Ilk zamanlar havlu daha kullanışlı iki markada güzel bende lcw %100pamuk olan havlulardan aldım oda güzele benziyor diğer oğluslarimda bebitof kullanmıştım
Kızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Almadim, gorumcem verecekti onu da istemedim. Havlu daha kolay geldi fikir olarak. 1 tane heduye geldi, bi tane gorumcem verdi, bi tane e bebek ten aldim ( hep elaide
yüzünden)
suan yaz geldi. kurutman daha kolay olur bana gore cnm. daha kisa surer sizlerin artik.
nevresim daha iyi olur gibi geldi bana cnm.
dalinin parfumsuz yeni dogan deterjani ile yikadim cnm.
Bornoz seti degilde havlu dusun kolsuz ama on kafasina gecirilen kisminda dinozor var boyle bisey almistik sanirim mothercare den aldim nerde napiyo hic bilen yok kim bilir hangi posette
Almadim, gorumcem verecekti onu da istemedim. Havlu daha kolay geldi fikir olarak. 1 tane heduye geldi, bi tane gorumcem verdi, bi tane e bebek ten aldim ( hep elaide
yüzünden)
Bir al bakalim memnun kalirsan bize de atarsin. Eczaneye baktik bugün, medikale gidin dedi, gidemedik tabi.
yormasaydin bu denli kendini. vak yarin cok cene yapamayiz yorgun dusme
yok cnm ona islemez. annem bendeydi buna o gun gelme demistik. aradi geliyrm diye gelme annem var ihtiyacim yok dedim. kapatinca annemi aramis ben geliyrm diye ve geldi ;(
Lohusa tacı aldim sadece kirmizi kurdele takmak istiyordum ama tabi sacimdan kayar diye kirmizi kurdeleli tac aldim. O sirada kimse kafama takmayi akil etmicek (ben dahil)ama nyseee
Bende bu lohusa terliklerinden almayı çok istedim ama anladım ki yaz sıcağında çekilmezler en iyisi yumuşacık açık bir terlik almak bu gecelik işi hala kafamı kurcalıyor son ay mı alacak herkes
Kızlar boya bitti çok şükür☺ Eşyalar yerleşti. Aksesuarları boyanacak raflar vs takılacak, duvar için ismi ve farklı şekilde sticker sipariş ettim onlar yapıştırılacak daha. Çamaşırlar için hangi deterjanı kullandınız kızlar bugun alacağım bende granül sabunlardan almak istiyorum ama dalan mı roxy mi aldam bilemedim hangisini tavsiye edersiniz? Birde yumuşatıcı yerine sirke koyacağım olur mu ki? Eki Görüntüle 2276498
yüzünden