2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar iş başı yaptım tatilde olmak güzeldi ama :) sanki kasılmalarım başladı gibi ağırlaştım da rabbim hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 7 hafta diyince de bayada az kaldığını anlıyor insan. benimde annem kalıcak nasipse doğumda kayınvalidemler uzakta bayram sonraası gelcekler kız kardeşimin eylülkde düğünü var onuda yapıp sonra giderler herhalde. ama bence herkesin kendi annesi olması lazım yanında.

Gün içerisinde bir kaç kez oldu ama sık değildi bugün yok mesela dra danışmalımiyim bu durumu

sana "annem benim kalbim" dediginde konusalim tekrar ... benim simdiki gelecek zillos ne yapacak, hop babasina . besle buyut danayi tanimasin anayi olayi.
Sonra elin kızı gelecek, oglan ben asik oldum diycek, udg06 gibi anaokulu kapilarinda kimmis ulan o kiz diye bekleyecegiz
Normalde sirke koyarim yumusatici yerine ama bebege koymadim.
Dalan zeytinyagli granul kullaniyorum, once sıcak suda açıp öyle koydum makinaya, koku yok. Kurutmaya rossman mendillerinden attım. Dalan roxy de ihtiyac sahibine aldım bugün, o da katkısız ancak denemedim.

Kızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Benim evde granül sabun vardı onu kullandım canım. Eğer biterse de bebekler için olan sıvı deterjan ve anlar sodamatik düşünüyorum

Bence de nevresim canım. Çok güzel olur güle güle kullansın bebiş sağlıkla.

Benim gibi tek ayağı şişen var mı bi ayak 39 diğeri 41 e gidiyo ellerimde normal ama bu sol ayak aldı başını gidiyo normal mi ki tek ayak şişmesi acep doktor a sorsam normal
Canım bence bir doktora sor tedbir amaçlı yani. Endişe etme bir şey yoktur ama çok duyduğum bir şey değil benim.

Bu arada kızlar bulaşık makinem geldi sabah beri mutfak buzdolabı vs temizliyorum yine. Sular aktı bir şeyler of öyle böyle yorulmadım. Kasılmayı far etmedim ama akıntım arttı yorgunluktan. Ay yapsan bir türlü yapmasan kim yapacak? O iş de yapılacak yani.

I ikuayko anasınıfı kapılarında başlayarak daha kız bakacaz oğullarımıza. Ama önce bize aşık olacaklar. Zaten herhalde kaynanalar gelinlerine ondan gıcık. E yani pabucu dama attırıyorlar çünkü. Allah benim büyük oğlanın karısı olacak kızın yüzüne baktı da ikinciye hamileyim. Yoksa yanmıştı ilk gelin. Şimdi ikinci oğlum da ufak olacak çok sarmam geline sanıyorum . Yatsın kalksın kayın biraderine şükretsin

Aslında bu yaziyi ilerde geline göstermek lazım

Zor durumlar...ama bence annene düşer yani sende kesin tepkini koy konustuk annem kalacak diye..bisey diyemez heralde dicem ama bu tarzlarin ne yapacaklarina guven olmaz

yormasaydin bu denli kendini. vak yarin cok cene yapamayiz yorgun dusme
Zor durumlar...ama bence annene düşer yani sende kesin tepkini koy konustuk annem kalacak diye..bisey diyemez heralde dicem ama bu tarzlarin ne yapacaklarina guven olmaz
yok cnm ona islemez. annem bendeydi buna o gun gelme demistik. aradi geliyrm diye gelme annem var ihtiyacim yok dedim. kapatinca annemi aramis ben geliyrm diye ve geldi ;(

Fişini kaybetmzsn degisim olur sanırım canım ama yikamycksn sanırım

Bornoz seti aldınız mı kızlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mı internette miniworld bebitof filan vardı ama emin olamadım
Küçükken havlu kullanmayı düşünüyorum. İki yaşından sonrA bornoz alırım. Yıkayınca giydirmeye uğraşamam havluya sarar çıkarırım

Benim gibi tek ayağı şişen var mı bi ayak 39 diğeri 41 e gidiyo ellerimde normal ama bu sol ayak aldı başını gidiyo normal mi ki tek ayak şişmesi acep doktor a sorsam normal
Benim de sag ayagim sis suan hatta ortopedia diye biyere geldik terlik almaya ayaklar problemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…