2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Perde bakmaya çıktık arkadasimla, perdecilerdekilerden begenip secemedim. En düz tül ve kumasla 250 civari, tülü desenli falan olursa eteginde vs 450 lere cikiyor. Tarzlar hic bana göre değildi.
Pencere elim kadar.

Sözde h&m bakalim dedim ama hem yagmur hem ayaklarimin isyani gidemedik. Lcw defacto ya girdik, bebege bisi begenemedim. İyice igrenc bi insan oldum ben ya alisverisi zaten sevmem, hele gezerek almayi hic.

Eskiden sismanim dedigim gunler icin pismanim. Sisman öyle bisi degilmis. Su anda degil motor kullanmayi oturup dik konuma bile getirebilecegimi sanmıyorum. Kaslarim iyice azaldi bence. Daha güçsüz hissediyorum. Gıdım falan da var.

Maksimum +20 ile tamamlarim hamileligi.

aslan olsun, profline aslan koya koya çocuğa aslan diye seveceğim ben:)
napıo aslan parçası:)
Annesi uc gundur agzina yaptı utu camasir kasiliyor sertlesiyor hoşnut değil insallah aslan burcu da olur ismi aslan dedim esime yok zürafa dedi

camlarim yere kadar cocuk odasinda, perdeleri sade tul o yuzden perde derdim yok sukur:) sade perde al gitsin, hem her zaman kullanisli olmaz mi?
lamba derdim var ama...oda gelsin online siparis veririm diyodum. gezip gorup almayi tercih ederim aslinda ama yok ki cocuk odasi lambalari pek. en guzelleri online.

kilo deme. valla geriliyorum.

Allah seni inandirsin dun elimden ayrani yere dusurdum tutmadı elim kiloyla alakali degil uzun.sure telefonla uğraşıyım uyusup dusuyor kaldırmiyorum bisey zaten tutarken dusuyor hersey elimden

eşinin fikirleri ne? var mı onda seçenek
suan buraya yazmak istemiyorum o.derece bence saka.yapiyor.yapmali yoksa bosancam.kp ismi ama.oyle bir isim yazamam muhittin.gibi bisey fikir soylemiyor arkadaşımız anca.muhalefet
ay oda hevesini kirmasin canim! accik daha sert mi olsan. ne diye kiriyo hevesini.
he ya isyan.cikarmanin.vakti.su utu gucumu enerjimi aldi bitsin mahvedicem

öyle bir isim varsa kafasında ondan alternatif üretimiyor olabilir, işin zor kuzum.
2 isim koysanız bizim gibi :) birini o birini ben şeçtim bitti. erkek olsaydı da yine aynı sistem olacaktı.

Allah seni inandirsin dun elimden ayrani yere dusurdum tutmadı elim kiloyla alakali degil uzun.sure telefonla uğraşıyım uyusup dusuyor kaldırmiyorum bisey zaten tutarken dusuyor hersey elimden
Ayran yine iyiymiş. benim elimde ayçiçek yağı şişesi kaydı haftasonu . mutfakta duvarlar, masa , sandalyeler tavana kadar yağ oldu. Eşim hemen sildi ama çıkmadı arap sabunu, pril, yağ sökücü herşeyle sildik kat kat. Ben zaten harekette edemiyorum iyice sinir oldum.
Üstüme döküp duruyorum herşeyi. Bugün ağzımı bulamadım çay içerken, üstüme döktüm o derece. El kol koordinasyonunda sıkıntılar başladı.Vücudun dengesi şaşıyor çok pis insan oldum ben yaaa

Benimde ayni kasik.catal.sorunum da var her sey ustumde leke.demekki.normal.bunlarda

Begenmiycen ama

Neden böyle olduk ki acaba biz
Ustume dokuyorum, agzimi bulamıyorum, temel motor becerilerimi kaybettim lan ben?!?! Ne halden ne hale düştüm

İnsallah canim benim ben de sorim rahim agzini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…