2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mysonismysun tamam ben de icim.eriyor ama.kabullendim.araba dinozor surf deniz.konsepti safari napcan bende isterdim.taç toka tütu tas tus inci kokoş ama.olmadi kabullendim
sana "annem benim kalbim" dediginde konusalim tekrar ... benim simdiki gelecek zillos ne yapacak, hop babasina . besle buyut danayi tanimasin anayi olayi.

sana "annem benim kalbim" dediginde konusalim tekrar ... benim simdiki gelecek zillos ne yapacak, hop babasina . besle buyut danayi tanimasin anayi olayi.
Evet kızlar.babaci neyse oğlusum beni sevicek.insallah annesini şımartcak

Kızlar dün kayınvalidemle konuştuk doğumdan sonra annen kalsın yanında dedi doğumdan çıkınca insan çok yorgun oluyo halsiz oluyo sezeryan olursan bebek ağlarsa annen versin kucağına dedi daha rahat edersin dedi sizin yanınızda kim kalacak nası oluyo ilk günler

Mysonismysun tamam ben de icim.eriyor ama.kabullendim.araba dinozor surf deniz.konsepti safari napcan bende isterdim.taç toka tütu tas tus inci kokoş ama.olmadi kabullendim
Ya aslinda erkek cocuk cok istiyodum bizde hep kiz var bikmisim sac yapmaktan toka takmaktan kiz tribinden ama simdi is reele donunce icimdeki kokos cikti yine ben de biran ewel kabullensem iyi olur yoksa cocugun gidisati kotu olacak

Kızlar boya bitti çok şükür Eşyalar yerleşti. Aksesuarları boyanacak raflar vs takılacak, duvar için ismi ve farklı şekilde sticker sipariş ettim onlar yapıştırılacak daha. Çamaşırlar için hangi deterjanı kullandınız kızlar bugun alacağım bende granül sabunlardan almak istiyorum ama dalan mı roxy mi aldam bilemedim hangisini tavsiye edersiniz? Birde yumuşatıcı yerine sirke koyacağım olur mu ki?

Ahhh ev keske bizim.olsa bende boyasaydim gule.gule.saglikla.kullanin.rengi deseni.tam.iskandinav tarzi olmus harika

Teşekkür ederim canım, halı ve aksesuarlarda komple iskandinav tarzı Sonuç ne çıkacak merak ediyorum
Eminim harika olur zaten halidan anlamistim ayı görünce ahsap objeler dag çam mukemmel olur merakla bekliyorum son.halini

Benim annem geliyor. Yaklaşık 5/6 hafta bizimle kalacak.

ben kendim yapacam malzeme alip insallah uygum istersen git gidiyor 60 dan basliyo daha luksler 100 1500
Ben bunu aldım e bebekten, hem reflü yatağı içindeki hem babynest olarak kullanacağım hemde kenarları çıkınca emzirme yastığı oluyor baya da büyük birşey 6aylık olana kadar rahat kullanılır. Renk ve desen seçenekleri de vardı. Ben tavsiye ederim

annen kalirsa sen cok rahat edersin cnm.
benim kv annemin kalmasina izin vermedigi icin oglumda iyi degildim. simdi yine ayni savasa hazirlaniyorum bakalim. senin kv direk demis ne guzel.

Ben de hastane cikisi isimli istiyorum hala karar veremedim simdi dalga gececeksiniz ben galiba biraz daha satafatli olsun istiyorum ama erkek cocuguna gitmiyo iste

Yok canım ben dalgası bende taşlı yaptıracam geri kalan herşeyi sade zaten bi tane kokoş bişey olsun yalnız değilsin

benim kv annemin kalmasina izin vermedigi icin oglumda iyi degildim. simdi yine ayni savasa hazirlaniyorum bakalim. senin kv direk demis ne guzel.
Allah razı olsun çok anlayışlı bi kayınvalideye sahibim ben demeden kendi dedi annen kalsın diye geçen ciğer geliştirici iğne için 1 gün hastanede kalmam gerekiyodu eşime annesi kalabilirse o kalsın daha rahat eder kız demiş :)

Kızlar şuan mayıs annelerinin doğumlarını okuyorum iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim ama çok heycanlandım onları okudukça 6 7 haftaya bizde tek tek yazacaz allah nasip ederse çok heycan verici iyi ki böyle bir grup var hepinizi çok seviyorum hepiniz hergün aklımdasınız nasıl olacak doğumlarımız çok merak ediyorum inşallah herkes sağ salim meleklerine kavuşur

Iyi de neden izin vermiyor ki insan kendi annesinin yanında daha rahat eder..ben kv ile beraber olduğum halde açık açık söyledim oğlumda senin yanında rahat edemem diye oda benimle aynı düşüncedeydi saolsun annene düşer zaten dedi

cnm ben dedim ama inadiiiii tavan seviyesinde. ille de kendi istedigi olacak. kendisi kocasiyla kalacakmis bende. ben de musade etmedim tabi. ama iste annemde kalamadi. annem her gun gelip gitti ama kv ile kp her gun geldi. annemi almadan da evimden gitmediler. kabus gibiydi. 30 gun... Allahimmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…