2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yerim ben o sipayi ya ins biran önce tamamen iyilesir

gunaydin canim! ya bosver konussun dursun. annelerin uzerimizde yaptiklarimizda nekadar buyuk bi etkisi var. yasim ilerledikce fikrini daha da onemsiyor oldum. ama boyle luzumsuz konularda kendini kapatman en guzeli. kaldi ki her an dogabilir.

diger hatunlar sizede merabalar:) hamileligimin ennnn kotu gecesinin sabahinda trenlerdeyim. bana bi sikinti basti, neyse son 35 dk. bu gece bitmiicek dedim ama valla bitti:)

yahu kizlar gece ellerime bisii oldu. yumruk yapamiyodum elimi, ama yaptigim zaman sanki parmaklarim kirik gibi takir tukur yapiyodu? cok tuhaf. sizde de oluyomu bu?

bilemedim cnm ne oldugunu

Karpal tünel sendromu diye birsey vardi ama o mu bilmiyorum canım hamilelikte cok oluyor diye okumuştum

İste ben deno yuzdennhelal olsun dedim bi bucuk saat tren nedir bisiklet vs dayanikli kadinsin masallah

Ya bende alerjiden ölcem birak yuruyuse cikmayi balkona kafamı cikarsam hapsurma krizine giriyorum resmen cok zor cokk
alerji felaket tatlim gecmis olsun
gunaydin. dusmeyen ates yapmislae arkadas. sasi oldum artik he
hala mi ya offf vallahi delirdim yavrum savasiyor
kulagini tika gozlerini kapa.vazifeni.yap
sakin ablammm sakinn hormonlar fren
zaten duydukca sen ve peridrol84 iyiki erkek diyorum.normal de kiz istiyordum ilkini ama iyiki oglusum oluyor
Ateacherlady dedigi gibi pc başında duran annelerde karpal tunel. Sendromu diye bir hastalik var kuzum doktora danis gecmis.olsun

gececek insallah cnm. kv aramis yarin sabah kahvaltiya gelin diyor. cocuk hasta atesli. ankara yaniyor. en az 3 gun evden cikarma der dr. araba sicak atesli bebeyi gezmeye mi goturecegim. ya bile bile sormasi bile cinslik... o zaman biz ugrariz dedi. tabi buyrun dedim. biz baska gun gelebiliriz artik dedim.

Canım bu aralar ellerini çok kullandın mı klavye ve ya bez sıkmak gibi benim de olmuştu karpel tunel sendromu varmış gece uyanıyordum ellerim uyuşmuş tam hissetmiyordum doktoruma sordum. Televizyon filan izlerken altlarına yastık koy geçmezse ateller var onlardan alıp dinlendirebilirsin demişti. Ama dinlendirince bir kaç gün içinde geçti tatlım dinlendir biraz inşallah çabucak geçer

Yani hasta çocukla nereye gidicen ki.. Kendi gelse daha mantıklı.. Ama sen de az yorgun değilsin bugün yatıp dinlenebilseydin biraz. Ateşi nasıl oldu minoşşun

2. çocuğu düşünmüyordum yaaa oldu mu paşam şimdi kafamı karıştırıyorsun:)

Günaydın güzel anneler kramplar başladı bende de.. Doktora gidince söyliim kemiklerim ağrıyor ya o kadar da yoğurt yiyorum ama az geliyo demek..
magnezyum takviye ederler cnm.
Eşime anlattım şimdi özendik bizimde oğlumuz böyle yapacak diye hayal kurduk biran önce iyileşsin miniğin inşallah canım

aminnnn sizlerde gorun boyle tatli dilleri.
Yani hasta çocukla nereye gidicen ki.. Kendi gelse daha mantıklı.. Ama sen de az yorgun değilsin bugün yatıp dinlenebilseydin biraz. Ateşi nasıl oldu minoşşun
ates ilacla kontrolde cnm. ama 8 saatte bir verme asamasina gelseydim rahat edecegim.
ben cok yorgunum cidden. ama laftan anlamazgiller onlar.
bi bayramda oglum kucuktu. gece hic uyutmadi. cikamadik evden. perisandim resmen. kp nasil terbiyesizlik etmisti. biz oraya once gitmedik diye esime saymadigi laf kalmamisti. simdi kv yarin gelelim dedi ama sanmam, kp cins cunku.
2. çocuğu düşünmüyordum yaaa oldu mu paşam şimdi kafamı karıştırıyorsun:)
sen simdi dusunme. bi buyut kuzunu. sonra

günaydın kızlar,
elaide bende de var ben ödemden dolayı oluyor sanıyordum ama, çalışan hamilelerde olurmuş genelde.
ama bu kadar yol gitmeni takdir ettim ben 1 aydır ofisten çalışıyorum, yolu ve görüşmeleri diğer arkadaşlara pasladım, ki ben kendi arabamla gidiyordum. sen bide trenle o kadar saat maşallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…