2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gece gece sinirlenme bosver, gaza getirmis gibi olmiim ama baslarim o dugune. yaninda annen olsun olmasin, yahu cocuk iki uc haftalik olsa hadi yine neyse. uc gunluk lohusa kadinla yeni dogmus bebegin evde.

ay gece gece bastilar bana. iftar agir mi geldi (sanki oruc tutuyorum yaa tum ramazan 9 bucuk 10 da yedim bende), ne oldu anlamiyorum. sabah 05.40ta kalkicam, resmen alev topuyum. pervaneyi getirttim kocama koydum odaya tam bana dogru, esiyo. hala soguyamadim noluyo yaa. ilk 30 derecede boyleysem

R Rzg14 gecmis olsun canim hala toparlamamis senin oglan, Allah iyiligini versin!

I ikuayko sen niye daraldin aksam aksam. bosver.

Efelihayat kiz özledim seni, iyisin dimi?

Hosgeldin bebişim vallahi iyi.olmaya çalışıyoruz sıcak daralti sisme yakinda alev alcaz uyuyamiyorum basiyorlar sen.nasilsin nasil.gidiyor sıcak harici izine ne.zaman.cikiyorsun dogum.izni

Masallah masallah vallahi zorla kendine nazar ettircen Allah iyiligini versin sanslisin tatlim.masallah

Hosgeldin bebişim vallahi iyi.olmaya çalışıyoruz sıcak daralti sisme yakinda alev alcaz uyuyamiyorum basiyorlar sen.nasilsin nasil.gidiyor sıcak harici
iyiyim canim aslinda, pazar miskinligiyle dolu dolu gecen bi netflix gunuydu bugun. karnim cok sisti yaa. yarin is, kafamda bi ton is var hic huyum degildir isi dusunmek geceleri aslinda, noluyosa bana.
egilmenin zorluklarini konusmussunuz. uzerine cokcokafedersiniz wc zorluklarini ekleyebilirmiyim. bikac kez tahareti yapmayi gozum kesmediginden dusa bile girdim. cokcokpardon bi ben mi boyle sacma seyler yapiyorum hayir diyin lutfen

Doğum iznin.ne zaman.canim.rahat birak.kendini işi eve getirme

Yani gitmese kendini kötü hisseder belki sizinkiler yanında diye içi rahat biraz erkekler zaten çoğu konuda çok rahat kız boşver sen ve bebişin iyi olun da o zamana bakarsınız duruma göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…