Gün içerisinde bir kaç kez oldu ama sık değildi bugün yok mesela dra danışmalımiyim bu durumuilk oğlumda düşmesini bekledik 2.de yıkadık Havalar sıcak yıkarım ben
ilk oğlumun kıyafetleri 1 yasa dek ütülerdim 2. 6 ay anca 3. Ne olur bilmiyorum ama ilk zamanlar kesin ütü yaparim
Kolay gelsin tatlı telaş bunlar
sıklığı nasil normal gibi
bencede testi tekrarlat korkma doğru tedavi ,kontrolle bisey olmaz
Sonra elin kızı gelecek, oglan ben asik oldum diycek,sana "annem benim kalbim" dediginde konusalim tekrar... benim simdiki gelecek zillos ne yapacak, hop babasina . besle buyut danayi tanimasin anayi olayi.
Normalde sirke koyarim yumusatici yerine ama bebege koymadim.Kızlar boya bitti çok şükür☺ Eşyalar yerleşti. Aksesuarları boyanacak raflar vs takılacak, duvar için ismi ve farklı şekilde sticker sipariş ettim onlar yapıştırılacak daha. Çamaşırlar için hangi deterjanı kullandınız kızlar bugun alacağım bende granül sabunlardan almak istiyorum ama dalan mı roxy mi aldam bilemedim hangisini tavsiye edersiniz? Birde yumuşatıcı yerine sirke koyacağım olur mu ki?Eki Görüntüle 2276498
Benim evde granül sabun vardı onu kullandım canım. Eğer biterse de bebekler için olan sıvı deterjan ve anlar sodamatik düşünüyorumKızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Bence de nevresim canım. Çok güzel olur güle güle kullansın bebiş sağlıkla.Ya aslında nevresim olarak pahalı değil biliyormusun..oğluma.aldim.iki tane tek kişilik birisi taç tan birisi lcw dan ikiside 130 lira..hayat genel.olarak.pahali zaten..O zaman sen nevresim diyorsun dimi..en azından 3.5 sene kullanır yenidogani 2.3 ay anca kullanacak
Canım bence bir doktora sor tedbir amaçlı yani. Endişe etme bir şey yoktur ama çok duyduğum bir şey değil benim.Benim gibi tek ayağı şişen var mı bi ayak 39 diğeri 41 e gidiyo ellerimde normal ama bu sol ayak aldı başını gidiyo normal mi ki tek ayak şişmesi acep doktor a sorsam normal
Aslında bu yaziyi ilerde geline göstermek lazımCanım bence bir doktora sor tedbir amaçlı yani. Endişe etme bir şey yoktur ama çok duyduğum bir şey değil benim.
Bu arada kızlar bulaşık makinem geldi sabah beri mutfak buzdolabı vs temizliyorum yine. Sular aktı bir şeyler of öyle böyle yorulmadım. Kasılmayı far etmedim ama akıntım arttı yorgunluktan. Ay yapsan bir türlü yapmasan kim yapacak? O iş de yapılacak yani.
I ikuayko anasınıfı kapılarında başlayarak daha kız bakacaz oğullarımıza. Ama önce bize aşık olacaklar. Zaten herhalde kaynanalar gelinlerine ondan gıcık. E yani pabucu tavana attırıyorlar çünkü. Allah benim büyük oğlanın karışı olacak kızın yüzüne baktı da ikinciye hamileyim. Yoksa yanmıştı ilk gelin. Şimdi ikinci oğlum da ufak olacak çok sarmam geline sanıyorum . Yatsın kalksın kayın biraderine şükretsin
Göster tatlım al ekran resminiAslında bu yaziyi ilerde geline göstermek lazım
Zor durumlar...ama bence annene düşer yani sende kesin tepkini koy konustuk annem kalacak diye..bisey diyemez heralde dicem ama bu tarzlarin ne yapacaklarina guven olmazcnm ben dedim ama inadiiiii tavan seviyesinde. ille de kendi istedigi olacak. kendisi kocasiyla kalacakmis bende. ben de musade etmedim tabi. ama iste annemde kalamadi. annem her gun gelip gitti ama kv ile kp her gun geldi. annemi almadan da evimden gitmediler. kabus gibiydi. 30 gun... Allahimmmm.
Yolar atar gelin kimmişGöster tatlım al ekran resminigelinden mi korkcaz alla allaaaa
yormasaydin bu denli kendini. vak yarin cok cene yapamayiz yorgun dusmeCanım bence bir doktora sor tedbir amaçlı yani. Endişe etme bir şey yoktur ama çok duyduğum bir şey değil benim.
Bu arada kızlar bulaşık makinem geldi sabah beri mutfak buzdolabı vs temizliyorum yine. Sular aktı bir şeyler of öyle böyle yorulmadım. Kasılmayı far etmedim ama akıntım arttı yorgunluktan. Ay yapsan bir türlü yapmasan kim yapacak? O iş de yapılacak yani.
I ikuayko anasınıfı kapılarında başlayarak daha kız bakacaz oğullarımıza. Ama önce bize aşık olacaklar. Zaten herhalde kaynanalar gelinlerine ondan gıcık. E yani pabucu dama attırıyorlar çünkü. Allah benim büyük oğlanın karısı olacak kızın yüzüne baktı da ikinciye hamileyim. Yoksa yanmıştı ilk gelin. Şimdi ikinci oğlum da ufak olacak çok sarmam geline sanıyorum . Yatsın kalksın kayın biraderine şükretsin
yok cnm ona islemez. annem bendeydi buna o gun gelme demistik. aradi geliyrm diye gelme annem var ihtiyacim yok dedim. kapatinca annemi aramis ben geliyrm diye ve geldi ;(Zor durumlar...ama bence annene düşer yani sende kesin tepkini koy konustuk annem kalacak diye..bisey diyemez heralde dicem ama bu tarzlarin ne yapacaklarina guven olmaz
Fişini kaybetmzsn degisim olur sanırım canım ama yikamycksn sanırım5 gun ne surmus ben de anlamadim ama kurutma uzun suruyor. Pamuklu olunca gunes de olsa o suyu birakmasi zor kumaslarin. Ben sadece yenidogan ve 0-3 aldim zaten kiyafet olarak onlar da cok buyuk degil. Ikiz olunca kucuk dogarlar yeni.dogan al.mutlaka dediler oyle yaptim. Ama dana gibiler bilmiyorum giyebilecekler mi..
Küçükken havlu kullanmayı düşünüyorum. İki yaşından sonrA bornoz alırım. Yıkayınca giydirmeye uğraşamam havluya sarar çıkarırımBornoz seti aldınız mı kızlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mı internette miniworld bebitof filan vardı ama emin olamadım
Evelallah yaaYolar atar gelin kimmiş
Benim de sag ayagim sis suan hatta ortopedia diye biyere geldik terlik almaya ayaklar problemliBenim gibi tek ayağı şişen var mı bi ayak 39 diğeri 41 e gidiyo ellerimde normal ama bu sol ayak aldı başını gidiyo normal mi ki tek ayak şişmesi acep doktor a sorsam normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?