Evet ona son bi kez daha baktiricam bende..ilk başta yüksek çıkmıştı çünkü arada batırıyorum allahtan düşük çıkıyor.. hatta bak pazartesi gidim bende yada haftaya..ya şu kan verme.olayina çok gıcık oluyorum..nedense erkende kalksam sabah erken den yollara düşmeyi hiç sevmiyorum
Ben de hastane cikisi isimli istiyorum hala karar veremedim simdi dalga gececeksiniz ben galiba biraz daha satafatli olsun istiyorum ama erkek cocuguna gitmiyo iste
günaydın herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun :) herkes hazırlık yapmıs kıyafetler yıkanmış. ben henüz alışveriş bile yapmadım :) üstelik doktorum erken doğurtmamız gerekebilir demişti son kontrolde . nedense bir rahatlık varki sormayın.
Ben de hastane cikisi isimli istiyorum hala karar veremedim simdi dalga gececeksiniz ben galiba biraz daha satafatli olsun istiyorum ama erkek cocuguna gitmiyo iste
Kizlar ne aldiniz bu kadar ya bende mi bi problem var uc dort gun surmez benim yikamam cidden o kadar sey almadim galiba diycem de ama yoo baya da gerekli gereksiz doldu aslinda bilmiyom
Eki Görüntüle 2276480
Eki Görüntüle 2276480
Eki Görüntüle 2276481
simcik oğluma yeni doğan bisey alayim diyorum ihtiyaçtan değil sadece yeni bisey olsun diye..ama hangisini alsam bilemedim model.olarak onlar değil tabi örnek olarak yolladim onları...yeni doğan alsam çok da kullanamıcam en fazla 2.3 ay nevresim uzunca bi sure kullanilir...siz ne dersiniz
Kızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Yani baktım google amcadan evet çok güzel hoş ama cok-da kullanışlı değil bi kaç ay sadece..eğer ilk cocuk olsaydı alabilirdim ikincide kullanır diyerek ten..ama ikinci ve son cocuk 3 cuyu dusunmedigimden 2.3 ay kullanılacak şeylere çok bakmıyorum
Mysonismysun
tamam ben de icim.eriyor ama.kabullendim.araba dinozor surf deniz.konsepti safari napcan bende isterdim.taç toka tütu tas tus inci kokoş ama.olmadi kabullendim
Yani baktım google amcadan evet çok güzel hoş ama cok-da kullanışlı değil bi kaç ay sadece..eğer ilk cocuk olsaydı alabilirdim ikincide kullanır diyerek ten..ama ikinci ve son cocuk 3 cuyu dusunmedigimden 2.3 ay kullanılacak şeylere çok bakmıyorum
Heryerde kullanabilirim diye düşündüm sabah eşim işe giderkene yatakta yanıma falan koyarım kullanışlı geldi açıkcası canım ilk bizimkisi tecrübeli anneler daha iyi bilir gerekli mi diye :)
Mysonismysun
tamam ben de icim.eriyor ama.kabullendim.araba dinozor surf deniz.konsepti safari napcan bende isterdim.taç toka tütu tas tus inci kokoş ama.olmadi kabullendim