cnm ben epidural spinal kombin oldum. ikisi de belden uyusma. bence sansin varsa sakin kacirma.komple mi bayılıyorsun, bende sezeryan olursam narkozdan çekiniyorum. kürtajda 10 dakikalık verdiler ama ayılmam çok sıkıntı oldu
su evlat ayrimi yapanlara uyuz oluyorum. ya da geleceginin garantisi olsun diye doguranlara. cocuk bir oyuncak ya da obje degil. o can. o bence en degerli hediye. Allah saglikla dogmalarini, saglikla buyutmemizi nasip etsin yeter.Ya onlarrrr varyaaaa kurban olurum ben onlaraaa..erkek çocukları hep böyle anneye karşı...ikincide erkek olunca etraftan bazıları keşke kızın olsaydı dediler hep valla dedim erkek gibisi varmı yaaa evde 3 erkek hepsi bana düşkün olacak iste daha ne olsunn
ya maşallah sana, darısı başımıza:)Evet kuzu genel olacak benim..epidural cesaret edemem ben onaa..Ama narkozdan çabuk ayıldım heralde zorlamadı sonrası beni doğumda da kulak ameliyatın da..üstelik kulak ameliyatı işlem 1.5 saat sürmüştü.dogum daha kısa 20 dak falan narkoz veriyorlar..hatta doğumdan çıkarken çok rahat çıktın dediler bana gülerek çıkmışım video ya falan cekmislerdi
Ya bak gör sen 1 yaşını geçtikten sonra neler yapacak sana nelerrrr.zevkten dört köşe.olacaksin...kucukken bizim koca elini koluma falan koysun amann yandı hemen elini alır iterdi babasının bana sarilirdialerji felaket tatlim gecmis olsun
hala mi ya offf vallahi delirdim yavrum savasiyor
kulagini tika gozlerini kapa.vazifeni.yap
sakin ablammm sakinn hormonlar fren❤
zaten duydukca sen veperidrol84 iyiki erkek diyorum.normal de kiz istiyordum ilkini ama iyiki oglusum oluyor
@Portakallicilek dedigi gibi pc başında duran annelerde karpal tunel. Sendromu diye bir hastalik var kuzum doktora danis gecmis.olsun
kızımda bana tam tersini yapacak:) şuan bile babasına tekme şov yapıyor:) ben en iyiyisi 2. düşüneyim:)Ya bak gör sen 1 yaşını geçtikten sonra neler yapacak sana nelerrrr.zevkten dört köşe.olacaksin...kucukken bizim koca elini koluma falan koysun amann yandı hemen elini alır iterdi babasının bana sarilirdi
Bende çok çektim.o 20 lik dişlerden iki tane çıkardım ama bana sorr hala duruyorlar tabi çektirmedim.. yaş oldu 35 nadir de olsa hala bazen hafif bir sizi oluyorKızlar benm 20 lik dişim bi türlü çıkamamıştı ağrı oluyordu önceden çene yapım darmış yandan çıkmaya çalışıyor sanırım ucu cıkmış biraz ama yan taraftada da şişlik var smdi sorum şu bu diş iki gündür gene sızlamaya başladı baya baya agrım cogalcak diye korkyrm karanfil yağı alsam bir iki damla damlatsam zararı olurmuki
Bizim kide baba ne zaman elini koysa duruyor..oda başlıyor korkuyor benden diye bazende sevmiyor bu beni gıcık bana diyorkızımda bana tam tersini yapacak:) şuan bile babasına tekme şov yapıyor:) ben en iyiyisi 2. düşüneyim:)
doktorda öyle olur gerek yok genel anesteziye dedi ama şu aralar doğdum korkusu başladı bende yacnm ben epidural spinal kombin oldum. ikisi de belden uyusma. bence sansin varsa sakin kacirma.
su evlat ayrimi yapanlara uyuz oluyorum. ya da geleceginin garantisi olsun diye doguranlara. cocuk bir oyuncak ya da obje degil. o can. o bence en degerli hediye. Allah saglikla dogmalarini, saglikla buyutmemizi nasip etsin yeter.
Amin aminnn cnm.allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahhh.inan cinsiyeti hiç merak etmedim bile ben önemi yok çünkü allah sağlıklı ve hayırlısını versin kız mis erkek mis önemli değil buu..şuan tek düşüncem sağlıkla kucağıma almak...biliyorsun testler de sorunlar çıkmıştı benim..ne kadar temiz sonucu gelse de insan gene bi endişe içinde bekliyorcnm ben epidural spinal kombin oldum. ikisi de belden uyusma. bence sansin varsa sakin kacirma.
su evlat ayrimi yapanlara uyuz oluyorum. ya da geleceginin garantisi olsun diye doguranlara. cocuk bir oyuncak ya da obje degil. o can. o bence en degerli hediye. Allah saglikla dogmalarini, saglikla buyutmemizi nasip etsin yeter.
Günaydın kızlar
Evde olmak çok güzelhiç işim bitmese de
Akşam arkadaşlar geldi normal mi olacak dedi..
yo İlki sezeryandı yine sezeryan olacak dedim. Olsun 6 yıl geçmiş bizim komşu yaptı bence yaparsın dedi. Bir çok etkene bağlı bilemiyorum hiç düşünmedim dedim. Durduk yere aklımı karıştırdı benim
Günaydın kızlar, ben dogum ıznıne cıktım ama dünden beri farkettim ki işyerinde daha az yoruluyormuşum. Evde işim bitmiyor yerime zor oturuyorumbende işteyim evde olsam işlerimi yapsam diyordum, demek bitmiyor:)
İnsan kendinden geçiyor ya.. Öncelik evlat gel de duygusala bağlamaAyyy çok güzell..bende bi hediye ayarlayım bari oğlum.icin...zaten hayatta onu evde bırakmam ben nereye o orayasadece sezeryan olacağı için benim ameliyat yani o biraz endişelendiriyor..kesin hem ona bakar hem ağlar gider giderimmm.sacma belki ama narkoz biraz endişelendiriyor insanı.. kulak ameliyatı oldum geçen yaz dr lar ve anestezi ciler gülüyordu bana korkma sen biz napar eder uyandırırız seni diye
Her şey zor kolaylık yok artık bize anneler 7 24 çalışanGünaydın kızlar, ben dogum ıznıne cıktım ama dünden beri farkettim ki işyerinde daha az yoruluyormuşum. Evde işim bitmiyor yerime zor oturuyorumişyerinde de evde olmanın hayalini kuruyordum...
Hadi iyi yolculuklar.. Uzun yol valla sıkılacaksın uçakta Bi o yana Bi bu yana yürürsün artık aradaBendim oya süpermiş, aldırayım ben bir tane o zaman doğum hediyesi kontenjanından
Çarşamba günü inşallah Türkiye'ye geliyorum. İki gündür eşya topla, hediye düşün vs derken ancak bi kaç sayfa okuyabildim. Maşallah 42498249 sayfa eklenmiştoplam 11 saat uçus ve 3 saat aktarma süresince bol bol vaktim olacak gerçi okumaya
hayaller ve hayatlar diyorsun yani:)Günaydın kızlar, ben dogum ıznıne cıktım ama dünden beri farkettim ki işyerinde daha az yoruluyormuşum. Evde işim bitmiyor yerime zor oturuyorumişyerinde de evde olmanın hayalini kuruyordum...
kızımda bana tam tersini yapacak:) şuan bile babasına tekme şov yapıyor:) ben en iyiyisi 2. düşüneyim:)
arada korlun olmasi dogal cnm. ama kendini hazirlamani tavsiye ederim. sen ayilana kadar herkes goruyr bebegi. oysa epiduralle oyle mi. ilk sesini ilk kokusun sen duyuyorsun. ilk sen gorup kokluyorsun. epidural uyusuklugu hemen acilmadigi icin agri sizi olmadan kuzunu emziriyorsun vs.. avantaj cokdoktorda öyle olur gerek yok genel anesteziye dedi ama şu aralar doğdum korkusu başladı bende ya
oyle cnm. ama korkma artik. saglikla alacaksin kucaginaAmin aminnn cnm.allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahhh.inan cinsiyeti hiç merak etmedim bile ben önemi yok çünkü allah sağlıklı ve hayırlısını versin kız mis erkek mis önemli değil buu..şuan tek düşüncem sağlıkla kucağıma almak...biliyorsun testler de sorunlar çıkmıştı benim..ne kadar temiz sonucu gelse de insan gene bi endişe içinde bekliyor
iyi tatiller cnm.Günaydın kızlar, ben dogum ıznıne cıktım ama dünden beri farkettim ki işyerinde daha az yoruluyormuşum. Evde işim bitmiyor yerime zor oturuyorumişyerinde de evde olmanın hayalini kuruyordum...
hamilelikte en korktugum sey dis agrisiydi, karanfil uyusturuyor agzi falan belki faydasi olur ama kökten çözüm olmazsa dis ağrısı devam edebilir cektirene kadar da sana rahat vermeyebilirKızlar benm 20 lik dişim bi türlü çıkamamıştı ağrı oluyordu önceden çene yapım darmış yandan çıkmaya çalışıyor sanırım ucu cıkmış biraz ama yan taraftada da şişlik var smdi sorum şu bu diş iki gündür gene sızlamaya başladı baya baya agrım cogalcak diye korkyrm karanfil yağı alsam bir iki damla damlatsam zararı olurmuki
Bence üst boya, arada cita var o da boyanmis, alt duvar kağıdıbu görselde alt kısım duvar kağıdı üst kısım boya mı oluyor? Yoksa tamamen duvar kağıdı mı?
Teşekkürler canım bilmukabeleOo tatil başlamış.. Hadi dolu dolu geçsin iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?