Günaydın tatlı anneler Mutlu bayramlar hepinize bir sonraki bayram birçoğumuz inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almış olacağız. Bazılarımız da almak üzere olacak. Ne kadar güzel değil mi sabırsızlıkla bekliyorum ben
Gunaydin bal hamisler. Hepinizin bayrami mubarek olsun. Bir daha ki bayram bakalim kacimizin bebisi eslik edecek bize
Dogum konusuna da girilmiş baya gergin bir ortam olmus. Acikcasi bende korkuyorum canimda cok azdir benim. Ama bir sekilde cikacak bu bebek ömür boyu tasiyacak değiliz ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun bi avazda doguralim insallah
Günaydın hanımlar
Akşam hiç bakamadım, sabah sabah parazitin ilk mesajını görmemle sinirlerim bozuldu direk döşeyecektim ama dedim dur hepsini okuyayım, elbet kızlar yazmıştır haklı çıktım, sizi okudukça sakinleştim..gereksiz mahlukata cevap yazıp konuyu uzatmayacağım..ilkini kendi isteğimle sezaryan oldum, bunu da yine kendi isteğimle sezaryan olacağım. NOKTA. kimseyi ilgilendirmez benim seçimim karşısındakinin şartlarını, olanaklarını bilmeden, düşünmeden, her b.kun en doğrusunu bilirmiş gibi konuşup sinir bozan, empati yoksunu insanların sizi etkilemesine izin vermeyin..şekli ne olursa olsun bir mucize gerçekleştireceğiz hepimiz ❤ Iikuayko
ve evet ilk doğduklarında çok çirkin olacaklar ama bir gülüşü var ki ölürsün eşimle oğlumun ilk ay fotolarına bakıp, ayyy ne kadar cirkinmis, nasıl öyle güzel gözüküyordu bu bize diye düşündüğümüz doğru
Herkese iyi bayramlar ❤ bir sonraki bayramda kuzuyla kavusmus, hastanede olacağım inşallah çok heyecanlı ❤
Aminn. Sabah esim namaza gitti geldi kahvalti yaptik ve geri yattik nasil bayram ama daha zaman cokk hava sicakk evden cikasim yokk. Ustune birde dun kuafore gittim yuzumu aldirdim hamilelikten gelen bir hassaslik mi anlamadim ama yuzum yandi kipkirmizi oldu hep aldırırım hic boyle olmazdi. Umarim iz kalmaz evden cikmak istemiyorum
İyi bayramlar kızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Normal yada sezaryen yeterli biz de bebeklehimize de sağlıklı olsun. İlk doğumu olanlar kimseye kulak asmayın. Canı taşıyan sizsiniz ve sancınız yada suyunuz geldiğinde drunuz sizin ve bebegıniz için en doğru olana yönlendirecektir. Bu arada bende ayak şişmeleri dün itibariyle başladı ödem için önerisi olan var mı ? Hepinizi koca göbüşlerinizden öpüyorum. Baklavayı abartmayın
Ya canım korkma İnan ki bilmiyorum çıkarılıyorsa bile bilmemize gerek yok her şey eskisine dönüyor barsaklarımız falan neyimiz varsa ameliyattan çıktıktan bir kaç saat sonrA ayaktasın öyle bir yerin çıkmış gibi falan hissetmiyceksin. Yani detaylıca neremizi kesip ne yaptıklarını şahsen bilmemizin ne anlamı var ki. Normal Doğumda da öyle bilmemiz gerekmiyor herkes gibi doğuracağız işte. Hey allahım ya ne tipler var korkma lütfen bak bizler yaşadık binlercesi yaşıyor
Ben hiç izlemdm doğum videosu o an olunca gorcgz zaten diyerek evhamlym da böyle dışardan gelip pat diye konsn olunca uzulyrm ama daha gelmz inşallah böyleleri
Güzeller güzeli anneler hepimizin bayramı mübarek olsn.
Kuzularımızla ilk kurban bayrammz 5de kalktk bugün bayram erken kalkın bebeler diyerektn yaa bana analık yüklendi sanirsam aşırı seviyommm bebisimi annesinin kuzusuuuu diye seviyomm
Ben hiç izlemdm doğum videosu o an olunca gorcgz zaten diyerek evhamlym da böyle dışardan gelip pat diye konsn olunca uzulyrm ama daha gelmz inşallah böyleleri
Hiç kulak asma canım saçma sapan bir tip işte. Tüm içtenliğimle yazıyorum kendini üzecek korkacak bir şey yok. Musmutlu sağlıklı bayramların olsun. Bu arada mesajlara konulan emojilerden bahsetmiştin benim elim diğerine değiyor falan bir kaç kez ifade değiştiriyorum. Üzgüne basarken şaşkına, şaşkına basarken komiğe filan denk geliyor. Düzeltiyorum ben ama eğer istemeden anormal bir emoji koyduysam mesajına kusuruma bakma
hayatımda ilk kez bayramda avm ye gitmem gerekti. (Bulaşık makinem bozuldu bayram sonrası hemen teslim etsinler diye Ve istediğim model stokta bir kaç tane gözüküyor diye kv den çıkıp avm’ye gittik. Arkadaş kapalı avmler. Makine bayram tatilinde bozulur, bu bayram AVM’leri kapatacakları tutar. Bahtsız Bedevi miyim neyim? Çölde kutup ayısı öper mi beni allah muhafaza çöle gitmemeliyim
hayatımda ilk kez bayramda avm ye gitmem gerekti. (Bulaşık makinem bozuldu bayram sonrası hemen teslim etsinler diye Ve istediğim model stokta bir kaç tane gözüküyor diye kv den çıkıp avm’ye gittik. Arkadaş kapalı avmler. Makine bayram tatilinde bozulur, bu bayram AVM’leri kapatacakları tutar. Bahtsız Bedevi miyim neyim? Çölde kutup ayısı öper mi beni allah muhafaza çöle gitmemeliyim