2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canımsın sürekli yazan siz deglsnz onu yapan mesajima cevap vermeyn 1 kere verse sacmalyn asla beğeni koymayn biri. Sizler canımsınız

Sacma sapan bir aglama krizine girip triplerden trip begenip bayramin 1.gununu bitirmis bulunmaktayim yalniz direkt burnum tikandigi icin rahat rahat aglayamadim yaa zaten nefes alicak yerim de yok bi de ona sinirlendim zorlaya zorlaya aglamaya devam ettim ruh hastaligi mode on

benim kuzum daha iyi cok sukur. tabi cocuk bayram diye durur mu yok. gezmek isteyince ciktik. annemler, 3 teyzem, 1 dede, 1 babanne, simdi.de kv deyiz. yandim mahvoldun yeminle....

dun kizkardesim gelmisti. hem ogluma hem kizima hem hediye almis hem bayram harcligi verdi. kizimi da dusundugu icin cok mutlu oldum. babanne de havlu almis. 95 yasinda masallahi var (kv nin kv si)... dede de kizima harclik verdi. dedim ne yaptiniz dogmamis bebege vermeyin daha. mutlu oldum ama

Evet ya ağlamak cok zor, egilmekten sikayet ediyoruz da aglamak da zor
Babam da bana baska bisi icin para verdi, aha dedim Mutlu'ya bayram harcligi verdi, herkese anlattim esimin amca kizi da butun cocuklara hediye almis Mutlu'cuga da almış

Sabah kayimvalidemde kahvalti, eve indik kiz arkadasimla odayi boyadik, çıktık annemlere gittik (2 saat yol) ay arabada oturamadim ne zorladı. Simdi odayi temizleriz, agir esyalari cekeriz onunla ben baslarim yavastan. Bayramda işimi buldum.

Gorumcemden bebek arabasi falan da geldi, garajda biraktim ama kardesim de oyuncaklarini ayirmis yegenin falan derken odaya imkan yok sigamayacagiz.

İyi olmuş canım vermeleri bebıse bişeyler alırsın onunla ne güzel

iyi bayramlar guzel anneler... ins kurban bayramini minnaklarimizla beraber kutlarız.. oglusumun 1 tanecik dayisi var sadece, dedim kurbana harcligi hazirla yegeninin elini opmeye gelecekk wayy anasini simdiden cocugu kullanmaya basladilar diyoo
Veletler sağlam harçlık topluyor valla..şuan bizimkinin 550 oldu devamı yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…