2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın şekerler gününüz güzel geçsin inşallah kocam hayla hasta gece ateşi 39 40lara cıktı inadından hastaneye gitmedi terledi sabaha kadar atlet değiştir ateş ölç uyuyamadım resmen evde bir cocuk dahavar yordu beni. Bugün kalan eksikleri almaya carsiya çıkacağız inşallah ayaklar şişmeden bitiririm

İyi bak adam bi tepki vermis benimki inanmadi bi daha yaparsin test hemen umutlanma falan filan dedi biraz hewesim kursagimda kaldi cok garantici biri oldugu icin uzulmim diye heralde.. ama ben emindim ayy o gunden bu gune neler neler yasandi askerlik anisi gbi anlat anlat bitmez mubarek

Yaaa ne tatlii Allah ayirmasin bize de gostersin

Gecmis olsun canim gercektennust uste gelmis senin de

amin cnm..ne olur ne olmaz diye elimize geceni kenara atmistik gebelik olunca. iyi ki yapmisiz diyrm. diler surec uzamaz. her yonden yorucu cunku.
Çok iyi yapmışsınız canım, umarım uzamıyacak süreciniz çok örnek var senin haftalarında sancı çekip vaktiyle doğan umarım en yakın zamanda her şey yoluna girecek normal seyrinde devam ediceksin. Karabiber abisinin prenses kardeşini Sevişine bayıldım Allah’ım sağlıkla kuzularını büyütmeyi nasip etsin.

Ay ben bebek 3 haftalık beta hcg 10 ilken kendimi doktorda bulmuştum

Ben de grip olmuştum. İşyeri hekimi bir dolu ilaç yazdı. Reglime de 3-4 gün var. Dedim Arwien sen kullanma bunları, eve giderken sağlık ocağına uğradım kan verdim. Akşama çıktı sonuç Eşim ile vatsapta yazışıyorduk. Direk sonucu gönderdim. Evde sevincimi paylaşacak sadece kedim vardı. Ona sarıldım ağladım. (Öncesinde kimyasal düşük olmuştu. Duygusallık dizboyuydu.)
Akşama eşim geldi. Eeeee dolapta stokladığın meyveleri ne zaman aşereceksin dedi çıkartta yiyelim artık dedi
Direk doktoruma gönderdim sonucu, tebrik ederim, hamilesin dedi. Ne zaman geleyim dedim. 3 hafta sonra dedi ve o 3 hafta geçmek bilmedi. Ay ne tatlı ne güzel anlardı.

Kizlar cok kotuyum.. Sabah kalkarken basim dondu sendeleyerek yurudum sonra oturdum topigi okudum iyi gibiydim karnim kasildi ayaga kalkinca sol kasigima agri saplandi zor ayakt durup bi tost yaptim ama yine sendelemeye basladim oturdum yiyeyim diye heryer dönüyo kafami azicik oynatsam dönüyor midem de bulanmaya başladı tansiyonumu olctum 11-6 normal yanii bu sirada bebek surekli hareket ediyo 1 saat oldu hala oynuyo cocuk hic bisey anlamadim niye boyle oldum bi sinirlerim bosaldi basladim aglamaya

günaydın kızlar,
ooo ilk zamanlara dönüp anılar tazelenmiş, ben testi sakladım. ekimde kürtaj oldum, aralıkta tekrar hamile olduğumu öğrendim. adetim çok düzenlidir benim 1 gün geçince test yaparım:) pazar sabahı eşim şok olmuştu bir kayıp vardı ve 1 sene hiç korunmadığımız halde olmamıştı. 2. bu kadar çabuk olmasını beklemiyorduk (çok şükür)
ama benim hormonlar yine şaha kalktı sabah 2 tane ayakkabım dar geldiği için ağladım
ödemlerime baktıkça ağlıorum ben ya çünkü artık ayak bileklerim çok ağrıyor

ne yasanirsa yasansin su son 2 ayinizda germeyin kendinizi. bakin benim durumuma. dr.jn bana sordugu iki soru vardi. cok mu yoruldun cok mu strese girdin... ikincisiydi. oglumun ogretmen davasina cok strese girmistjm. yaptimda ne oldu. nerdeyse bebegimin hayatina mal olacakti. inanin kabusu yasadim ben. yapmayin kendjnize bu kotulugu. degmeyecek adamlar icin yormayin. esin seninle. seni biliyor. olmadi evini degistirrisin. yazik gunah degil mi hem sana hem bebegine. yapma yavrum yapma. lutfen.

Günaydın en güzel Ağustos anneleri ve aceleci minnoşlarıı
Acayip rüyalar görüyorum Allah’ım zaten gece çok gergindim. Black mirror ın yeni sezonu gelmiş ilk bölümü izliyim dedim beni mahvettii
Çok etkilendim ya önceden de izlerdim böyle olmazdım zaten afedersiniz ama boka çevirmişler daha da izlemem.
B bilgevisne tavsiyen için sağol canım bakayım Özdileğe, bebek arabası için çıkıcaz bizde bugün, ebebeğe gidicem hiç bi yerde gezemem, çarşıda zaten yok şu tek kaldı bu tek kaldı derken insanın kafasını karıştırıyorlar.

kiyamam. amin duana canim cok yurekten aminn.
miniginin esyalarini simdiden agiz tadiyla guzel gunlerde kullanin canim.
cnm hem gecmis olsun esine. hem.sana kolay gelsin. azar azar yorulmadan yap lutfen.
Yaaa ne tatlii Allah ayirmasin bize de gostersin
aminnnn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…