2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bornoz seti aldınız mı kızlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mı internette miniworld bebitof filan vardı ama emin olamadım
Ilk zamanlar havlu daha kullanışlı iki markada güzel bende lcw %100pamuk olan havlulardan aldım oda güzele benziyor diğer oğluslarimda bebitof kullanmıştım

Kızlar bebeğin kıyafetleri için deterjan ne aldınız? Birde etimadenin boron diye bir deterjanı var onu düşünüyorum aslında ama bilemedim. Fikirlerinize ihtiyaçım var.
Ben de onu aldım canım makineyi önce 90 derece calstrcm sonra bebek yıkama prog. Ve kısa kurutma atcam biraz da güneş üstüne vursun misss

Bornoz seti aldınız mı kızlar tavsiye edeceğiniz bir marka var mı internette miniworld bebitof filan vardı ama emin olamadım
Ben lcw den.aldim.havlu bornoz zor ya kucukken bence de giydirmesi

İlk zamanlar sıcakta havlu bornoz kullanılmaz diye düşünüyorum. Müslinlerle kurularız. Daha sonrası içinse lcw den aldım

Almadim, gorumcem verecekti onu da istemedim. Havlu daha kolay geldi fikir olarak. 1 tane heduye geldi, bi tane gorumcem verdi, bi tane e bebek ten aldim ( hep elaide yüzünden)
Benim de sag ayagim sis suan hatta ortopedia diye biyere geldik terlik almaya ayaklar problemli
Bir al bakalim memnun kalirsan bize de atarsin. Eczaneye baktik bugün, medikale gidin dedi, gidemedik tabi.

Bornoz seti degilde havlu dusun kolsuz ama on kafasina gecirilen kisminda dinozor var boyle bisey almistik sanirim mothercare den aldim nerde napiyo hic bilen yok kim bilir hangi posette

Almadim kizlar 3 tane terlik wardi ucunu de babaneme alsam bu ne lan der o derece yani 268 liraydi belki ceyo ya gideriz haftaya ceyo yakin degil bize

yormasaydin bu denli kendini. vak yarin cok cene yapamayiz yorgun dusme

yok cnm ona islemez. annem bendeydi buna o gun gelme demistik. aradi geliyrm diye gelme annem var ihtiyacim yok dedim. kapatinca annemi aramis ben geliyrm diye ve geldi ;(

Senin kv anneni kiskaniyo galiba yaa aşık atma derdinde resmen

Almadim kizlar 3 tane terlik wardi ucunu de babaneme alsam bu ne lan der o derece yani 268 liraydi belki ceyo ya gideriz haftaya ceyo yakin degil bize

Ben şu birkenstock lara benzer hoticten almistim cok rahat ettim bu tarz modellere de bakabilirsin icleri genis ve ayagin ayasini dolduruyo

Cok sevindimmmm Allah daim etsin sagligini sihatiniii

Kızlar aranızda baby nest yaptıran alan var mı nerden ne kadara aldınız
Dusundum ama vazgectim. Benim yatak odama koyacagim yatak zaten ufak, ici nest tarzi. Her bebek ihtiyac duymuyomus o cevresinin sarili olmasina.

Cok guzel olmuuuus

Almadim, gorumcem verecekti onu da istemedim. Havlu daha kolay geldi fikir olarak. 1 tane heduye geldi, bi tane gorumcem verdi, bi tane e bebek ten aldim ( hep elaide yüzünden
ehehe havluyu ucledim bende senin gibi, bitane de ekstra bornozumuz var, dayimizin esi sagolsun ismimizi nakis ettirmis yakasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…