2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin

Bendim o ya süpermiş, aldırayım ben bir tane o zaman doğum hediyesi kontenjanından

Çarşamba günü inşallah Türkiye'ye geliyorum. İki gündür eşya topla, hediye düşün vs derken ancak bi kaç sayfa okuyabildim. Maşallah 42498249 sayfa eklenmiş toplam 11 saat uçus ve 3 saat aktarma süresince bol bol vaktim olacak gerçi okumaya

Tuvalete oturunca bile bacagim gobegimi sıkıştırıyor ya, gobegim sertlesti artık acıyor.

Egilmek zaten kuğu gölü balesi misali; dizler yanlara açık şekilde
Kendimi gördüm biran kuğu gölü balesi deyince yerden birşey kaldıracak olsam kırk sekle giriyorum

İsim değil ışık demek istemiştim

Günaydın sevgili anneler nasılsınız görüşmeyeli inşallah yolundadır herşey dün aldığımız park beşik bizim eve geldi annemlerden kuruyum dedim hevesle annem bi ton laf söyledi doğmamış çocugun beşiği kurulmazmis daha erkenmis eskilerin bir bildiği varmış cok canım sıkıldı bu eskilerin söylediği şeylerden hevesim kırılıyor sürekli

Canım bence bu sana ders olmuştur. Bnde dayanamayip boyle yordugumda kendimi sonra cektigim agrilardan tobe ediyorum daha da bu kdr yorma kendini. Ayrıca sen esine yapamam degil o sana yapma dicek sen otur sen yorulma dicek demeli yanii. En azindan eve geldikten sonra bisey yapmasaydin iyidi

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin
amin cnm
Aldirma sen. İcinden nasil geliyorsa iyle yap. Eskinim hurafelerine hic gerek yok canim.

Öyle birşey mi varmış ben birini kurdum bile meraktan nasıl diye görmek için koydum odanın kenarına duruyor her sabah beşiğe bakarak uyanmak güzel oluyor mutlu ediyor beni açıkçası :)

Biraz duygusala baglayabilirsin senin esine işler mi bilmem ama.. Bak ben agirlasiyorum gunden gune bikac haftaya cikip dolasamam bakamam bi an once gidelim oram agriyo buram aciyo de.. Bebisimiz esyasiz mi kalsin senin hic mi hevesin yok ask olsun(.. Benm durumum iyiyken gel gidelim dolasalim ya erken gelirse bebek bilemeyiz.. Boyle saydir bakalim kv de azicik kizina fln gitsin varsa bu kdr olmaz ki canim ama iş eşlerde bitiyo onlarin aradaki dengeyi bulmasi gerek onun annesi sonucta sen bisey diyemezsinki kadina..

Ya bi anda bende cok sinirlendim simdii bu duruma Efelihayat nin yorumlarini okuyunca sakinledim yoksa cok feci saydircaktim esine olur mu oyle sey diye.. Bi kez daha sakince konusun 2 gun kalmasin ucakla gitsin gelsin bnce cocugunun dogumu herseyden onemli basima gelse senin gibi dusunur ve kirilirdim. kavga etmeden orta yolu bulursunuz insllh canim

Gül cemali ile başbaşa sın desene. Valla zor ya.. Onlar da yalnız kalmak istemiyor tutunuyorlar evlatlara arada gidip gelse çocukları yok mu başka
idare edicez artik bebisim esim 6 kardes, 5 kiz 1 erkek kizlarin hepsi evli 2 kızı istanbulda yasiyor zaten çalışıyorlar digerleri de yurdun cesitli sehirlerinde yasiyorlar, yani kalıcak bizden baska kimsesi yok diyebilirim ne yazikki

R Rzg14 oğlun nasıl oldu düştü mü ateşi yavrum ya ne geçmez ateşti çocukta sizde mahvoldunuz
Yok cnm. İlacla dusuyor sonr hoppp yukseliyor. Dun ilac 4saat etki ediyordu, simdi 6 saate uzadi sukur. Yarina daha iyi olacak...

Oglu olmayan hanimlar. Size sesleniyorum. Kizlari buyutunce kismetse 1 deerkek cocugunuz olsun. Demin serenat yapiyor sipa bana. İrem dericinin sarkisini soyluyor ama "cok sukur bin sukur annemi verene" diye... Bi de siritiyor kuzucuk

Herkes yolunu bulmus vallahi. 6 cocuk varken ne alaka sana zorunlu kaliyor ki. Oste turk toplumun cahil kaldigi bir konu daha. Zorlamalr insani geren.

Kesinlikle egilemiyorumm çömelip kalkmaktan doguruvericem bi gun

Gunaydin. Bitmiyor eskilerin batillari hurafeleri takilma sen bosver ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…