2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
komple mi bayılıyorsun, bende sezeryan olursam narkozdan çekiniyorum. kürtajda 10 dakikalık verdiler ama ayılmam çok sıkıntı oldu
cnm ben epidural spinal kombin oldum. ikisi de belden uyusma. bence sansin varsa sakin kacirma.
su evlat ayrimi yapanlara uyuz oluyorum. ya da geleceginin garantisi olsun diye doguranlara. cocuk bir oyuncak ya da obje degil. o can. o bence en degerli hediye. Allah saglikla dogmalarini, saglikla buyutmemizi nasip etsin yeter.

ya maşallah sana, darısı başımıza:)

Ya bak gör sen 1 yaşını geçtikten sonra neler yapacak sana nelerrrr.zevkten dört köşe.olacaksin...kucukken bizim koca elini koluma falan koysun amann yandı hemen elini alır iterdi babasının bana sarilirdi

Ya bak gör sen 1 yaşını geçtikten sonra neler yapacak sana nelerrrr.zevkten dört köşe.olacaksin...kucukken bizim koca elini koluma falan koysun amann yandı hemen elini alır iterdi babasının bana sarilirdi
kızımda bana tam tersini yapacak:) şuan bile babasına tekme şov yapıyor:) ben en iyiyisi 2. düşüneyim:)

Bende çok çektim.o 20 lik dişlerden iki tane çıkardım ama bana sorr hala duruyorlar tabi çektirmedim.. yaş oldu 35 nadir de olsa hala bazen hafif bir sizi oluyor

kızımda bana tam tersini yapacak:) şuan bile babasına tekme şov yapıyor:) ben en iyiyisi 2. düşüneyim:)
Bizim kide baba ne zaman elini koysa duruyor..oda başlıyor korkuyor benden diye bazende sevmiyor bu beni gıcık bana diyoroğlumda.oyleydi..o yüzden.kesin buda bana düşkün olacak

doktorda öyle olur gerek yok genel anesteziye dedi ama şu aralar doğdum korkusu başladı bende ya

Amin aminnn cnm.allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahhh.inan cinsiyeti hiç merak etmedim bile ben önemi yok çünkü allah sağlıklı ve hayırlısını versin kız mis erkek mis önemli değil buu..şuan tek düşüncem sağlıkla kucağıma almak...biliyorsun testler de sorunlar çıkmıştı benim..ne kadar temiz sonucu gelse de insan gene bi endişe içinde bekliyor

bende işteyim evde olsam işlerimi yapsam diyordum, demek bitmiyor:)
Günaydın kızlar, ben dogum ıznıne cıktım ama dünden beri farkettim ki işyerinde daha az yoruluyormuşum. Evde işim bitmiyor yerime zor oturuyorum işyerinde de evde olmanın hayalini kuruyordum...

İnsan kendinden geçiyor ya.. Öncelik evlat gel de duygusala bağlama hastaneye doğuma gidiyon aklın evdeki çocukta çektiklerin gözüne bile gelmiyor.. Analık kutsal şey hamdolsun Rabbime bu güzel duyguyu nasip etti.. İsteyen herkese de nasip etsin inşallah..

Hadi iyi yolculuklar.. Uzun yol valla sıkılacaksın uçakta Bi o yana Bi bu yana yürürsün artık arada

doktorda öyle olur gerek yok genel anesteziye dedi ama şu aralar doğdum korkusu başladı bende ya
arada korlun olmasi dogal cnm. ama kendini hazirlamani tavsiye ederim. sen ayilana kadar herkes goruyr bebegi. oysa epiduralle oyle mi. ilk sesini ilk kokusun sen duyuyorsun. ilk sen gorup kokluyorsun. epidural uyusuklugu hemen acilmadigi icin agri sizi olmadan kuzunu emziriyorsun vs.. avantaj cok epiduralin ignesini de hicccccc hissetmiyrsun, sifir aci.
oyle cnm. ama korkma artik. saglikla alacaksin kucagina
Günaydın kızlar, ben dogum ıznıne cıktım ama dünden beri farkettim ki işyerinde daha az yoruluyormuşum. Evde işim bitmiyor yerime zor oturuyorum işyerinde de evde olmanın hayalini kuruyordum...
iyi tatiller cnm.
evde is bitmez .. mesai saati de yok.

hamilelikte en korktugum sey dis agrisiydi, karanfil uyusturuyor agzi falan belki faydasi olur ama kökten çözüm olmazsa dis ağrısı devam edebilir cektirene kadar da sana rahat vermeyebilir

Goon markasi da numune gondermeyip standlaein yerlerini yazdi mailinde, gidip orsan alabilirsiniz diyerek.

10 tane yufkam var. Hepsini sigara boregi sarip buzluga mi atim baska buzluk önerisi olan var mi? Bi firin tarifim var da eriniyorum onu yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…