2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doğal ürünler kullanmak en sağlıklısı. Sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Yumuşatıcı bebekte kullanmayı ilk aylar düşünmüyorumda kendi kıyafetlerimde vazgeçemiyorum :))

benimki fena kiskanc. eve beyaz mobilya aldim, evinin mobilyasini yollayip beyaza boyatti. sacimi kestirdim gitti ayni model kestirdi. ne yapsam taklit seklinde devam ediyor. kendini benim annem saniyor o yuzden de annemden kiskaniyor. tuhaf biri.
ahah kadina bak yaa. oglundan da kiskaniyo mu peki?

bu arada sizin biyolojik muhabbetiniz nekadar kaldiysa aklimda; bugun magazada bi japon kari kocanin yolunu kestim. oda bebek esyalari bakiyodu, baktim hamile (yada yeni dogurmus?), hemen basladim soru yagmuruna. hangi camasir tozunu/ilacini kullandigindan karninda yirtiklar olusmamasi icin kullandigi yaga kreme kadar. biyolojik takilan bi hatun cikmasin mi. karni icin yaglari kendi yapiyomus, coconut ve avocado yagiyla bi karisim yapiyomus ama coconut en iyisiymis. ben ise gittim TABIKIDE bitane butter bitane de yag aldim, yirtik onleyici. ödül almis bu kremler 2017 de butun hamileligim boyunca badem yagiyla corekotu yagi kullandim, yeter biyolojik takilmalarim. kaldi ki bu markada biyolojikti
Camasirlar icin Frosch markasini al dedi, her urunu biyolojik dedi. yaninda TABIKIDE persil de aldim, kiri cikarmaz yeterince o froschlar mroschlar kesin. yumusatici bebege kullanmayi onermedi sozunu dinliycem. frosch markasinin biberon temizliyicisi de varmis onuda aliverdim.

Gogus kremi aldim, hastanede kullanmak icin gerekecek tum bakim urunlerimi de aldim. galiba hastane cantamin kendime olan bakim urunleri kismi tamam. sac lastiginden taraga kadar dusundum kendimle de gurur duyuyorum. bide pijamayla ic camasirlarimi da koyarsam tamamim. bebisinkiler yikandiktan sonra koyulacak. ay iyi oluyo hee sizin gazinizla halletmek ufaktan ufaktan

iyi uykular kizlar, opuldunuz

oh mis. agiz tadiyla kullan cnm. iyi yapmissin. meme ucu kremini hastanede degil onceden misal 1 kadar kullanmaya basliyoruz ki faydasi olsun.

buarada kv oglunu kiskanmisti cidden. sana soyle davraniyor bana yapmiyor. sana boyle diyor bana demiyor. yok yok beni sevmiyor seni seviyor vs vs..... ya cidden normal degil kadin.

Doğal ürünler kullanmak en sağlıklısı. Sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Yumuşatıcı bebekte kullanmayı ilk aylar düşünmüyorumda kendi kıyafetlerimde vazgeçemiyorum :))
Alışmışız tabii cocuklktn beri degl mii şimdi o koku rahatsız edyr inan direk vücuda deri yoluyla temas ettgi düşününce kendimi ikna ettm

gunaydin ama bana gun ayamadi. berbat 1 gece gecirdim ama suan iyi gibiyim. 2 den beri ayaktayim. ayaklarimin yanmasi bir yandan, sancilar bir yandan, vajina agrisi bur yandan, kasik agrim da fenaydi. asiri yorgunluktan oldu sanirim. canim cok yandi uyutmadi beni ;(

Alışmışız tabii cocuklktn beri degl mii şimdi o koku rahatsız edyr inan direk vücuda deri yoluyla temas ettgi düşününce kendimi ikna ettm
Bende bi kendimi ikna edebilsem süper olacak. Belki senden örnek alırım. Bebeğe de kullanmayınca bırakırım kullanmayı. En çok eşim sevinir herhalde bırakırsam :)))) ( gereksiz görüyorda yumuşatıcıyı)

Günaydın canım geçmiş olsun gün içinde bari yorma kendini. Bende sanki işe gidiyorum gibi 7 den beri uyanığım. Uyuyamıyorumda benzer ağrılar bende de var doğurunca geçecek dimi (

Günaydın canım geçmiş olsun gün içinde bari yorma kendini. Bende sanki işe gidiyorum gibi 7 den beri uyanığım. Uyuyamıyorumda benzer ağrılar bende de var doğurunca geçecek dimi (
saol cnm. dogurunca gcecekler merak etme

tovbe tovbe ahahah ay oyle kaynanalara soylenecek guzel laflar oluyo da neyse sabah sabah amin canim sagol!!

Gunaydin hanimlar, benim eller sabahlari etkisiz eleman olmaya devam. Karpal tünel sendromundan eminim. Haftaya cuma randevumuzda doktorumuz ne diyecek acaba. Uyanali bi saat olacak, hala yumruk yapamiyorum elleri, parmaklarim takir takir yapiyo
Sol elimin orta parmagi gun boyu karincali, uyusukluktan cikinca elimiz ayagimiz karincalanir ya, devamli 24/7 oyle. Allaha cok sukur bana engel olmuyo o yuzden aldirmiyorum.

Hayir bisey de diyemiyorum anneme ablama filan, ‘ilk cocugunda ne tuhaf seyler bunlar. Bende hic olmadi ablanda olmadi iki gelin yeni dogum yapti boyle bisey duymadim’ filan diyecek. Canimi sikmak istemese de sikacak. Hafiften artik karnimin buyuklugune yapilan yorumlar beni germeye basladi. Resmen eve kapanip biyere cikmayayim diyorum valla. Ay sacmalama elaide, dur instaya bi koca gobek koyam. bukadar da dengesizim valla.

1 ay kadar once mi kullanmaya baslicaz hangi marka kullanalim

gecmis olsun cnm herkesin bunyesi farkli. Onlarda olmamasi serde de olmayacagi anlamina gelmez. Hem o guzel gobek var ya :) cokkkk ozleyeceksin. Cik evden gez dolas :)
1 ay kadar once mi kullanmaya baslicaz hangi marka kullanalim
Cnm lansiloh kullanmistim ben. Yine ondan aldim. 7ay bitti artik benim. Yavastan baslarim. Masaj yapmadan sur birak.

Tamam canim sagolasin alayim o zaman

Benim kv de.annemle rakip
azıcık rekabet iyidir yaa:) bizimki herşeyi annen yapar diyor oda sinir bozucu, geçen yün almış annen örsün diyor (he ver onuda annem yapsın ver düğünü annem yaptı, doğumda da o yapsın sen sevmeye gel)
günaydın, gözümü açar açmaz kv muhabbeti okudum ya:)

gecmis olsun cnm herkesin bunyesi farkli. Onlarda olmamasi serde de olmayacagi anlamina gelmez. Hem o guzel gobek var ya :) cokkkk ozleyeceksin. Cik evden gez dolas :)
sagol canim. aynen. onlar yirmilerinde anne oldular, ben 34 yasimdayim. sukur saglikli ve fit bi kadinim, ama erken yasta hamilelik belki daha kolay gecmis olabilirdi.
haha cikmaz miyim, eve kapanip duramiyorum ki. evimde olmayi cok seviyorum ama bi hava almadan duramam. bebis insallah azbucuk uyum saglar bana ve gezmeyi sever insallah. yoksa halim yaman valla:)

gorumcelerime bayramlasmaya gidicez ogleden sonra. onlarin sehrinde camilerinin kermesi var, insallah tahta tabureler asiri yormaz. kolay misafirim hee, kermeste bayramlascaz hepsiyle de

Oh mis gez cnm.
Bebeginle daha guzel gezersin hic merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…