2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de ya ac acina sabahin.körü analik.iste napcan
Kızlar bebişine pike almak isteyenler lc de çok uygun geldi bana mağazadan teslimle ücretsiz kargo ile alabilirsiniz :)
bakalim.tatlim.guzele.benziyor teşekkürler
Ben de hastane cikisi isimli istiyorum hala karar veremedim simdi dalga gececeksiniz ben galiba biraz daha satafatli olsun istiyorum ama erkek cocuguna gitmiyo iste
anammmm anammm bu tam.kiz anasi olcakmis

Bende de hazırlık yok :)

ben de ya ac acina sabahin.körü analik.iste napcan
bakalim.tatlim.guzele.benziyor teşekkürler
anammmm anammm bu tam.kiz anasi olcakmis
Vaahi yaaa ne varfi soyle tullu tullu modeller var tasli tuslu onlari giydirebilseydim onlar icimde kaldi kafasinda cicekli taci fotograf cekimlerinde neyse artik ne diyelim kiz analari benim yerime yapsin isteyen warsa tabii

Kizlar ne aldiniz bu kadar ya bende mi bi problem var uc dort gun surmez benim yikamam cidden o kadar sey almadim galiba diycem de ama yoo baya da gerekli gereksiz doldu aslinda bilmiyom
suan yaz geldi. kurutman daha kolay olur bana gore cnm. daha kisa surer sizlerin artik.
nevresim daha iyi olur gibi geldi bana cnm.
Kızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
dalinin parfumsuz yeni dogan deterjani ile yikadim cnm.
oh oh masallah...

Kızlar aranızda baby nest yaptıran alan var mı nerden ne kadara aldınız
Yani baktım google amcadan evet çok güzel hoş ama cok-da kullanışlı değil bi kaç ay sadece..eğer ilk cocuk olsaydı alabilirdim ikincide kullanır diyerek ten..ama ikinci ve son cocuk 3 cuyu dusunmedigimden 2.3 ay kullanılacak şeylere çok bakmıyorum

Heryerde kullanabilirim diye düşündüm sabah eşim işe giderkene yatakta yanıma falan koyarım kullanışlı geldi açıkcası canım ilk bizimkisi tecrübeli anneler daha iyi bilir gerekli mi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…