2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah cnm gayet iyi kilosu. Benm hastanede normal 1750 sezeryan 2250 epidural olursa +400 dedi

Kızlar merhaba 29 .haftalarda bebisiniz kaç kiloydu? Biliyorsunuz benim tek arter problemim var o yüzden kilosuna fazla takılıyorum 31 haftalık olduk pazartesi gidicez tekrardan ama bu sefer pek istahimda yok yiyemiyorum napcam bilmiyorum inşallah kilo almıştır

Masallah canum

TRY 21.55 27%OFF | Yaz Kısa Analık Dantel Kot Pantolon Hamile Kadın Giyim Gebelik Giyim Şort Göbek Kot Için 2019 Yeni Artı Boyutu XXL

ne bitmez camasirmis. saymadim kac makine oldugunu. annemle yazistik, uzun programa ne atiyosun kizim 15 dk lik programda yikansin utule kaldir dedi. Allah razi olsun ondan yoksa daha da uzun surecekti. gunes cok guzel vuruyo balkona sukur, hizli hizli kuruyo camasirlarim. yarilamisim camasir ilacimi sevindim nedense.

sirt agrim fenalarda escaazim gec gelecek. yorgun adama da masaj diyemem ki. ay insallah kendi kendine insafa gelir

Eklentiler

• image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…