekle.
gezmen neyse de eve gelince de sahur bekle is yap nedir. burada kizdim. yazik canina. esin de iş yapmak istiyorsa ben yatiyorum hadi sen yap de.

Kiz nazlanma da degilki aslinda sadece durumunun farkinda ol bak ikiz bebek tasiyorum diyosun Allah korusun bu kadar yorgunluk cok kotu seylere sebep olur kendi caninin kiymetini bil

Biz tekiyle.ne haldeyiz kuzum kasilmalar agrilar birde iki ya yapma.gözünü seveyim yavrucuklara yazık dursun is kalsin.ne.olcak

oldu mu ama simdi
hem de ×2 bebekle.
gezmen neyse de eve gelince de sahur bekle is yap nedir. burada kizdim. yazik canina. esin de iş yapmak istiyorsa ben yatiyorum hadi sen yap de.
Kiz nazlanma da degilki aslinda sadece durumunun farkinda ol bak ikiz bebek tasiyorum diyosun Allah korusun bu kadar yorgunluk cok kotu seylere sebep olur kendi caninin kiymetini bil

Biz tekiyle.ne haldeyiz kuzum kasilmalar agrilar birde iki ya yapma.gözünü seveyim yavrucuklara yazık dursun is kalsin.ne.olcak

ben bunu düşünemedim işte. Bu kadsr yorgunluk allah korusun ya erken doğuma sebep olursa şimdi çok daha pişman oldum. Ah aptal kafam...

Cahillik ettim resmen, yanımda dur diyen de olmayınca...

Kızlar bişey olmsz dimi dinlenirsem, bi daha yapmazsam?

İste ben de dillendirmek istemwdim oyle bi sonucta olabilirdi yok canim benim icini rahat tut olsa su zamana olurdu zaten ama bi daha zorlama kendini pisman olacagin sonuclar cikmasin hersey vaktinda guzel

Dinlen sen güzelce doktoruna git canim rahim uzunluguna baksin normalmi degerler icin rahatlasın ama mumkunse yerinden kalkma en azından iki uc gun kotu dusunme Allah korusun ama ders olsun yapma daha Allaha emanet yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…