2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim gibi tek ayağı şişen var mı bi ayak 39 diğeri 41 e gidiyo ellerimde normal ama bu sol ayak aldı başını gidiyo normal mi ki tek ayak şişmesi acep doktor a sorsam normal
Benim de sağ ayak şiş
Şu an numara değişikliği yok ama bazı ayakkabılarda sağ ayak çok zor giriyor ayakkabıya.

Kızlarrr aklım sizdeydi kaç gündür.. geçmiş bayramınız kutlu olsunnn seneye bayramda bebişlerimizle olucaz inş. Manisa İzmir Çeşme derken Bursa’ya bugün döndük. İyi ki gitmişim çok iyi geldi deniz farklı yerler derken nasıl geçti günler anlamadım. Herkesler iyidir umarım okuyamadım çok birikmiş sayfalar
Not: kp bizimle çeşmeye gelmedi kv göndermedi
Ben söylemeden kadın dedi ben işin var senin çocuklar gezsinler dedi canım kv o anda boynuna atlıcaktım kadının eşimde diyor ki sen çok fenasın annemi tavladın dimi
Valla ben hiç bişey söylememiştim kadının içine doğmuş

Gazan mübarek olsun canim cok.ssevindim ağız tadıyla.eglenmenize

Bende bu lohusa terliklerinden almayı çok istedim ama anladım ki yaz sıcağında çekilmezler en iyisi yumuşacık açık bir terlik almak bu gecelik işi hala kafamı kurcalıyor son ay mı alacak herkes
Ben bugün aldım gecelik ve sabahlığı
Bir beden büyük mü alsam diye düşündüm ama satıcı kız doğumdan sonra ancak bu kadar karnın olur, bir büyüğü çok büyük gelir dedi. İlk doğumda karnım aynen kalmıştı hiç küçülme olmamıştı ama neden bilmiyorum yine de kızın dediğini yaptım, nasip artık

Bende ona yakınım birde kendi kıyafetlerimizde de kullanılabiliriz iyi olur diye düşünüyorum.
2 yıldır etimatik kullanıyrdm ve son 3 aydır borona basladim kendi kıyafetlermzde de canım. Sadece yumusatici kullanmama biraz basta garip geldi ama esimin gomleklrnde organik ama çok az yumustci kullanyrm. Şampuanda eyüp sabri tuncer organik şampuanı ve hatay sabunları ile tamamldm temizlikte sıvı arap sabunu sirke

Bak bu ihtimali düşünmemiştim ama çok sonrayı düşürsek evet büyük kalacak ama o anda da sıkıntı veren bişey olmamalı

Senin kv anneni kiskaniyo galiba yaa aşık atma derdinde resmen
benimki fena kiskanc. eve beyaz mobilya aldim, evinin mobilyasini yollayip beyaza boyatti. sacimi kestirdim gitti ayni model kestirdi. ne yapsam taklit seklinde devam ediyor. kendini benim annem saniyor o yuzden de annemden kiskaniyor. tuhaf biri.

benimki fena kiskanc. eve beyaz mobilya aldim, evinin mobilyasini yollayip beyaza boyatti. sacimi kestirdim gitti ayni model kestirdi. ne yapsam taklit seklinde devam ediyor. kendini benim annem saniyor o yuzden de annemden kiskaniyor. tuhaf biri.
Aaaa kıskaniliyorsun ayolll taklitler asıllarını yaşatır

Allah sana sabir ona da akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…