2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın sizce nasıl

canım cok şık ama bu tip terlikleri belki de benim ayak yapımla ilgili sünger oldugu için sünger kısa sürede eziliyor .birde yazın sıcakta nasıl giyilir ?
hast için ayağım çok şişerse bambi den parmak arası alırım diyorum ya da evdeki terkiklerden birini giyip gideceğim.... duş alma ihtimaline karsı da hast için bir tane plaj terliği koyacağım (kaymayan)

Ben hast çantamı hazırlamaya başladım kızlar...Ütülerimi dün yaptım...Bugunden itibaren de yerleştiririm... Daha eksiğim var...Mesela depend kilot aldım tek kullanımlık onu bekliyorum kargo da...
bebeğe yanınıza müslin bez de koyun (mermerşahi de olur bende ikiside var) yaz sıcağı şimdiden yanıyor ortalık uzerine örtülebilir hast de...

evet valla ne alcağımı şaşırdım :) doğru duş fln alırsam olmaz onlar bakçam artık bakalım olmadı sadece bant alayım. terlikte bakarım artık normal bir tane

maşallah canım daha hiç birşeye başlamadım çantamızı bile daha yeni sipariş verdim. deterjanda öyle. temmuz ortası izne ayrılmayı düşünüyorum tabi ben düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek bu duruma . ondan sonra yıkar ütüler çantayı hazırlarım dedim ama :S bu hastane çantasına hastane çıkışı almıştım tüm parçalarını koymak lazım mı acaba :s

Kızlar karnımın özellikle alt kısımlarına dokununca agiriyor dokunmak derken basınç fln uygulamıyorum hafif dokununca bike ağrı hissediyorum normal mi bu durum birde bu aralar sik olmaya başladı pit pit atıyor bebeğin biri kalp gibi hıçkırık mi başka birşey mi bilmiyorum

Ben ne den gaz almıyorum ama hiç yaaaayan gel yat modundayım hala

Yikayan biri olarak bildiriyorum; o kadar minikler ki, bi tisortumuz kadar yer turmaz cantada, koy gitsin
Artik yer kalmadi icerde. Benimki de yumusak degil artık, yaglardan eser yok, taş. Alt kismi hele, yer cekimi oraya topluyor herhalde.

Hemodoridim vardı sorun olmadı ilk doğumda...Dr da biliyordu...doğum sonrası şişti ama zeytinyağlı pamuk koydum..1 gunde rahatladım...Yani doğum sebepli birsey yaşamadım ıkınmada...
Canım makat catlagım rahıme dogru oldugu ıcın sorun cıkabılır aradakı mesafe az oldugu ıcın ve kesı atarlarsa araya sorun olur yıne doktorum karar verır. Hakkımızda hayırlısı bende normal ısterım ama saglık sorunu olusursa benım ıcın en ıyısını tercıh ederım.

Geçmiş olsun kuzu..bana aylardır gece uykusu haram zaten herkez hamilelikte uyur ben içime şeytan girmiş gibi oluyorum..bende de bacak ağrısı var çok ne tarafa yatsam yarim saat sonra o tarağın acısıyla uyaniyorum

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum ve soruma geçiyorum 1 hafta da 2 kilo almışım bu nasıl oluyo ya aradaki rakamı hiç görmedim bile aşırı moralim bozuldu herkes tombik falan diye takılmaya başladı hamileyim şişman değilim diyorum bazen ama alınmamaya çalışıyorum

Ve bize birinden bebek arabası geldi fakat anakucağı yok bizde gidip alacağız arabayla bağlantı sağlayan bir adaptör vs türevi alet var mı almışken onu da alalım nerelerde bulunur ama her ana kucağı her travelle uyum sağlar mı helppp

Ya bide kizlar devamli sol tarafa yatin deniyo iyi yatiyorum tamamda bi saat iki saat yani ondan sonra saga donmem gerekiyo ister istemez nasil yatim sadece solla oksijen azaliyo deniyo da bu bence insanin fizyolojisine ters tamam sirtustu zaten yatamiyorum nefes alamiyorum ama saga donmem lazim bunu nasil halledicez ben anlamadim gecende bi yerde okudum kadin hep sola yatiyorum uyaninca sagda kalkmis oluyorum cocuk tekme atmiyosa bisey mi oldu diye uyuyamiyorum psikolojim bozuldu yazmis

Amaaan ana olacaz surda birak desinler karnimi cikara cikara geziyom walla kim ne derse desin

10.5 kg almisim 1 haftada 1 kg attım

adaptör var canım ama bebek arabasının markasına göre değişir internetten, ebebekten, babymall vb yerlerden araştırabilirsin. benm bebek arabasına da ana kucagı adaptörle takılıyo. bebek arabanın markası ne?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…