- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Benimki de buna benziuo guller var terlik tac takim tabii senin kiz bebek heralde ona da almissin gule gule kullan canimKızlar günaydınsizce nasıl
Kızlar günaydınsizce nasıl
Çok minnoslarKızlar günaydınsizce nasıl
evet valla ne alcağımı şaşırdım :) doğru duş fln alırsam olmaz onlar bakçam artık bakalım olmadı sadece bant alayım. terlikte bakarım artık normal bir tanecanım cok şık ama bu tip terlikleri belki de benim ayak yapımla ilgili sünger oldugu için sünger kısa sürede eziliyor .birde yazın sıcakta nasıl giyilir ?
hast için ayağım çok şişerse bambi den parmak arası alırım diyorum ya da evdeki terkiklerden birini giyip gideceğim.... duş alma ihtimaline karsı da hast için bir tane plaj terliği koyacağım (kaymayan)
evet kız canım ama almadım daha size sorayım dedim.Benimki de buna benziuo guller var terlik tac takim tabii senin kiz bebek heralde ona da almissin gule gule kullan canim
maşallah canım daha hiç birşeye başlamadım çantamızı bile daha yeni sipariş verdim. deterjanda öyle. temmuz ortası izne ayrılmayı düşünüyorum tabi ben düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek bu duruma . ondan sonra yıkar ütüler çantayı hazırlarım dedim ama :S bu hastane çantasına hastane çıkışı almıştım tüm parçalarını koymak lazım mı acaba :sBen hast çantamı hazırlamaya başladım kızlar...Ütülerimi dün yaptım...Bugunden itibaren de yerleştiririm... Daha eksiğim var...Mesela depend kilot aldım tek kullanımlık onu bekliyorum kargo da...
bebeğe yanınıza müslin bez de koyun (mermerşahi de olur bende ikiside var) yaz sıcağı şimdiden yanıyor ortalık uzerine örtülebilir hast de...
Ben ne den gaz almıyorum ama hiç yaaaaahah kadina bak yaa. oglundan da kiskaniyo mu peki?
bu arada sizin biyolojik muhabbetiniz nekadar kaldiysa aklimda; bugun magazada bi japon kari kocanin yolunu kestim. oda bebek esyalari bakiyodu, baktim hamile (yada yeni dogurmus?), hemen basladim soru yagmuruna. hangi camasir tozunu/ilacini kullandigindan karninda yirtiklar olusmamasi icin kullandigi yaga kreme kadar. biyolojik takilan bi hatun cikmasin mi. karni icin yaglari kendi yapiyomus, coconut ve avocado yagiyla bi karisim yapiyomus ama coconut en iyisiymis. ben ise gittim TABIKIDE bitane butter bitane de yag aldim, yirtik onleyici. ödül almis bu kremler 2017 debutun hamileligim boyunca badem yagiyla corekotu yagi kullandim, yeter biyolojik takilmalarim. kaldi ki bu markada biyolojikti
Camasirlar icin Frosch markasini al dedi, her urunu biyolojik dedi. yaninda TABIKIDE persil de aldim, kiri cikarmaz yeterince o froschlar mroschlar kesin. yumusatici bebege kullanmayi onermedi sozunu dinliycem. frosch markasinin biberon temizliyicisi de varmis onuda aliverdim.
Eki Görüntüle 2276598
Gogus kremi aldim, hastanede kullanmak icin gerekecek tum bakim urunlerimi de aldim. galiba hastane cantamin kendime olan bakim urunleri kismi tamam. sac lastiginden taraga kadar dusundum kendimle de gurur duyuyorum.bide pijamayla ic camasirlarimi da koyarsam tamamim. bebisinkiler yikandiktan sonra koyulacak. ay iyi oluyo hee sizin gazinizla halletmek ufaktan ufaktan
iyi uykular kizlar, opuldunuz
Yikayan biri olarak bildiriyorum; o kadar minikler ki, bi tisortumuz kadar yer turmaz cantada, koy gitsinmaşallah canım daha hiç birşeye başlamadım çantamızı bile daha yeni sipariş verdim. deterjanda öyle. temmuz ortası izne ayrılmayı düşünüyorum tabi ben düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek bu duruma . ondan sonra yıkar ütüler çantayı hazırlarım dedim ama :S bu hastane çantasına hastane çıkışı almıştım tüm parçalarını koymak lazım mı acaba :s
Artik yer kalmadi icerde. Benimki de yumusak degil artık, yaglardan eser yok, taş. Alt kismi hele, yer cekimi oraya topluyor herhalde.Kızlar karnımın özellikle alt kısımlarına dokununca agiriyor dokunmak derken basınç fln uygulamıyorum hafif dokununca bike ağrı hissediyorum normal mi bu durum birde bu aralar sik olmaya başladı pit pit atıyor bebeğin biri kalp gibi hıçkırık mi başka birşey mi bilmiyorum
Canım makat catlagım rahıme dogru oldugu ıcın sorun cıkabılır aradakı mesafe az oldugu ıcın ve kesı atarlarsa araya sorun olur yıne doktorum karar verır. Hakkımızda hayırlısı bende normal ısterım ama saglık sorunu olusursa benım ıcın en ıyısını tercıh ederım.Hemodoridim vardı sorun olmadı ilk doğumda...Dr da biliyordu...doğum sonrası şişti ama zeytinyağlı pamuk koydum..1 gunde rahatladım...Yani doğum sebepli birsey yaşamadım ıkınmada...
Ben de gaz var ama usenme modundayim sadece hamilelikteki gaz sorunuyla sinirli kaliyoBen ne den gaz almıyorum ama hiç yaaaayan gel yat modundayım hala
Geçmiş olsun kuzu..bana aylardır gece uykusu haram zaten herkez hamilelikte uyur ben içime şeytan girmiş gibi oluyorum..bende de bacak ağrısı var çok ne tarafa yatsam yarim saat sonra o tarağın acısıyla uyaniyorumgunaydin ama bana gun ayamadi. berbat 1 gece gecirdim ama suan iyi gibiyim. 2 den beri ayaktayim. ayaklarimin yanmasi bir yandan, sancilar bir yandan, vajina agrisi bur yandan, kasik agrim da fenaydi. asiri yorgunluktan oldu sanirim. canim cok yandi uyutmadi beni ;(
Ben oğlumda almıştım da ne oldu...hastane terliğini giymek daha hafif ve ince geldi ayağa kalkincacnm yaz sicaginda giyemem kapali terlik diye ben almadim boyle bir takim.
Amaaan ana olacaz surda birak desinler karnimi cikara cikara geziyom walla kim ne derse desinHerkese mutlu hafta sonları diliyorum ve soruma geçiyorum 1 hafta da 2 kilo almışım bu nasıl oluyo ya aradaki rakamı hiç görmedim bile aşırı moralim bozuldu herkes tombik falan diye takılmaya başladı hamileyim şişman değilim diyorum bazen ama alınmamaya çalışıyorum
Ve bize birinden bebek arabası geldi fakat anakucağı yok bizde gidip alacağız arabayla bağlantı sağlayan bir adaptör vs türevi alet var mı almışken onu da alalım nerelerde bulunur ama her ana kucağı her travelle uyum sağlar mı helppp
10.5 kg almisim 1 haftada 1 kg attımHerkese mutlu hafta sonları diliyorum ve soruma geçiyorum 1 hafta da 2 kilo almışım bu nasıl oluyo ya aradaki rakamı hiç görmedim bile aşırı moralim bozuldu herkes tombik falan diye takılmaya başladı hamileyim şişman değilim diyorum bazen ama alınmamaya çalışıyorum
Ve bize birinden bebek arabası geldi fakat anakucağı yok bizde gidip alacağız arabayla bağlantı sağlayan bir adaptör vs türevi alet var mı almışken onu da alalım nerelerde bulunur ama her ana kucağı her travelle uyum sağlar mı helppp
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum ve soruma geçiyorum 1 hafta da 2 kilo almışım bu nasıl oluyo ya aradaki rakamı hiç görmedim bile aşırı moralim bozuldu herkes tombik falan diye takılmaya başladı hamileyim şişman değilim diyorum bazen ama alınmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?