2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sabah iştahsızlığımdan bahsetmiştim. bebeğim beslenemiyormu acaba diye üzülüyordum. bugün kontrolüm vardı. benim kız 1 hafta önden gidiyormuş maşallah. 2000 gr olmuş maşallah. doğum tarihimizide aldık 24 25 temmuz gibi olur dedi doktor. doğuma kimseyi almıyorlarmış maalesef çok üzüldüm. eşim yanımda olsun isterdim

Begenmiycen ama
Eki Görüntüle 2278053

Neden böyle olduk ki acaba biz

Ustume dokuyorum, agzimi bulamıyorum, temel motor becerilerimi kaybettim lan ben?!?! Ne halden ne hale düştüm
kiyamisu bizlere ya... sakarliklar basladi iyice.. bende dun yemekhanede uzerime kiymali patates yemegini döktüm sildim falan yine de tam cikmadi bi de is cikisi direkt hastaneye gittim... ne kadar pasakli bi kadin pis kiyafetle hastaneye gelmis diye arkamdan konusmuslardir

Masallah canim

Anladım canım ama sat a göre 32 hafta ne zaman doluyorsa ona göre oluyor diye biliyorum ben.
Benim sezeryan olduğu için günü belli zaten..allahtan bi aksilik çıkmaz herşey yolunda giderse ağustos 15 yada 16 dogum
Senin sezeryan için 1 hafta öncesi çağırmış, benim muhtemel tarih 28 ağustos 15-20 ağustos olur dedi. O zaman 20 olsun diyeyim çok ta erken olmasın.
benim eşim gelmiyor dedi aliexpresten gelen varmı acaba
Ben bebek bakım çantası almıştım geldi ama 2 ay geçti sanırım. Zaman geçirmeden al anca yetişir doğuma kadar.
Maşallah canım gayet iyi kilosu. Temmuz annesi olacaksın benim de sezeryan 15 gün önce alınması erken değil mi acaba

Bugünkü alışveriş yapıldı cok az birsey kaldi ama kalanlar icinde en önemlisi deterjan hala almadım karar veremedim yarina kadar karar verip alip yikamaya baslamam lazim
Çok güzeller canım güle güle kullanın. Ben duru granül matik aldım. Baya araştırdım makinada tıkanıklık yapmıyor. Doğal. Çamaşırlarda kalıntı da kalmadı.

canım çok geçmiş olsun, çok iyi koruman lazım. açık ayakkabı ve doktorun verdiği kremleri aksatma. bana da bi benzeri olmuştu birkaç yıl önce. baş parmak davul gibi şişti 1 haftada indi şişliği. sonrasında tırnak da mantarlı gibi kahverengileşti öyle kaldı.. aylar sonra kendini toparlamaya çalıştı tırnak, tam düzeliyorken düğünde birisi bastı tekrar eskiye döndü. yine iyileşiyordu ki 3.kez bu sefer eşim bastı yanlışlıkla. yine toparlanma sürecindeyiz ben umudu kestim o tırnaktan, artık kahverengi olarak kaldı. yazları ojeye mahkumum...
Kızlar sabahtan beri bebeği çok aşağıda hissediyorum. İdrar keseme falan vuruyor. Karnımın üst kısmı baya boşaldı. Başka yaşayan var mı bu durumu?
benim de öyle canım. gerçi ben her yerimde hissediyorum erkekim durmuyor ki, bel boşluklarıma, göğüs altıma bile ayaklarını dayayıp ittiriyor bazen. idrar keseme de baskı çok oluyor, özellikle akşamları. çatı ağrılarım 23. 24.haftalarda başlamıştı zaten, çocuk ha çıktı ha çıkacak diyorum akşamları :) doktor anormal bir durum yok demişti endişe etmedim.
cnm benim, geçmiş olsun çok.. bol bol dinlen ve yat. mümkünse wc harici kalkma, yardıma birisini çağır.. umarım son ana kadar durabilir güzel kızın :)
meyve şeker hastalığını güzel tetikler. çok azaltamıyorsan bunun önüne geçmek için meyvenin yanında yoğurt yemeni tavsiye ederim :)

tecrübeli değilim amaaa doktora danıştığım kadarıyla son 1-2 ay bunlar normalmiş. bizimki de ennn başından beri baş aşağı duruyor. bazen kasılmalar oluyor tabii ama daha çok ben kendimi yorduğumda oluyor. e şunun şurasında ne kaldı ki bence seninkisi doğum için hazırlanıyor, yerini yapıyor bebişin :)
Dünden beri bebek sol tarafta resmen tümsek oluşturuyor 29 haftaligim ve ilk gebelik sizdede oluyormu bu şekilde
oluyor cnm. artık her yerimde oluyor o tümsek. pozisyonunu da bildiğimizden beni her ittirdiğinde bu ayağı, bu dizi, bu kolu diye de ayırt edebiliyoruz artık bastırıyorum tümseğe geri çekiyor hemen :)))

bi tek uyuyan benim galiba kafami yastiga koymam yeterli sabaha kadar horul horulum 1kerecik wc ye gidiyom o da uyanirsam hatta bu sabah işe gec kaldim aksam 10 da basliyom esnemeye 11 e kadar takiliyom bos bos sonra gözler gidiyoo

hayyy maşallah dilini ısır, bir şöyle uyuyamadım yahu. sadece bu gece 9 kere falan kalktım tuvalete
Erkek bebekleri biz nasil suslucez arkadaslar zuhahaha kizlar ne guzel ohhh misssss
beyaz bir tişört, tarz bir şort, beyaz spor ayakkabı. al sana cool ve yakışıklı erkek bebek
lcw defacto da bebek için bir şey beğenemiyorum ben de.. benim favorim koton kids ve ebebek. hatta kesinlikle ebebek diyorum. ne alacaksan gir tek bir mağazada yorul en azından. bir oraya bir buraya bakayım derdi olmuyor oraya girince. dün ben de arkadaşla çıktım bir iki bir şey almıştım kendime bedenleri uymadı. sözde bugün değiştirmeye çıkacaktım, dün yorulduğum için bugün çıkamadım. hiç gücüm kalmamış gibi. bizim neyimize ki gezmek bu sıcakta, otur internetten al ne alacaksan dimi

Çok güzeller canım güle güle kullanın. Ben duru granül matik aldım. Baya araştırdım makinada tıkanıklık yapmıyor. Doğal. Çamaşırlarda kalıntı da kalmadı.
Aslinda elime aldim aldim bıraktım emin olamadim dalan mi duru mu alsam yoksa sivi uni baby falan mi alsam diye karar veremedik

evet kısmetse temmuz annesi olucam inşallah. 38. haftada alıyorlar gelişimini tamamlıyor demekki

Bugünkü alışveriş yapıldı cok az birsey kaldi ama kalanlar icinde en önemlisi deterjan hala almadım karar veremedim yarina kadar karar verip alip yikamaya baslamam lazim
hayirli.olsun.gule.gule saglikla.kullanin kuzum.❤ dun yazdim 5 marka aldim.deterjan abc ile.yikadim.en.hafif.kokan.oydu duru dalin.granül unibaby baby me sivi aldim
oooo masallah canim.masallah yesen.cocuk 5 kg ahaha temmuz.annesi.mi.olcan.simdi

hamile şortu bakayım dedim... şurada kalmış 1,5 ayım, 90 lira bir şorta 1,5 ay için vermek anlamsız geldi. elbise olsa acımam veririm çünkü her zaman giyebilirim ama hamile şortunu bir daha ne zaman giyeceğim ki? kışın giydiğim hamile pantolonu kestim şort yaptım harika oldu

Ben bi gün önce yazar mısınız dedim yazarım dedi ama bı haftayı bilmiyorum.ekimde mı evlendiniz

O koca göbekle ve o sıcakta nasıl yapıcaz o işi ki :)
use your imagination ahaha..saka maka dikkatli olmak gerekiyo elbette, nette enteresan pozisyonlar var. ingilizce aratinca ama, turkce aratinca ne cikar bilemem. tovbe est. hahah..

kizlar sirt bel agrilarim cogaldi yine. iki aksamdir esime masaj yaptiriyorum kiziyo. aradim benim thai kizlari, yer yokmus. cok gerildim. karnim cok agir, gogusler buyudu. e bu sirt nasi kaldirsin dimi ama.

yahu hanimlar cok pardonda, bi kadinda ennnn sevmedigim kiyafet turu short. hotpants yine hadi neyse bacaklari guzel olan hatunlarda ama short ne yapmayin almayin giymeyin lutfen. okadar itici buluyorumki shortlari, o ne oyle dize kadar pantalon mu olur kadinda.

kızlar raporu doktor su sekilde veriyor
31+6 son calistigin gun oluyor 32+0 da işe gitmiyorsun raporun baslamis oluyor. eger calismak isterseniz doktor 36+6 ya kadar calismana musade ediyor. 37+0 da artik calisamiyorsunuz.
eger ki 37 ye kadar calisir raporu aldiniz baktiniz calisilmiyor yeni haftaniza baslamadan gidip raporunuzu guncelleyebiliyorsunuz. örneğin 34. haftaniz salı gunu basliyorsa salı gunu boşuna işe gitmeyin gidip raporunuzu guncelleyin

Türkçe de var, ben bi ara bu vücutla nasıl oluyor ki acaba diye bakmistim.
Hotpants? Amerikada sosisciye gidip sicak köpek yedircek bize bunlar diyen Temel gibiyim su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…