Alemsiniz kızlar kesi ve dikiş olmaması için artık tüm doktorlar öneriyor masajı. Zeytinyağı özellikle kullanılıyor bu sırada. Normal bişey gözüküyor oldukça da basit niye böyle tepkiler verdiniz ki
Çok güzel vakit geçirdik. Ancak RRzg14
sürekli kasılma yaşıyordu hatta sözü yarım kalıyordu bazısında. Doktora iyi ki gitmiş. İnşallah geçecek sabaha. Normal kasılma gibi değil dedi bir kaç kez. Rutin kontrolünü beklemeden bu gün randevu alıp özellikle gitti.
İyi haberlerini bekliyoruz. İyi olacak sabaha inşallah.
Bu arada benim de dün tansiyon yükselmişti gece 14/9 olmuştu. Bu gün ablam telaşlandırdı beni de. İdrar tahlili mutlaka yaptır dedi. Ama ben sanırım ağır yemiştim ve çok yorulmuştum ona bağlıyorum. 30 lu haftalar gerçekten dikkat edilmesi gereken zamanlar. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
ya siz perine masaji diye ne izlediniz cok merak ettim
ben sahsen donumu zor giyiyorum gobekten oraya ulasip da masaj neyin yapamam ya RRzg14
canim son durum nedir iyisin umarim ?? PiaLeonEfelihayat
Gunaydin bugunleri aratacaklar bizee hic uyuyamicaz
cok pis bir kasık agrisiyla uyandim yaa sanki adet olucam sokulemiyorr ya da kabızlk cekiyomusum gibi bi agri var
ya siz perine masaji diye ne izlediniz cok merak ettim
ben sahsen donumu zor giyiyorum gobekten oraya ulasip da masaj neyin yapamam ya RRzg14
canim son durum nedir iyisin umarim ?? PiaLeonEfelihayat
Gunaydin bugunleri aratacaklar bizee hic uyuyamicaz
cok pis bir kasık agrisiyla uyandim yaa sanki adet olucam sokulemiyorr ya da kabızlk cekiyomusum gibi bi agri var
gunaydin hepinize. desteginiz icin tesekkur ederim.
benim yasadiklarimla kokutmayin lutfen kendinizi. hepimizin dogum ve ölum zamani belli. eger zamani geldiyse elimden hicbirsey gelmez duadan baska. dilerim 6hafta daha durur iceride...
okiyrm herkes dunden beri kasilmalarini yaziyr. tedirgin olmayin. gunde 7-8 kasilma normal. benim yasadigimi yasasaydiniz, hepiniz bir sorun var derdiniz emin olun. agri belden baslayip, karin ve kasiga yayilip, karinda sertlesme ve gevseme hareketine sebep oluyorsa, bir de bendeki gibi 2-3 dk ara ile oluyorsa sorun var demektir. okuyrm hepinizinki tarifinize gore normal yalanci kasilma
Alemsiniz kızlar kesi ve dikiş olmaması için artık tüm doktorlar öneriyor masajı. Zeytinyağı özellikle kullanılıyor bu sırada. Normal bişey gözüküyor oldukça da basit niye böyle tepkiler verdiniz ki
Bilmedigimden, duymadigimdan cok sasirdim. Benim doktor bahsetmedi ki bahsetmesini bekliyor muyduk? Hayir baska da bir yerde ne gördüm, ne duydum. Masaj deyince de öyle bir sey olacagini tahmin edemeyip lank diye videoyu görünce baya şaşırdım fikir cok mantikli da ilk anda bana normal (!) Gelmedi. Sanki bakire Meryem, benim kafa da degisik. Basaklar icin muzmin bekar, bakire burcu derler zaten
günaydın kızlar toplamda gidiş geliş 18 saat yolculuk yaptım 2 gün oldu eve geleli daha kendime gelemedim.
yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir. bebek bakım çantası alanlar olmuştu önerirmisiniz almayı düşünüyorum sırt çantası şeklinde.
dün beşikleri odamıza aldık sağlı sollu beşik oldu. kızıma park beşik aldık. yatağımın yanına kurduk.