- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Yerim ben o sipayi yaYok cnm. İlacla dusuyor sonr hoppp yukseliyor. Dun ilac 4saat etki ediyordu, simdi 6 saate uzadi sukur. Yarina daha iyi olacak...
Oglu olmayan hanimlar. Size sesleniyorum. Kizlari buyutunce kismetse 1 deerkek cocugunuz olsun. Demin serenat yapiyor sipa bana. İrem dericinin sarkisini soyluyor ama "cok sukur bin sukur annemi verene" diye... Bi de siritiyor kuzucuk
Amin canimYerim ben o sipayi yains biran önce tamamen iyilesir
gunaydin canim! ya bosver konussun dursun. annelerin uzerimizde yaptiklarimizda nekadar buyuk bi etkisi var. yasim ilerledikce fikrini daha da onemsiyor oldum. ama boyle luzumsuz konularda kendini kapatman en guzeli. kaldi ki her an dogabilir.Günaydın sevgili anneler nasılsınız görüşmeyeli inşallah yolundadır herşeydün aldığımız park beşik bizim eve geldi annemlerden kuruyum dedim hevesle annem bi ton laf söyledi doğmamış çocugun beşiği kurulmazmis daha erkenmis eskilerin bir bildiği varmış cok canım sıkıldı bu eskilerin söylediği şeylerden hevesim kırılıyor sürekli
bilemedim cnm ne oldugunugunaydin canim! ya bosver konussun dursun. annelerin uzerimizde yaptiklarimizda nekadar buyuk bi etkisi var. yasim ilerledikce fikrini daha da onemsiyor oldum. ama boyle luzumsuz konularda kendini kapatman en guzeli. kaldi ki her an dogabilir.
diger hatunlar sizede merabalar:) hamileligimin ennnn kotu gecesinin sabahinda trenlerdeyim. bana bi sikinti basti, neyse son 35 dk. bu gece bitmiicek dedim ama valla bitti:)
yahu kizlar gece ellerime bisii oldu. yumruk yapamiyodum elimi, ama yaptigim zaman sanki parmaklarim kirik gibi takir tukur yapiyodu? cok tuhaf. sizde de oluyomu bu?
Karpal tünel sendromu diye birsey vardi ama o mu bilmiyorum canım hamilelikte cok oluyor diye okumuştumgunaydin canim! ya bosver konussun dursun. annelerin uzerimizde yaptiklarimizda nekadar buyuk bi etkisi var. yasim ilerledikce fikrini daha da onemsiyor oldum. ama boyle luzumsuz konularda kendini kapatman en guzeli. kaldi ki her an dogabilir.
diger hatunlar sizede merabalar:) hamileligimin ennnn kotu gecesinin sabahinda trenlerdeyim. bana bi sikinti basti, neyse son 35 dk. bu gece bitmiicek dedim ama valla bitti:)
yahu kizlar gece ellerime bisii oldu. yumruk yapamiyodum elimi, ama yaptigim zaman sanki parmaklarim kirik gibi takir tukur yapiyodu? cok tuhaf. sizde de oluyomu bu?
İste ben deno yuzdennhelal olsun dedim bi bucuk saat tren nedir bisiklet vs dayanikli kadinsin masallahhamileligin basinda hadi neyse, ama su anda o trende 1,5 saat oturmam gerektigini dusundukce..
yarin ofiste iyi olsam bile nazlanmayi dusunuyorum. uykusuz geceler konusu yalan degil zaten, hafif abartmak hicte fena olmaz. zaten gozumun icine bakiyo patron ‘nekadar daha idare edebilir bu kiz’ diye korkarakkorktugu basina gelsin yavastan.
alerji felaket tatlim gecmis olsunYa bende alerjiden ölcem birak yuruyuse cikmayi balkona kafamı cikarsam hapsurma krizine giriyorum resmen cok zor cokk
hala mi ya offf vallahi delirdim yavrum savasiyorgunaydin. dusmeyen ates yapmislae arkadas. sasi oldum artik he
kulagini tika gozlerini kapa.vazifeni.yapGünaydın sevgili anneler nasılsınız görüşmeyeli inşallah yolundadır herşeydün aldığımız park beşik bizim eve geldi annemlerden kuruyum dedim hevesle annem bi ton laf söyledi doğmamış çocugun beşiği kurulmazmis daha erkenmis eskilerin bir bildiği varmış cok canım sıkıldı bu eskilerin söylediği şeylerden hevesim kırılıyor sürekli
sakin ablammm sakinn hormonlar frenYa bi anda bende cok sinirlendim simdii bu durumaEfelihayat nin yorumlarini okuyunca sakinledim yoksa cok feci saydircaktim esine olur mu oyle sey diye.. Bi kez daha sakince konusun 2 gun kalmasin ucakla gitsin gelsin bnce cocugunun dogumu herseyden onemli basima gelse senin gibi dusunur ve kirilirdim. kavga etmeden orta yolu bulursunuz insllh canim
zaten duydukca sen veYok cnm. İlacla dusuyor sonr hoppp yukseliyor. Dun ilac 4saat etki ediyordu, simdi 6 saate uzadi sukur. Yarina daha iyi olacak...
Oglu olmayan hanimlar. Size sesleniyorum. Kizlari buyutunce kismetse 1 deerkek cocugunuz olsun. Demin serenat yapiyor sipa bana. İrem dericinin sarkisini soyluyor ama "cok sukur bin sukur annemi verene" diye... Bi de siritiyor kuzucuk
gunaydin canim! ya bosver konussun dursun. annelerin uzerimizde yaptiklarimizda nekadar buyuk bi etkisi var. yasim ilerledikce fikrini daha da onemsiyor oldum. ama boyle luzumsuz konularda kendini kapatman en guzeli. kaldi ki her an dogabilir.
gececek insallah cnm. kv aramis yarin sabah kahvaltiya gelin diyor. cocuk hasta atesli. ankara yaniyor. en az 3 gun evden cikarma der dr. araba sicak atesli bebeyi gezmeye mi goturecegim. ya bile bile sormasi bile cinslik... o zaman biz ugrariz dedi. tabi buyrun dedim. biz baska gun gelebiliriz artik dedim.alerji felaket tatlim gecmis olsun
hala mi ya offf vallahi delirdim yavrum savasiyor
kulagini tika gozlerini kapa.vazifeni.yap
sakin ablammm sakinn hormonlar fren❤
zaten duydukca sen veperidrol84 iyiki erkek diyorum.normal de kiz istiyordum ilkini ama iyiki oglusum oluyor
Ateacherlady dedigi gibi pc başında duran annelerde karpal tunel. Sendromu diye bir hastalik var kuzum doktora danis gecmis.olsun
sorma yahu. iyice şebelek oluyor boyle
Canım bu aralar ellerini çok kullandın mı klavye ve ya bez sıkmak gibi benim de olmuştu karpel tunel sendromu varmış gece uyanıyordum ellerim uyuşmuş tam hissetmiyordum doktoruma sordum. Televizyon filan izlerken altlarına yastık koy geçmezse ateller var onlardan alıp dinlendirebilirsin demişti. Ama dinlendirince bir kaç gün içinde geçti tatlım dinlendir biraz inşallah çabucak geçergunaydin canim! ya bosver konussun dursun. annelerin uzerimizde yaptiklarimizda nekadar buyuk bi etkisi var. yasim ilerledikce fikrini daha da onemsiyor oldum. ama boyle luzumsuz konularda kendini kapatman en guzeli. kaldi ki her an dogabilir.
Eşime anlattım şimdi özendik bizimde oğlumuz böyle yapacak diye hayal kurduksorma yahu. iyice şebelek oluyor boyle
Yani hasta çocukla nereye gidicen ki.. Kendi gelse daha mantıklı.. Ama sen de az yorgun değilsin bugün yatıp dinlenebilseydin biraz. Ateşi nasıl oldu minoşşungececek insallah cnm. kv aramis yarin sabah kahvaltiya gelin diyor. cocuk hasta atesli. ankara yaniyor. en az 3 gun evden cikarma der dr. araba sicak atesli bebeyi gezmeye mi goturecegim. ya bile bile sormasi bile cinslik... o zaman biz ugrariz dedi. tabi buyrun dedim. biz baska gun gelebiliriz artik dedim.
2. çocuğu düşünmüyordum yaaa oldu mu paşam şimdi kafamı karıştırıyorsun:)Yok cnm. İlacla dusuyor sonr hoppp yukseliyor. Dun ilac 4saat etki ediyordu, simdi 6 saate uzadi sukur. Yarina daha iyi olacak...
Kizini ben aldigima gore oglusu yapiyorsun2. çocuğu düşünmüyordum yaaa oldu mu paşam şimdi kafamı karıştırıyorsun:)
magnezyum takviye ederler cnm.Günaydın güzel annelerkramplar başladı bende de.. Doktora gidince söyliim kemiklerim ağrıyor ya o kadar da yoğurt yiyorum ama az geliyo demek..
Eşime anlattım şimdi özendik bizimde oğlumuz böyle yapacak diye hayal kurdukbiran önce iyileşsin miniğin inşallah canım
ates ilacla kontrolde cnm. ama 8 saatte bir verme asamasina gelseydim rahat edecegim.Yani hasta çocukla nereye gidicen ki.. Kendi gelse daha mantıklı.. Ama sen de az yorgun değilsin bugün yatıp dinlenebilseydin biraz. Ateşi nasıl oldu minoşşun
sen simdi dusunme. bi buyut kuzunu. sonra2. çocuğu düşünmüyordum yaaa oldu mu paşam şimdi kafamı karıştırıyorsun:)
manisadan ankaraya verir miyim acep:) (kızı sormadı bile)Kizini ben aldigima gore oglusu yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?