2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın herkese bayramının 1.gunu çıktım evden dha dün akşam eve geldim gezmek güzelde insanin evi gibisi yok gerçkten yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım tabi inşllah herkes iyidir kasılma olanlar bendede oluyor arada haftaya kontrlm var bide eşyalar bitmiş yıkanmaya başlanmış bile benim hla bir sürü eksigim var besik dolap vs

Günaydın en güzel anneler ve sirin mi sirin bebislerr
Herkese sağlıklı mutlu günler diliyorummmm
pratik45 sakin ol şampiyon kv senin salmış ohh mis bizimkinin rakipligi su yonden tatile.gittiler bizde gidelim yemeğe ciktilar bizde cikalim torun konusunda tik yok

benimkiler de lafta kaldı merak etme:) 1 tane yelek var ortada, bide yün almış işte ağustosta bebeye yün yelek giydireceğim:)

benimkiler de lafta kaldı merak etme:) 1 tane yelek var ortada, bide yün almış işte ağustosta bebeye yün yelek giydireceğim:)
Kendileri giysin annen orcek mi dedi örmez gerek.yok dedim aaa sırtını tutar dedi ben yaparım dedi bekliyoruz hirkasi yelegi var penye gerek yok dedikce cosuyor

Hiçde değil sonuçta dünyaya bir canlı geritiyorsun... Olumlu düşünün ...Keyfi sezeryan gercekten kolay değil 4-5 gun birine muhtaçsın...Kediler köperkler normal doğuruyorda...Sağlık sorunalrı olur o ayrı... Zaten dr yönlendiriri. ama normal doğum sonrası karnın inmiş bebeğinle her sekilde ilgleniyorsun.. yemeğini hatta ütünü yapıyorsun... bilemedim canım hakkında hayorlısı

Hemodoridim vardı sorun olmadı ilk doğumda...Dr da biliyordu...doğum sonrası şişti ama zeytinyağlı pamuk koydum..1 gunde rahatladım...Yani doğum sebepli birsey yaşamadım ıkınmada...

Kendileri giysin annen orcek mi dedi örmez gerek.yok dedim aaa sırtını tutar dedi ben yaparım dedi bekliyoruz hirkasi yelegi var penye gerek yok dedikce cosuyor
R Rzg14 aklıma geldi iyi sizinkiler kıskanıp çocuk yapmıyor:)
yan yatakta lohusa kurdelesi takıp yatarlarmış:)

bakanin olmayinca sezeryanda da daha hastanede gece kendin kalkip bebegine bakiyorsun

ya sorma. ne zaman gebe kalsam (4kez) her seferinde dogurana kadar bilmem kac kere aldirdigi cocugu, dr macerasini vs vs dinloyorum

Ben onu.gordum arkadasimla iki ay arayla.dogurdu herkes.torunun mu diye sordu.sevdi kadin piskin.piskin siritiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…