Insallahhh insallahhhh...Bu akşam bi ara duygusala bagladim zaten nerdeyse aglayacaktim...doguma gideceğim.an gözümün önüne geldi oğlumu bırakıp nasıl gidicem diye
Ablam doguma gıttı yegenıme ben baktım. Bırakıcagın kısı guvendıkse gozun arkada kalmaz merak etme. Ona arkadas kardes getırceksın ınsallah. Bu ara gercekten fazla duygusallık oluyor.
temmuz 11 son is gunum. uzak mesafede toplantilarim olmasa aslinda koymiicak. yarin yine once arabayla 20 dk, sonra trene bin 1,5 saat, bide 10 dk bisikletle ofise git. eziyet.
Ablam doguma gıttı yegenıme ben baktım. Bırakıcagın kısı guvendıkse gozun arkada kalmaz merak etme. Ona arkadas kardes getırceksın ınsallah. Bu ara gercekten fazla duygusallık oluyor.
En yakınlar hastane olacağından oğlumda yanımız da olur heralde..onun da hemen görmesini isterim..Ama o an ona bakıp ameliytaa gitmek canlanıyor da gözümün önünde kötü oluyor
En yakınlar hastane olacağından oğlumda yanımız da olur heralde..onun da hemen görmesini isterim..Ama o an ona bakıp ameliytaa gitmek canlanıyor da gözümün önünde kötü oluyor
Yok canım takma onları kafana oglun senı sabırla bekler emın ol hem yakın bak. Ben yegenıme bır gun evde baktm akıllı oluyorlar sormadı bıle annem nerde dıye. Dedım sana kardeş oyuncak almaya gıttı. Istersenız kardesı ıle arasında ıyı bır bag olsun ıstersenız aklı daha ermıyorsa kardesı geldıgı an ona ıstedıgı bır oyuncagı ıle getırın kardesın bu oyunca getırmıs sana dıye. O zaman guclu bag oluyor kıskanclık olmuyor. Yegenıme oyle yapmıslardı.
Sen kokoş oldugun icin sekerim tabiki senin tarzin degil elaide
neyse kuzum az kalmis izin turkiyede 32. Haftada basliyor orda gecmis Allah kolaylik versin
Yok canım takma onları kafana oglun senı sabırla bekler emın ol hem yakın bak. Ben yegenıme bır gun evde baktm akıllı oluyorlar sormadı bıle annem nerde dıye. Dedım sana kardeş oyuncak almaya gıttı. Istersenız kardesı ıle arasında ıyı bır bag olsun ıstersenız aklı daha ermıyorsa kardesı geldıgı an ona ıstedıgı bır oyuncagı ıle getırın kardesın bu oyunca getırmıs sana dıye. O zaman guclu bag oluyor kıskanclık olmuyor. Yegenıme oyle yapmıslardı.
Sen kokoş oldugun icin sekerim tabiki senin tarzin degil elaide
neyse kuzum az kalmis izin turkiyede 32. Haftada basliyor orda gecmis Allah kolaylik versin
Çocuktan önce öyleydi de çocuktan sonra da pek bi kokosluk kalmadı acikcasiama.her an oğlum sayesinde tekrar gelebilir..küçük adam ya durup durup bana dışarı çıkarken özellikle makyaj yapsana anneee parfüm.siksana anneeee
Çocuktan önce öyleydi de çocuktan sonra da pek bi kokosluk kalmadı acikcasiama.her an oğlum sayesinde tekrar gelebilir..küçük adam ya durup durup bana dışarı çıkarken özellikle makyaj yapsana anneee parfüm.siksana anneeee
temmuz 11 son is gunum. uzak mesafede toplantilarim olmasa aslinda koymiicak. yarin yine once arabayla 20 dk, sonra trene bin 1,5 saat, bide 10 dk bisikletle ofise git. eziyet.
hamileligin basinda hadi neyse, ama su anda o trende 1,5 saat oturmam gerektigini dusundukce..
yarin ofiste iyi olsam bile nazlanmayi dusunuyorum. uykusuz geceler konusu yalan degil zaten, hafif abartmak hicte fena olmaz. zaten gozumun icine bakiyo patron ‘nekadar daha idare edebilir bu kiz’ diye korkarak korktugu basina gelsin yavastan.
Kızlar iyi geceler bugün biraz fazla yürüdüm galiba çok fenayım.Çatı ağrısı denen şey mahvetti beni .Oturup kalkamıyorum yatakta sağdan sola dönerken baya kemiklerim ağrıyor.Ayakta pantolunumu çamaşırımı bile zor giyiyorum.Zaten on gündür zorlanıyordum bugün iyice arttıDikkat edin çok fazla yormayın kendinizi.
iyiyim canim aslinda, pazar miskinligiyle dolu dolu gecen bi netflix gunuydu bugun. karnim cok sisti yaa. yarin is, kafamda bi ton is var hic huyum degildir isi dusunmek geceleri aslinda, noluyosa bana.
egilmenin zorluklarini konusmussunuz. uzerine cokcokafedersiniz wc zorluklarini ekleyebilirmiyim. bikac kez tahareti yapmayi gozum kesmediginden dusa bile girdim. cokcokpardon bi ben mi boyle sacma seyler yapiyorum hayir diyin lutfen
Insallahhh insallahhhh...Bu akşam bi ara duygusala bagladim zaten nerdeyse aglayacaktim...doguma gideceğim.an gözümün önüne geldi oğlumu bırakıp nasıl gidicem diye
ayni durumdayiz. ama ben oglum ve esimle gidecegim hastaneye. baskasi olmayacak. ben rahat hissedince arariz herkesi. oglumu bayadir hazirliyorum. 1 gece kardesinle ben hastanede uyuyacagiz, kardesinin sagligi icin gerekli dedim. sende babanla evde gece uyu sabah kalkar kalkmaz bizi almaya gel dedim. o alismis gozukse de ben alisamadim. kafam cok atarsa gecede kalir yanimda.