2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benm 20 lik dişim bi türlü çıkamamıştı ağrı oluyordu önceden çene yapım darmış yandan çıkmaya çalışıyor sanırım ucu cıkmış biraz ama yan taraftada da şişlik var smdi sorum şu bu diş iki gündür gene sızlamaya başladı baya baya agrım cogalcak diye korkyrm karanfil yağı alsam bir iki damla damlatsam zararı olurmuki

Geçmiş olsun canim dis sorunu cekenler vardi sana yardımcı olurlar

Ayy yirmilik diş ağrısı berbat ben Bi tane tek çıkardım çıkarana kadar anam ağladı.. İnşallah geçer hemen o çene ağrısına bişey fayda eder mi yaa

Günaydın kızlar
Evde olmak çok güzel hiç işim bitmese de
Akşam arkadaşlar geldi normal mi olacak dedi..
yo İlki sezeryandı yine sezeryan olacak dedim. Olsun 6 yıl geçmiş bizim komşu yaptı bence yaparsın dedi. Bir çok etkene bağlı bilemiyorum hiç düşünmedim dedim. Durduk yere aklımı karıştırdı benim

Aynı kafadayız valla senle..bende goturucem yanımda hatta yanında kalması taraftariyim o gece..Ama baktım.onun için zor olacak gece babası uyutmaya eve getirir sabah tekrar gelir yanima...

bende işteyim evde olsam işlerimi yapsam diyordum, demek bitmiyor:)

Aynı kafadayız valla senle..bende goturucem yanımda hatta yanında kalması taraftariyim o gece..Ama baktım.onun için zor olacak gece babası uyutmaya eve getirir sabah tekrar gelir yanima...
yeğenimi götürdü ablam çokta iyi oldu, kardeşle ilk tanışma faslı falan çok güzeldi. hatta doğumhaneden bebekte önce hediye paketi çıktı, kardeşin sana gönderdi oda geliyor birazdan dediler daha mutlu oldu:) meğer babası doğuma girmeden önce hemşireye vermiş paketi önce bu gelsin demiş:) çokta mutlu olmuştu kardeşim hediye getirdi bana diye saf çocum:)

Şimdiden iyi uçuşlar iyi yolculuklar cnmm

Valla oğlumda 5 ay önce yatak hazirlandihala yerinde duruyor şimdi gelen juneir da 5 sene önce kurulan yatakta yatacak

Ayyy çok güzell..bende bi hediye ayarlayım bari oğlum.icin...zaten hayatta onu evde bırakmam ben nereye o orayasadece sezeryan olacağı için benim ameliyat yani o biraz endişelendiriyor..kesin hem ona bakar hem ağlar gider giderimmm.sacma belki ama narkoz biraz endişelendiriyor insanı.. kulak ameliyatı oldum geçen yaz dr lar ve anestezi ciler gülüyordu bana korkma sen biz napar eder uyandırırız seni diye

komple mi bayılıyorsun, bende sezeryan olursam narkozdan çekiniyorum. kürtajda 10 dakikalık verdiler ama ayılmam çok sıkıntı oldu

Ya onlarrrr varyaaaa kurban olurum ben onlaraaa..erkek çocukları hep böyle anneye karşı...ikincide erkek olunca etraftan bazıları keşke kızın olsaydı dediler hep valla dedim erkek gibisi varmı yaaa evde 3 erkek hepsi bana düşkün olacak iste daha ne olsunn

komple mi bayılıyorsun, bende sezeryan olursam narkozdan çekiniyorum. kürtajda 10 dakikalık verdiler ama ayılmam çok sıkıntı oldu
Evet kuzu genel olacak benim..epidural cesaret edemem ben onaa..Ama narkozdan çabuk ayıldım heralde zorlamadı sonrası beni doğumda da kulak ameliyatın da..üstelik kulak ameliyatı işlem 1.5 saat sürmüştü.dogum daha kısa 20 dak falan narkoz veriyorlar..hatta doğumdan çıkarken çok rahat çıktın dediler bana gülerek çıkmışım video ya falan cekmislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…