2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin bal hamisler. Hepinizin bayrami mubarek olsun. Bir daha ki bayram bakalim kacimizin bebisi eslik edecek bize

Dogum konusuna da girilmiş baya gergin bir ortam olmus. Acikcasi bende korkuyorum canimda cok azdir benim. Ama bir sekilde cikacak bu bebek ömür boyu tasiyacak değiliz ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun bi avazda doguralim insallah

Günaydın hanımlar
Akşam hiç bakamadım, sabah sabah parazitin ilk mesajını görmemle sinirlerim bozuldu direk döşeyecektim ama dedim dur hepsini okuyayım, elbet kızlar yazmıştır haklı çıktım, sizi okudukça sakinleştim..gereksiz mahlukata cevap yazıp konuyu uzatmayacağım..ilkini kendi isteğimle sezaryan oldum, bunu da yine kendi isteğimle sezaryan olacağım. NOKTA. kimseyi ilgilendirmez benim seçimim karşısındakinin şartlarını, olanaklarını bilmeden, düşünmeden, her b.kun en doğrusunu bilirmiş gibi konuşup sinir bozan, empati yoksunu insanların sizi etkilemesine izin vermeyin..şekli ne olursa olsun bir mucize gerçekleştireceğiz hepimiz I ikuayko ve evet ilk doğduklarında çok çirkin olacaklar ama bir gülüşü var ki ölürsün eşimle oğlumun ilk ay fotolarına bakıp, ayyy ne kadar cirkinmis, nasıl öyle güzel gözüküyordu bu bize diye düşündüğümüz doğru

Herkese iyi bayramlar ❤ bir sonraki bayramda kuzuyla kavusmus, hastanede olacağım inşallah çok heyecanlı

Aminn. Sabah esim namaza gitti geldi kahvalti yaptik ve geri yattik nasil bayram ama daha zaman cokk hava sicakk evden cikasim yokk. Ustune birde dun kuafore gittim yuzumu aldirdim hamilelikten gelen bir hassaslik mi anlamadim ama yuzum yandi kipkirmizi oldu hep aldırırım hic boyle olmazdi. Umarim iz kalmaz evden cikmak istemiyorum

Gunaydinnnn en en en güzel anneler kız kardeşler ve sevimli uslu tatlı akıllı minnak bebisler ❤ herkese iyi bayramlarr ınşallah diger bayrama genisleyen ailemizle giricez RAbbim herkese yavrularini kolaylikla saglikla huzurla kucagina almayi.nasip etsin
Lütfen kendinizi yormayin lütfen şekeri abartmayın lütfen hamurisini abartmayın veee enn onemlisi kv kp görümcek.elti gibi.parazit canlıları sallayin tınlamayın dis güçlerin seslerine tepkilerine gülün gecin biz cok.guzel anneleriz

İyi bayramlar kızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Normal yada sezaryen yeterli biz de bebeklehimize de sağlıklı olsun. İlk doğumu olanlar kimseye kulak asmayın. Canı taşıyan sizsiniz ve sancınız yada suyunuz geldiğinde drunuz sizin ve bebegıniz için en doğru olana yönlendirecektir. Bu arada bende ayak şişmeleri dün itibariyle başladı ödem için önerisi olan var mı ? Hepinizi koca göbüşlerinizden öpüyorum. Baklavayı abartmayın

Ben hiç izlemdm doğum videosu o an olunca gorcgz zaten diyerek evhamlym da böyle dışardan gelip pat diye konsn olunca uzulyrm ama daha gelmz inşallah böyleleri

Ben hiç izlemdm doğum videosu o an olunca gorcgz zaten diyerek evhamlym da böyle dışardan gelip pat diye konsn olunca uzulyrm ama daha gelmz inşallah böyleleri
Allah icin sesli harfleri yutma, diycem diycem tutuyordum kendimi

Evlatligimla boyaya basladik. Sanki berbat olacak ama neyse

Hiç kulak asma canım saçma sapan bir tip işte. Tüm içtenliğimle yazıyorum kendini üzecek korkacak bir şey yok. Musmutlu sağlıklı bayramların olsun. Bu arada mesajlara konulan emojilerden bahsetmiştin benim elim diğerine değiyor falan bir kaç kez ifade değiştiriyorum. Üzgüne basarken şaşkına, şaşkına basarken komiğe filan denk geliyor. Düzeltiyorum ben ama eğer istemeden anormal bir emoji koyduysam mesajına kusuruma bakma

hayatımda ilk kez bayramda avm ye gitmem gerekti. (Bulaşık makinem bozuldu bayram sonrası hemen teslim etsinler diye Ve istediğim model stokta bir kaç tane gözüküyor diye kv den çıkıp avm’ye gittik. Arkadaş kapalı avmler. Makine bayram tatilinde bozulur, bu bayram AVM’leri kapatacakları tutar. Bahtsız Bedevi miyim neyim? Çölde kutup ayısı öper mi beni allah muhafaza çöle gitmemeliyim

Kiz 12 de acilmiyor mu avm.ben.mi.yanlis hatirliyorum.gecmis.olsun amannn cana gelecek.mala.gelsin

Öğleden sonra açılır canım ilk gün öyle genelde

Kiz 12 de acilmiyor mu avm.ben.mi.yanlis hatirliyorum.gecmis.olsun amannn cana gelecek.mala.gelsin
Öyle mi o zaman ben öğleden sonrA bir daha bakıyım belki açılır. Bak gördünüz mü burada kızıyorduk AVM’lere oysa ki ne gerekliymişler .

Sağol tatlım öyle tabi cana gelmesin de Derdimiz elde bulaşık yıkamak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…