Annesi uc gundur agzinaaslan olsun, profline aslan koya koya çocuğa aslan diye seveceğim ben:)
napıo aslan parçası:)
burda kac kez sordun kiz, hala arastirmaya basliicam mi diyosun ahah.O bile yok.desem baslicam arastirmaya
Dusun ben bile manyadim her dediğime kulp taktigi.için.hevesim.kalmadi.yaburda kac kez sordun kiz, hala arastirmaya basliicam mi diyosun ahah.
camlarim yere kadar cocuk odasinda, perdeleri sade tul o yuzden perde derdim yok sukur:) sade perde al gitsin, hem her zaman kullanisli olmaz mi?Perde bakmaya çıktık arkadasimla, perdecilerdekilerden begenip secemedim. En düz tül ve kumasla 250 civari, tülü desenli falan olursa eteginde vs 450 lere cikiyor. Tarzlar hic bana göre değildi.
Pencere elim kadar.
Sözde h&m bakalim dedim ama hem yagmur hem ayaklarimin isyani gidemedik. Lcw defacto ya girdik, bebege bisi begenemedim. İyice igrenc bi insan oldum ben yaalisverisi zaten sevmem, hele gezerek almayi hic.
Eskiden sismanim dedigim gunler icin pismanim. Sisman öyle bisi degilmis. Su anda degil motor kullanmayi oturup dik konuma bile getirebilecegimi sanmıyorum. Kaslarim iyice azaldi bence. Daha güçsüz hissediyorum. Gıdım falan da var.
Maksimum +20 ile tamamlarim hamileligi.
Allah seni inandirsin dun elimden ayrani yere dusurdum tutmadı elim kiloyla alakali degil uzun.sure telefonla uğraşıyım uyusup dusuyor kaldırmiyorum bisey zaten tutarken dusuyor hersey elimdenPerde bakmaya çıktık arkadasimla, perdecilerdekilerden begenip secemedim. En düz tül ve kumasla 250 civari, tülü desenli falan olursa eteginde vs 450 lere cikiyor. Tarzlar hic bana göre değildi.
Pencere elim kadar.
Sözde h&m bakalim dedim ama hem yagmur hem ayaklarimin isyani gidemedik. Lcw defacto ya girdik, bebege bisi begenemedim. İyice igrenc bi insan oldum ben yaalisverisi zaten sevmem, hele gezerek almayi hic.
Eskiden sismanim dedigim gunler icin pismanim. Sisman öyle bisi degilmis. Su anda degil motor kullanmayi oturup dik konuma bile getirebilecegimi sanmıyorum. Kaslarim iyice azaldi bence. Daha güçsüz hissediyorum. Gıdım falan da var.
Maksimum +20 ile tamamlarim hamileligi.
eşinin fikirleri ne? var mı onda seçenekAnnesi uc gundur agzinayaptı utu camasir kasiliyor sertlesiyor hoşnut değil insallah aslan burcu da olur ismi aslan dedim esime yok zürafa dedi
ay oda hevesini kirmasin canim! accik daha sert mi olsan. ne diye kiriyo hevesini.Dusun ben bile manyadim her dediğime kulp taktigi.için.hevesim.kalmadi.ya
suan buraya yazmak istemiyorum o.derece bence saka.yapiyor.yapmali yoksa bosancam.kp ismi ama.oyle bir isim yazamam muhittin.gibi biseyeşinin fikirleri ne? var mı onda seçenek
he ya isyan.cikarmanin.vakti.su utu gucumu enerjimi aldi bitsin mahvedicemay oda hevesini kirmasin canim! accik daha sert mi olsan. ne diye kiriyo hevesini.
öyle bir isim varsa kafasında ondan alternatif üretimiyor olabilir, işin zor kuzum.suan buraya yazmak istemiyorum o.derece bence saka.yapiyor.yapmali yoksa bosancam.kp ismi ama.oyle bir isim yazamam muhittin.gibi biseyfikir soylemiyor arkadaşımız anca.muhalefet
he ya isyan.cikarmanin.vakti.su utu gucumu enerjimi aldi bitsin mahvedicem
Ayran yine iyiymiş. benim elimde ayçiçek yağı şişesi kaydı haftasonu . mutfakta duvarlar, masa , sandalyeler tavana kadar yağ oldu. Eşim hemen sildi ama çıkmadıAllah seni inandirsin dun elimden ayrani yere dusurdum tutmadı elim kiloyla alakali degil uzun.sure telefonla uğraşıyım uyusup dusuyor kaldırmiyorum bisey zaten tutarken dusuyor hersey elimden
Netcen kardeş araya sıkıştırıcan artik..elden mi kaçsınlaraşk kadını konuştu:) lohusalıktan sonra kafamızda huni ne kadar hoş oluruz bilemiyorum artık:)
Benimde ayni kasik.catal.sorunum da var her sey ustumde leke.demekki.normal.bunlardaAyran yine iyiymiş. benim elimde ayçiçek yağı şişesi kaydı haftasonu . mutfakta duvarlar, masa , sandalyeler tavana kadar yağ oldu. Eşim hemen sildi ama çıkmadıarap sabunu, pril, yağ sökücü herşeyle sildik kat kat. Ben zaten harekette edemiyorum iyice sinir oldum.
Üstüme döküp duruyorum herşeyi. Bugün ağzımı bulamadımçay içerken, üstüme döktüm o derece. El kol koordinasyonunda sıkıntılar başladı.Vücudun dengesi şaşıyor çok pis insan oldum ben yaaa
Işte yavrum zombi gibi uykusuz gezerkene o zamanı değerlendirecen..daha ne diyim yani daha nasıl akıl verem bilemedim..özele gel bakemHeyyy yavrummmm zombi.gibi.gezmicez mi canim en az.uc.ayask kadınım.yaa
nsallah arkasi gelirMasallah 4. Bebek mi Allah guc kuwet wersinnbiz comeziz 1. Cocuk
Amin insallahI
nsallah arkasi gelir
Begenmiycen amacamlarim yere kadar cocuk odasinda, perdeleri sade tul o yuzden perde derdim yok sukur:) sade perde al gitsin, hem her zaman kullanisli olmaz mi?
lamba derdim var ama...oda gelsin online siparis veririm diyodum. gezip gorup almayi tercih ederim aslinda ama yok ki cocuk odasi lambalari pek. en guzelleri online.
kilo deme. valla geriliyorum.
Neden böyle olduk ki acaba bizAllah seni inandirsin dun elimden ayrani yere dusurdum tutmadı elim kiloyla alakali degil uzun.sure telefonla uğraşıyım uyusup dusuyor kaldırmiyorum bisey zaten tutarken dusuyor hersey elimden
Ustume dokuyorum, agzimi bulamıyorum, temel motor becerilerimi kaybettim lan ben?!?! Ne halden ne hale düştümAyran yine iyiymiş. benim elimde ayçiçek yağı şişesi kaydı haftasonu . mutfakta duvarlar, masa , sandalyeler tavana kadar yağ oldu. Eşim hemen sildi ama çıkmadıarap sabunu, pril, yağ sökücü herşeyle sildik kat kat. Ben zaten harekette edemiyorum iyice sinir oldum.
Üstüme döküp duruyorum herşeyi. Bugün ağzımı bulamadımçay içerken, üstüme döktüm o derece. El kol koordinasyonunda sıkıntılar başladı.Vücudun dengesi şaşıyor çok pis insan oldum ben yaaa
Ben de anlamadim valla canim erkenden kesmisAslında doğumu falan kolaylaştırıyodu niye yasak ki onuda anlamadım
İnsallah canim benim ben de sorim rahim agzinibenm çok ayakta kalınca sisiyr ayaklarim ama dinlenince geçiyor cnm kasılma olayını bende sorcam iyi dinle gelince anlatirsin ben bide rahim ağzını sorcam erken doğum riski varmı diye (Allah korusun) inşallah iyi haberlerle döneriz
ideolumsün ablaaaa:)Işte yavrum zombi gibi uykusuz gezerkene o zamanı değerlendirecen..daha ne diyim yani daha nasıl akıl verem bilemedim..özele gel bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?